LLIGA HIVERN 2017 
sábado 28 enero de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dia 28 de Gener es va poder inaugurar la Lliga d’hivern 2017 desprès de que s’hagués d’anular la primera prova que estava prevista per el dia 14 degut a la falta de vent. En aquesta segona prova de sis que tenim programades per aquesta lliga.
El dia va començar amb un vent de poca intensitat però que va anar en augment a mesura que la prova arribava al seu final. La prova consistir en un Barlovent - Sotavent en el qual el grup 1 (embarcacions més ràpides) feren tres voltes al recorregut i el grup 2 (embarcacions més lentes) en feren dues.
La primera classificats foren:
Del Grup 1:
Primer Classificat: AIA de Miquel Oliver
Segon Classificat: LAMPO ROSSO de Jofre/ Cantó
Tercer Classificat: BAUXA de Jaume Fullana

Del Grup 2:
Primer Classificat: PHYSICAL de Mª del Mar López
Segon Classificat: TACUMA de Toni Llinàs
Tercer Classificat: ALMAR de Carlos Morales
Desprès de la regata la Tripulació de l’Angie nx 3 va convidar a un bon berenar a tots els participants.
Fins la pròxima setmana!!!

ver toda la entrada ( 273 visitas )
Cursos de PNB PER  
jueves 26 enero de 2017 - Notícias del Club - Publicado por Oficina

Comienzo de las clases: Día 8 de Febrero

Horario: De 18.00 a 21.30

Examen: 8 de Abril

Reunión informativa: Sábado 28 de Enero, a las 10 h. en el aula del club.

Información:
En las oficinas del Club Náutico de la Colonia de Sant Pere
Y en : 616 96 0069 / tempestalia@tempestalia.com

ver toda la entrada ( 114 visitas )
Christmas  
miércoles 21 diciembre de 2016 - Notícias del Club - Publicado por Oficina

ver toda la entrada ( 287 visitas )
FINAL LLIGA TARDOR 2016 
sábado 17 diciembre de 2016 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina


CRÒNICA DE DIA 17/12/2016
Aquest dissabte dia 17 de Desembre es va disputar la darrera prova de la LLIGA TARDOR 2016. Va ser una regata en la qual hi havia moltes coses en joc. Per un costat un error per part dels Primers podria fer que la classificació canvia’s tant en el grup 1 com en el grup 2 i per l’altre estava per decidir qui seria el guanyador absolut de la Lliga.
El dia va començar amb vents forts de 16 a 25 nusos i molta d’ona quasi dos metres i a mesura que va passar l’horabaixa la cosa va anar en augment i això va fer que els participants s’esforcessin al màxim per poder governar embarcacions, feina gens fàcil amb un vent que canviava dràsticament d’intensitat .
Desprès de una hora i deu minuts arribava el Tacuma de Toni Llinàs en primera posició, essent l’única embarcació del grup 2 que acabava la regata, desprès que dos dels seus adversaris s’haguessin de retirar, fiançant així la seva victòria a la classificació Final.
Per la seva part en el grup 1 la lluita entre l’Aia i el Lampo Rosso per guanyar la prova i a la vegada la seva lliga va estar molt animada. Les embarcacions es varen veure obligades a navegar al límit i en ocasions superant els 10 nusos de velocitat. Finalment el Lampo Rosso de Jofre/Cantó va guanyar la prova i també la classificació Final del Grup 1.
El guanyador Absolut de la LLIGA TARDOR 2016, el barco amb menor quantitat de punts, va ser el Tacuma de Toni Llinàs empatant amb el Lampo Rosso de Jofre/Cantó ambdos amb 4 punts.
Classificació:
Grup 1
PRIMER CLASSIFICAT: LAMPO ROSSO de Jofre/Cantó
SEGON CLASSIFICAT: AIA de Miquel Oliver
TERCER CLASSIFICAT: LIR de Miquel Rius
Grup 2
PRIMER CLASSIFICAT: TACUMA de Toni Llinàs
SEGON CLASSIFICAT: PHYSICAL de Mª del Mar Lopez
TERCER CLASSIFICAT: BOOMERANG de Pablo Sposito
Enhorabona als guanyadors i gràcies a tots els participants fins l’any que ve.
EL CLUB NÀUTIC VOS DESITJA BON NADAL i BONES FESTES
Vos esperam!!!
ver toda la entrada ( 261 visitas )
ANUNCI 
miércoles 14 diciembre de 2016 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Aprovat en Junta Directiva de dia 9 de desembre de 2016 el plec de condicions que ha de regir el concurs per a l’adjudicació de l’explotació de la cantina del Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere, es posa en coneixement de les persones interessats les principals característiques del concurs:

