5a Regata de la Lliga d'Hivern 2017 i Entrega de Premis 
sábado 25 marzo de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El PHYSICAL Campió Absolut de la Lliga d'Hivern 2017.

El Dissabte dia 25 es va celebrar la darrera prova de la Lliga d'ivern 2017 on el Physical de Mª del Mar López i l'Aia de M Oliver varen ser els guanyadors en les seves respectives categories tant a la regata, com a les Classificacions Generals dels dos grups de la Lliga d'Hivern 2017.

El Physical es proclamava guanyador de la prova en el seu grup desprès de completar el recorregut previst, un barlovent - sotavent en poc més d'una hora, per davant del N'Ali de A. Amer, i per la seva part l'Aia complia també la seva tasca finalitzant en primer lloc el recorregut del seu grup, desprès d'una hora i mitja de regata, per davant del Lolita de C. Serra que acabava segon i en tercer lloc el Lir de M. Rius .

Cal destacar la Triple corona del Physical pel fet de guanyar la darrera prova, la classificació General en el Grup 2 i el trofeu de Guanyador Absolut desprès de ser l'embarcació amb millors resultats dels dos grups.

Des de l'inici de la Lliga les dues embarcacions L'Aia i el Physical han estat lluitant ens els primers llocs de les seves classificacions, on començaren guanyant les seves respectives regates, aquesta lluita també s'ha vist reflectida en el Trofeu de Guanyador Absolut on el Physical ha acabat amb 4 punts i l'Aia amb 6 punts.

Aquesta Lliga no ho ha posat fàcil a les tripulacions que han hagut de navegar amb tot tipus de vents, amb intensitats tan diferents que quasi varen haver de bufar per poder fer caminar les seves embarcacions o pel contrari ja fossin molt forts i qualsevol maniobra per fàcil que fos es convertia en tota una odissea. I aquesta darrera Regata, un barlovent - sotavent, no podia ser menys que les anteriors, el dia va està  marcat per un vent del sud amb que va arribar als 20 nusos d'intensitat (quasi uns 40 km hora).

Desprès de la regata la tripulació del N'Ali va convidar a tots els assistents a un bon berenar que va concloure amb l'entrega de premis de la Lliga d'Hivern 2017.

Des de aquí volem agrair a totes les tripulacions la seva participació en aquesta lliga, i Enhorabona als Guanyadors!!!

Vos esperam l'any que ve!!

Classificació Cinquena Prova:

Grup 1 :

Primer Classificat: Aia de M. Oliver
Segon Classificat: Lolita de C. Serra
Tercer Classificat: Lir de M. Rius

Grup 2 :

Primer Classificat: Physical de Mª de Mar López
Segon Classificat: N'Ali de A. Amer

Classificació General Lliga d'Hivern 2017:

Grup 1 :

Primer Classificat: Aia de M. Oliver
Segon Classificat: Lolita de C. Serra
Tercer Classificat: Bauxa de J. Fullana

Grup 2 :

Primer Classificat: Physical de Mª de Mar López
Segon Classificat: N'Ali de A. Amer
Tercer Classificat: Almar de C. Morales
ver toda la entrada ( 198 visitas )

<<Primero <Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Siguiente> Último>>