XVII TROFEU FARALLÓ D’AUBARCA 
sábado 16 septiembre de 2017 - Regatas Cruceros


El passat cap de setmana s’ha celebrat el XVII TROFEU FARALLÓ D’AUBARCA, un any més ha comptat amb una gran participació, amb embarcacions provinents de Pollença, Porto Colom i també locals, fent un total 15 embarcacions que competiren en dos grups.

El Dissabte va ser la regata Costera, on les embarcacions desprès de sortir varen posar proa cap al Cap Ferrutx per després anar a voltar el Faralló d’Aubarca. Dins la badia les embarcacions tingueren pluja que els va acompanyar quasi tota la regata, i un bon vent. Una vegada arribaren al Cap Ferrutx les embarcacions es trobaren amb un temps inhòspit, amb vents de Llevant de quasi 20 nusos i ones de metre i mig que a més a més un vegada que xocava a terra rebotava feia que la navegació fos encara més difícil. Això va obligar a la flota a separar-se de terra per cercar aigües més tranquil·les i a la vegada poder navegar més ràpid. A causa del mal temps un parell d’embarcacions es varen retirar.

Des del principi l’Aia de M. Oliver i el Bauxa de J. Fullana es varen col·locar en els primers llocs de la flota i lluitaren per guanyar la regata en temps real, darrera d’ells lluitaven per arribar en tercer i quart lloc respectivament el Lampo Rosso de Jofre/Cantó amb el Lolita de C.Serra. Per darrera venia la major part de la flota encapçalada per l’Isis de T. Mas seguit del Moorea de S. Sureda.

La prova una vegada aplicat el sistema de compensació la va guanyar el Lampo Rosso de Jofre/Cantó per davant del Bauxa de J. Fullana i del Lolita de C. Serra en el Grup 1. En el Grup 2 va guanyar l’Isis de T. Mas seguit del Moorea de S. Sureda i del Tacuma de T. Llinàs.

El Diumenge la regata va consistir en un triangle davant del moll. La meteorologia va ser molt diferent, el vent predominant va ser de Sud – Sud-oest, la qual cosa va fer qui hi hagués constants canvis en la direcció i l’intensitat del vent, al llarg de tota la prova.

La regata tant en temps real com en compensat la va guanyar el Lampo Rosso de Jofre/Cantó que des del moment de la sortida es col·locava en primer lloc, en segon lloc va quedar el Lolita de C. Serra i tercer el Bauxa de J. Fullana, en lo que respecta al grup 1. En el grup 2 l’Isis de T. Mas seguit en segon lloc el Physical de Mª del Mar Lopez i de Tacuma de T. Llinàs en tercer lloc.

Finalment i desprès de dos dies de regates les classificacions foren les següents:

En el Grup 1 el Primer classificat va ser el Lampo Rosso de Jofre/Cantó, en segon lloc el Lolita de C. Serra i en tercer lloc el Bauxa de J. Fullana.

En el Grup 2 el Primer classificat fou l’Isis de T. Mas, seguit en segon lloc el Tacuma de T. Llinàs i del Moorea de S. Sureda en tercer lloc.

El guanyador Absolut va ser el Lampo Rosso de Jofre/Cantó.

Desprès de la regata el Club Nàutic va convidar a un berenar a tots els participants. A l’entrega de Premis que hi va haver desprès de la regata també es va donar al Trofeu a l’Aia de M. Oliver com a guanyador del Trofeu Faralló d’Aubarca a A2 que es va celebrar el passat dia 1 de Juliol.


Reservados todos los derechos / All rights reserved.