1. OBJECTE. Explotació de la cantina del Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere
2. TERMINI D’EXECUCIÓ: 3 anys més dos anys prorrogables.
3. TERMINI DE PRESENTACIÓ DE PLIQUES. Finalitzarà el dia 13 de gener de 2017 a les 12.00 hores.

Per a més informació contactar amb l'oficina del Club, tlf. 971 589 118.

Colònia de Sant Pere, 14 de desembre de 2016

La Presidenta
Sra. Cristina Terrasa Messuti

ver toda la entrada ( 248 visitas )
ESCOLA HIVERN 2017 Vos esperam!!!!  
martes 13 diciembre de 2016 - Notícias del Club - Publicado por Oficina

ver toda la entrada ( 217 visitas )
LLIGA TARDOR SEGONA JORNADA 
martes 15 noviembre de 2016 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina


El Dissabte dia 26 es va poder disputar la segona prova de la Lliga de la Tardor 2016 després que la segona jornada s'hagués d'anul·lar per falta de vent.


La regata va tornar a ser una costera que va començar amb una intensitat de vent forta que a mesura que passava s'horabaixa va anar amainant.
L'inici de la regata va ser un poc accidentada després que el Lir patronejat per Jaume Fullana abordàs al Lolita d'en Carlos Serra quan faltaven 10 segons per la sortida la qual va fer que fossin els darrers en cruçar la línia. Així i tot vàrem protagonitzar una remuntada espectacular per part de les dues embarcacions que es col·locaven en tercera i quinta posició al final del segon tram.


Al capdavant de la flota del Grup 1 no hi va haver novetats des del principi a fins al final on l'Aia de Miquel Oliver es va mostrar intractable col·locant-se primer sense donar opcions als seus adversaris. Gràcies a n'aquesta bona regata l'Aia es col·loca en segona posició de la general per davant del Lolita que va acabar tercer. Per la seva part el Lampo Rosso de Jofre / Cantó va quedar segon després de fer tot el possible per retalla distancia amb l'Aia però encara conserva la primera posició a la general, aquests aconteixaments deixen obertes les opcions de cara a la darrera jornada de la lliga a on encara no hi ha un clar guanyador.


I en el Grup 2 la cosa no està menys emocionant, tenim un empat a punts entre el Physical i Tacuma, que fins dissabte anava al capdavant i que ara va segon després que el Tacuma de Llinas guanyàs aquesta segona regata i ara va primer. El Tacuma va començar apostant fort a la regata sabent el que es jugava des del principi amb una sortida molt ben ajustada i després sent l'única embarcació que va posar la tercera vela al segon tram per intentar anar més aviat. El Physical per la seva part va fer una sortida més conservadora i encara que en temps real va guanyar la regata, la diferència de temps amb el seu perseguidor no li va basta per seguir a dalt de la classificació. En el tercer lloc de la classifació també hi ha una lluite entre el Boomerang de Sposito que de moment va tercer un punt per damunt del Mamy One de Llull que va quart.
I vull acabar donant les gràcies a les tripulacions del Lolita i Varuna que ens varen oferir un bon berenar per tots els participants després de la regata.
La darrera jornada serà dia desset i està previst que la regata sigui un bastó, serà una jornada amb moltes coses amb joc i molt emocionant.

