El Lampo Rosso i el Physical varen ser els guanyadors de la Tercera jornada de la Lliga Tardor 2017. 
miércoles 20 diciembre de 2017 - Regatas Cruceros

El passat dia 18 de Novembre es va celebrar la tercera jornada la Lliga Tardor 2017, en aquesta ocasió el recorregut era el mateix que es va fer a la primera jornada de la Lliga, un Barlovent-Sotavent (un bastó cap al vent) en el qual les embarcacions havien de donar dues voltes.
Des d’un bon principi la jornada es presentava molt be per la competició, hi havia un bon vent de Gregal, amb una intensitat d’uns 14 nusos (uns 28 km/hora), en qualque moment hi va haver inclòs més, i ones que superaven el mig metre. Aquests condicions tan magnífiques feien preveure que la regata seria ràpida i que les embarcacions gaudirien de poder navegar, però poc desprès de que el Comitè dones la sortida el vent va començar a baixar, però no així l’altura de les ones, lo qual va complicar la competició.
L’Aia (Grup 1) de M. Oliver va guanyar en la prova en temps real desprès de col•locar se primer abans d’arribar a la meitat del primer tram desprès d’haver de recuperar set llocs degut a una mala sortida, seguit del Lolita de C. Serra i del Lampo Rosso de Jofre/ Cantó que varen lluitar des de bon principi i fins a creuar la línea d’arribada per el segon i tercer lloc.
En el grup 2 el Mami One de G. Llull es col•locava primer fins a meitat del recorregut on va tenir problemes per poder baixar l’spi (tercera vela, que es posa amb rumbs oberts per córrer més, sembla un globus, també es reconeix pel seu colors) va perdre dos llocs, que ja no va poder recuperar en favor dels seus perseguidors el Physical de Mª. Mar López i del Tacuma de T. Llinàs.
Desprès de la regata la tripulació del Tacuma va convidar a tots els participants un bon berenar.
Finalment i desprès de la formula de compensació la classificació de la tercera regata va ser la següent:
En el grup 1:
Primer el Lampo Rosso de Jofre/Cantó, Segon l’Aia de M. Oliver i el Tercer el Lolita de C. Serra.
En el grup 2:
Primer el Physical de Mª del Mar López, Segon el Tacuma de T. Llinàs i Tercer el Mami One de G. Llull.
A la Lliga la classificació quedà de la següent manera:
Grup 1
Primer: Aia de Miquel Oliver
Segon: Bauxa de Jaume Fullana
Tercer: Lampo Rosso de Jofre/ Cantó

Grup 2
Primer: Physical de Mª del Mar López
Segon: Tacuma de Antoni Llinàs
Tercer: Mami One de Gabriel Llull


Reservados todos los derechos / All rights reserved.