LLIGA HIVERN 2018 SEGONA PROVA  
sábado 3 marzo de 2018 - Regatas Cruceros
El passat dissabte dia 24 de Febrer, després d’haver hagut d’anular les 2 proves anteriors per mal temps, es va poder realitzar la regata que estava prevista a la Lliga d’hivern 2018. La victòria final d’aquesta segona prova va ser pel Tacuma en el Grup 2 i pel Lampo Rosso en el Grup 1.

El dia es presentava poc prometedor ja que totes les previsions eren poc optimistes i no s’esperava gaire vent. Finalment varem gaudir d’un vent de sis nusos, que encara que fos un poc just va permetre que les embarcacions traguessin la pols a les veles i poguessin competir.

El poc vent que hi havia va fer que la regata fos de distància curta però tot i que així va durar gairebé dues hores pels primer i poc més de dues pel darrer.

En temps real la victòria en el grup 1 va ser per L’Aia de M. Oliver que finalment desprès d’aplicar la formula compensatòria quedà tercer. I en el grup 2 la victòria tant en temps real com en compensat va ser pel Tacuma de T. Llinàs.

La Classificació de la segona prova va ser:

Grup 1

Primer Classificat: Lampo Rosso de Jofre/Cantó

Segon Classificat: Lolita de C. Serra

Tercer Classificat: Aia de M. Oliver


Grup 2


Primer Classificat: Tacuma de T. Llinàs

Segon Classificat: Physical de Mª del Mar López

Tercer Classificat: Mami One de G. Llull


En el Grup 1 la Classificació de la lliga desprès de disputar aquesta segona prova no hi ha canvis. El Lampo Rosso segueix al cap davant del grup seguit del Lolita en segon lloc i de l’Aia en tercer.

En el Grup 2 si hi ha canvi de lideratge que passa a mans del Tacuma que intercanvia el lloc amb el Physical que passa a ser segon i el Mami One es manté tercer.


Desprès de la regata el nostre exalumne, veïnat del municipi i amic Antoni Massanet va venir a fer una xerrada per tots els regatistes on va contar com va preparar la seva exitosa passada temporada i algunes de les millors anècdotes dels darrers anys que ha competit al màxim nivell.

Per acabar el dia, la tripulació del N’Ali va convidar a tots els tripulants a un bon berenar on el plat estrella var ser un aguiat de pilotes amb sípia. Enhorabona a les cuineres!!


Reservados todos los derechos / All rights reserved.