ver toda la entrada ( 223 visitas )
LLIGA TARDOR 2016 
sábado 29 octubre de 2016 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dissabte dia 29 d’octubre es va inaugurar la Lliga de Tardor 2016 amb un total de 14 embarcacions inscrites.
En aquesta primera regata costera el recorregut va haver de ser retallat pel Jutge de la prova degut al vent de Gregal de poca intensitat, però que finalment va permetre fer una regata costera que va dur als participants de sa Colònia a una boia en es Caló de Farrutx, després varen baixar cap la boia de Son Serra i tornada amb arribada davant es Club Nàutic. La Regata va durar quasi dues hores per els primers del Grup 1 i quasi dues hores i mitjà per les embarcacions del Grup 2.
La classificació en aquesta primera regata de la lliga fou:
GRUP1: 1r LAMPO ROSSO de Jofre/Cantó seguit de LOLITA de Carlos Serra i tercer va ser L’AIA de Miquel Oliver.
GRUP 2: 1r PHYSICAL de na Mª del Mar López I 2n de TACUMA de Toni Llinàs.
En acabar la regata l’embarcació Physical va convidar a tots els participants a un bon berenar.
Ens veim a la propera regata que tendrà lloc dissabte 14 de novembre.


ver toda la entrada ( 240 visitas )
ACTUALITAT VELA SETEMBRE i OCTUBRE 
viernes 21 octubre de 2016 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
REGATA CALA RAJADA 3 i 4 de setembre
Com cada any, per començar a preparar els barcos per a la temporada d’hivern inauguram la temporada amb la regata a Cala Ratjada. Aquesta prova consisteix en 2 regates costeres: Una des de la Colònia fins a Cala Ratjada i l’altra de tornada el dia després. La classificació d’aquesta regata, molt dura per la calor i el poc vent, va ser la següent: 1r AIA de Miquel Oliver, 2n Tacuma de Toni Llinàs i 3r Physical de Mar López

XVI TROFEU FARALLÓ D’AUBARCA 17 i 18 de Setembre
Per seguir amb la temporada tocava la regata més emblemàtica del nostre club que com de costum dura 2 dies el dissabte amb la regata costanera fins el Faralló i regata barlovent-sotavent dins la badia el diumenge. L'inici de la regata de dissabte va ser complicat per la poca intensitat de vent i les constants variacions del mateix, però la cosa va millorar fins a arribar als 18 nusos que feren que els navegants donessin el millor d'ells mateixos per governar les embarcacions. El diumenge encara que es va sortir a la mar el vent no ens va acompanyar i és va haver d'anul·lar la regata. Els guanyadors varen ser: GRUP A: 1r Lampo Rosso de Jofre-Cantó 2n Lolita de Carlos Serra 3r Aia de Miquel Oliver GRUP B: 1r Isis Tomeu Mas, 2n Physical Mar López, 3r Tacuma de Toni Llinàs GUANYADOR ABSOLUT va ser el Lampo Rosso de Jofre-Cantó

La primera quinzena del mes d’OCTUBRE la flota Coloniera, juntament amb la flota menorquina, es va desplaçar fins al Port de Pollença per poder participar, juntant una flota de 25 barcos, a les regates següents:
I TROFEU VINYES MORTITX 1 i 2 d’octubre
Aquesta regata, abans anomenada Interclubs Port de Pollença, estrenava patrocinador per enguany; l’empresa pollencina Vinyes Mortitx. La prova, que estava composada per 2 dies de regates, va haver de conformar-se amb la regata de diumenge i amb molt poc vent. El Lampo Rosso de Jofre-Cantó del CNCSP va guanyar la prova i el Trofeu Vinyes Mortitx gracies al plantejament estratègic que va fer des del primer minut. Els ciutadellencs Jintonic de M. Pons i el Mascarat de L. Allés varen ser segon i tercer respectivament.

