Entrega de Premis Lliga Tardor 2017 
lunes 22 enero de 2018 - Regatas Cruceros
L’Aia de Miquel Oliver i el Physical de Mª del Mar López guanyador de la Lliga de la Tardor 2017 en les seves respectives categories.

El passat dia 16 de Desembre desprès d’anul·lar la prova prevista es var celebrar l’entrega de premis de la Lliga de la Tardor 2017.

Estava previst que a la Lliga es realitzessin un total de cinc proves però el mal temps va fer que només es poguessin navegar tres proves al llarg dels tres mesos.

Ha estat una lliga molt disputada, fins l’últim moment no es podia dir qui serien els guanyadors en cap de les dues categories, En el Grup 1 L’Aia de M. Oliver i el Lampo Rosso Jofre/ Cantó es disputaven de la primera i segona posició respectivament. I en el Grup 2 la lluita per les primeres posicions va ser entre el Physical Mª del Mar López i el Tacuma de T. Llinàs. Aquesta igualtat també es veia reflectida en el Trofeu de Guanyador Absolut on qualsevol de les quatre embarcacions anteriors eren possibles guanyadors.

Finalment les classificacions quedaren així:

En el Grup 1 el Guanyador va ser L’Aia de Miquel Oliver, seguit del Lampo Rosso de Jofré/Cantó en segon lloc i en tercer lloc el Bauxa de Jaume Fullana

En el Grup 2 el Guanyador va se el Physical de Mª del Mar López, en segon el Tacuma de T. Llinàs i en tercer lloc el Mami One de G. Llull.

I el Guanyador Absolut va ser el Physical de Mª del Mar López.

Reservados todos los derechos / All rights reserved.