Segona Prova Lliga Tardor 2017 
domingo 3 diciembre de 2017 - Regatas Cruceros
El passat dia 4 de Novembre es va celebrar la segona regata de la Lliga Tardor 2017 en aquesta jornada la prova consistia en una regata costera.
El direcció del vent va ser un sud-oest estable que va bufar durant tot l’horabaixa, la intensitat va anar augmentant a mesura que finalitzava el dia, gràcies en això la duració de la regata va transcorre en poc més d’una hora per els primers classificats i quasi dues per els darrers.
La regata consistia en un pic donada la sortida passar la boia que hi havia davant el moll per posar direcció Formentor on a dues milles hi havia la segona boia on desprès anirien cap a Cap Ferruxt on estava la darrera boia abans de posar proa cap a la Colònia on estava l’arribada per el Grup 2, el Grup 1 va haver de passar una vegada més la boia de la Colònia per anar a la boia que estava en direcció Formentor per anar a l’arribada.
En temps real el primer en creuar la línia d’arribada va ser el Mami One G. Llull del Grup 2 seguit en segon lloc del Physical Mª del Mar López i en tercer lloc l’Almar de C. Morales. Mentres en el Grup 1 el primer en temps real va ser l’Aia de M. Oliver desprès de lluitar quasi tota la regata amb el Lampo Rosso de Jofre/ Cantó que finalment quedà segon i en tercer lloc el Bauxa de J. Fullana.
Al final de la jornada les tripulacions del Bauxa i del Lir ens varen convidar a tots els participants a sopar de Fideus de Peix. Enhorabona per el patró del Bauxa Jaume Fullana que ens va cuinar els extraordinaris fideus de peix.
Finalment una vegada aplicada la formula compensatori la classificació provisional va ser:
Grup 1:
1er Lampo Rosso de Jofre/Cantó
2n Bauxa de J. Fullana
3er Aia de M. Oliver
Grup 2
1er Physical de Mª del Mar López
2n Mami One de G. Llull
3er Tacuma de T. Llinàs
La classificació General Provisional desprès de dues proves es la següent:
Grup 1:
1er Aia de M. Oliver
2n Bauxa de J. Fullana
3er Lir de M. Rius
Grup 2
1er Physical de Mª del Mar López
2n Tacuma de T. Llinàs
3er Mami One de G. Llull

Reservados todos los derechos / All rights reserved.