LAMPO ROSSO GUANYADOR ABSOLUT DE LA LLIGA D’HIVERN 2018. 
sábado 24 marzo de 2018 - Regatas Cruceros


El passat Dissabte 24 de març el Lampo Rosso es va proclamar guanyador de la Lliga d’Hivern 2018 per partida doble, ja que va guanyar en la seva categoria i va ser l’embarcació amb millors resultats parcials de les dues categories, resultant també el guanyador absolut.

El passat dissabte 24 de març el comitè de regates va haver d’anul·lar la prova prevista poc abans del començament de la mateixa quan va entrar un vent amb intensitats que varen arribar als 25 nusos (quasi 50 km/hora).

La darrera jornada es presentava interessant perquè en els dos grups no estava tot dit. En el grup 1 la no participació de l’Aia de M. Oliver podia fer que el Lir de M. Rius pujas al tercer lloc del podi. I en el Grup 2 hi havia una lluita oberta entre: el Physical de Mª del Mar López que anava primer i el segon que era el Tacuma de A. Llinàs. Les dues embarcacions estaven empatades a punts i tot es podia canviar a la darrera prova si s’hagués navegat. Finalment no hi va haver canvis.

El mateix dissabte horabaixa amb motiu de l’entrega de premis de la Lliga d’Hivern 2018 el Club Nàutic va convidar a tots els participants a un berenar temàtic de Pasqua.


Reservados todos los derechos / All rights reserved.