CRÒNICA INTERCLUB COLONIA – CIUTADELLA 2017 
martes 6 junio de 2017 - Notícias del Club - Publicado por Administrador
Els dies 5 i 7 de Maig es va celebrar una de les regates més importants i arrelades que el nostre club com es el Trofeu InterclubColonia de Sant Pere – Ciutadella.
Un any més hem de destacar que la participació va ser tot un èxit amb 26 embarcacions inscrites de: Rcn Port de Pollença, CnPortocolom, Cn Sa Ràpita i del Cn Colònia de Sant Pere.
La regata constà de dues proves: la prova d’anada que va ser el Divendres dia 5 on la flota va sortir de forma esglaonada en primer lloc l’embarcació més lenta a les 15 hores i en darrer lloc l’embarcació més ràpida que va sortir quasi una hora i mitja més tard, la idea de fer ho així és intentar que tots els participants arribin a Ciutadella damunt la mateixa hora.
La prova va ser tenir un alt nivell de dificultat degut als constants canvis en la direcció i la intensitat del vent des de el principi, això va fer que per poder sortir de la badia d’Alcúdia tardessin més de dues hores provocant que la avantatge de les embarcacions petites que havien sortit abans es quedés en no res.
Una vegada fora de la badia les embarcacions varen gaudir d’un bon vent de 15 nusos d’intensitat de Llevant que els va acompanyar fins Ciutadella. El guanyador va ser el Moorea Sebastià Sureda del CnPortocolom, seguit en segon lloc per l’Isis de Bartomeu Mas i en tercer lloc el Mami One de Gabriel Llull.
El dissabte es va celebrar una regata on es reuniren les flotes de Menorca i les de Mallorca que havien anat divendres, juntant així 37 embarcacions dividides en dos grups.
I el Diumenge 7 va ser la regata de tornada, el Comitè del club nàutic de Ciutadella donà la sortida a les 10:30h a la flota que sortia tota al mateix temps. En un primer moment no hi va haver massa vent feia pensar que la regata es faria molt llarga, però al poc temps i per sorpresa dels participants es va anar aixecant un vent de Gregal que va anar augmentant d’intensitat fins arribar als 15 nusos dins la badia d’Alcudia. Al final va ser una prova bastant ràpida el primer en temps real va ser l’Aia de M. Oliver que va fer la travessia en menys de quatre hores, però un pic fetes les compensacions va quedar octau.
El guanyador va ser el Bonaventura de J. Clar del C.N Sa Ràpita seguit en segon lloc del Batzac de T. Ginard i en tercer lloc el Tacuma de T. Llinas del CN Colònia de Sant Pere.
La classificació final que junta els resultats de divendres i diumenge va quedar de la següent manera:
1er MOOREA de Sebastià Sureda del CN PORTOCOLOM
2n ISIS de Tomeu Más del CN PORTOCOLOM
3er TACUMA de Toni Llinas del CN COLONIA DE SANT PERE

Gràcies a tots per venir i fins l’any que ve!!!!!ver toda la entrada ( 126 visitas )

<<Primero <Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Siguiente> Último>>