Gala de l'Esport 2017 
lunes 22 enero de 2018 - Regatas Cruceros
Toni Massanet, Jeroni Cantó i l’Escola de Vela premiats a la IX Gala de l’Esport.

El passat Diumenge dia 7 de Gener l’Ajuntament d'Artà va celebrar la IX Gala de l’Esport on es reconeixen els resultats dels esportistes del nostre municipi i la tasca feta pels clubs al llarg del l’any.

El premi al Mèrit Esportiu en la categoria d'OR va ser un any més per Antoni Massanet desprès de completa una temporada increïble on no manquen pòdiums a nivell nacional en dues categories diferents i pòdiums a nivell internacionals, com foren el primer lloc al Campionat d’Europa Juvenil en 420 a Italia, Campió del Món Sub 19 en 420, i finalment el tercer lloc aconseguit al Mundial Open (absolut) de 420 a Austràlia on també l’equip espanyol del qual formava part, es varen proclamar Campions per Nacions.

El premi Honorífic d’enguany va ser per Jeroni Cantó en agraïment per tota la tasca desenvolupada al llarg dels anys dins la junta directiva del Club Nàutic i pel seu suport incondicional i foment de les activitats nàutiques esportives.

I finalment el premi als Valors de l’Esport va ser per l’Escola de Vela per la seva trajectòria en el foment de valors essencials en el creixement esportiu i personal de tots els navegants, essent el referent d’escola de la zona Nord de Mallorca.

Moltes gràcies a l’Ajuntament per aquests reconeixements i per l’organització de la Gala.


Reservados todos los derechos / All rights reserved.