Primera Prova Lliga Hivern 2018 
lunes 22 enero de 2018 - Regatas Cruceros
LLIGA HIVERN 2018

EL LAMPO ROSSO DE JOFRE/CANTÓ I EL PHYSICAL DE Mª DEL MAR LÓPEZ, PRIMERS LÍDERS DE LA LLIGA D’HIVERN 2018

El passat dissabte 13 de gener, desprès d’un mes de descans per les festes nadalenques, es va celebrar la primera de les sis proves previstes a la Lliga d’Hivern 2018,

Aquesta primera prova va ser una regata costanera, en la qual les embarcacions del Grup 1 varen donar dues voltes a un triangle que anava des de la Colònia de Sant Pere fins a Son Serra per desprès anar fins una boia que estava enmig de la badia, per tornar a la boia de la Colònia, on hi havia l’arribada.

En el cas del Grup 2 feien una volta al triangle i desprès anaven i tornaven a la boia d’en mig de la badia abans d’acabar.

Aquests recorregut va fer que en el segon pas per la boia d’en mig de la badia les dues flotes es retrobessin fent que el darrer trajecte fins a l’arribada hi hagués més encreuaments.

Finalment en les classificacions varen ser les següents:

En el Grup 1 el primer va ser el Lampo Rosso de Jofre/Cantó, seguit en segon lloc del Lolita de C. Serra i en tercer lloc l’Aia de M. Oliver.

En el Grup 2 el primer va ser el Physical de Mª del Mar López, seguit del Tacuma de T. Llinàs en segon lloc i del Mami One de G. Llull en tercer lloc.

Desprès de la regata la tripulació del Lolita va convidar a tots els participants a un bon berenar per recuperar forces.

Reservados todos los derechos / All rights reserved.