CAMPIONAT DE BALEARS DE CREUERS RI 2016 8 i 9 de octubre.
Aprofitant que hi havia tota la flota RI al RCNPP es va celebrar el Campionat de Balears de la categoria. Aquesta regata de 2 dies estava composada per 2 regates curtes el dissabte i una una més llarga el diumenge.
Quan al dissabte, tot feia indicar que es repetiria la tònica de la passada setmana (5-6 nusos), però només va ser així a la primera de les dues proves que va guanyar el Lampo Rosso(CNCSP) de Jofre-Cantó per davant del Jintonic de M.Pons(CNC) i 3r fou el Mascarat de M.Ponsetí(CNC)
A la segona prova de dissabte el vent, sorprenentment, va pujar fins a 19 nusos i la prova fou més ràpida i divertida. 1r fou el Lampo Rosso de Jofre-Cantó (CNCSP), 2n l’Alba III de C. Pons (CNF) i 3r el P-tres de Paco Palmer (RCNPP).
Diumenge tocava fer recorregut costaner per dins la badia de Pollença i el vent, tot i que s’esperava que fos més fort, només arribà a 16 nusos. 1r va ser el Jintonic de M.Pons(CNC), 2n el La Boheme de T. Riera(CNF) i 3r el Lampo Rosso de Jofre-Cantó(CNCSP).
Tot i que les regates es feien amb tots els vaixells junts, un vaixell més petit pot guanyar a un altre més gran una vegada es “compensen els temps en RI ”, la classificació final es presenta per grups sempre i quan hi hagi un mínim de 4 participants per grup, si no hi són es junten amb el grup immediatament superior/inferior. Per tant la classificació fou la següent:
GRUP 1 i 2 (5 participants)
1r Carat d’Amador Magraner del RCNPP, 2n P-tres de Paco Palmer del RCNPP,3r Eleutheria de Sebastià Escarrer del RCNPP, 4t Chou Chou de Fullana/Riera del CN Colònia de Sant Pere.
GRUP 3 (12 participants)
1r Lampo Rosso de Jofre-Cantó CN Colònia de Sant Pere, 2n Jintonic de M.Pons de CN Ciutadella 3r l’Alba III de C. Pons CN Fornells, 5è Lolita de Carlos Serra de CN Colònia de Sant Pere, 11è LIR de M. Rius de CN Colònia de Sant Pere, 12è Varuna de Mendiela/Benejam de CN Colònia de Sant Pere
GRUP 4 (4 participants)
1r Liberty de V.Petrus del CM Maó, 2n Tarumba de Pere Gamundí del RCNPP, 3r Physical de Mar López de CN Colònia de Sant Pere.
El proper 29 d’Octubre começarà al nostre club la Lliga Tardor que tendrà regates quinzenalment fins a Nadal. Vos mantindrem informats.
CNCSP.
ver toda la entrada ( 408 visitas )
XI TROBADA DE PIRAGUAS “ES FIRO”  
martes 13 septiembre de 2016 - Publicado por Oficina
El domingo 9 de septiembre tuvo lugar la undécima edición de la trobada de piraguas d’Es Firó. Empezó el día muy soleado y así se mantuvo toda la jornada , pasando mucho calor porque no entró nada de viento. Según fueron llegando los participantes se repartieron unas camisetas técnicas color verde pistacho que tuvieron muy buena aceptación . La salida fue a las 9,30 h. de la rampa del Club Náutico con llegada al Caló a las 10,30 h..Aquí, los participantes recuperaron fuerzas con un refrigerio a base de barrita de cereales, manzana y agua. A las 11,15 h se reanudó la excursión hacia la Cova Gran y de ahí directamente al Club Náutico con llegada a las 13 h. aproximadamente.

El total de participantes fue de 41 y con la presencia en todo momento de la barca de apoyo con la Presidenta a bordo. Al llegar al club tuvo lugar en la cantina una comida a base de pa amb oli, queso, jamón y tortillas y de postre ensaimada lisa o de crema tostada. Fue una bonita jornada de piragua con muy buen ambiente.

Ahora, habrá que esperar al año que viene para disfrutar de nuevo con la primera que será la excursión al Caló a finales del mes de junio.

ver toda la entrada ( 589 visitas )

<<Primero <Anterior | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Siguiente> Último>>