REGATA INTECLUB CIUTADELLA - COLÒNIA SANT PERE 
viernes 24 abril de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Plazo para inscribirse a la regata: día 6 de mayo (no se podrán inscribir en fechas posteriores).Los participantes en la regata podrán amarrar su embarcación gratuitamente en las instalaciones del Club Náutico de la Colonia de Sant Pere, del día 1 de mayo hasta día 24 de mayo (siempre que también se participe en el VII Trofeo Codorniu de día 23 de mayo).Será obligatorio adjuntar el Rating ri-2015 y el número de tripulantes de cada embarcación.


Hoja de Inscripción
ver toda la entrada ( 596 visitas )
NORMAS PARA LA NAVEGACIÓN Y SEGURIDAD MARÍTIMA 
martes 17 marzo de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina


BOIB
ver toda la entrada ( 679 visitas )
Tercera regata lliga d'hivern: 
jueves 12 febrero de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dissapte es va celebrar a les aigües de la colònia la tercera regata d'aquesta lliga. El temps acompanyava i fins a 10 embarcacions prengueren la sortida, marcada per un vent de tramuntana amb canvis contants d'intensitat i direcció posant a prova les tàctiques de les tripulacions. D'aquesta manera les embarcacions anaren avançant amb el Bauxa de Jaume Fullana al capdavant de la flota seguit de ben aprop per l'Aia, el Lolita i el Lampo Rosso, que mantengueren el seu duel particular al llarg de la primera volta on finalment s'imposaria el primer. Pel que fa a la classe 2, les 3 embarcacions participants es mantengueren ben aprop les unes de les altres fins que finalment fou el Tacuma de Toni Llinàs qui aconseguí endurse un punt en el temps compensat. La baixada de la intensitat del vent va provocar que el comité de regates decidís acursar el recorregut mitja vota per ambdues classes acabant així la prova que tingué una durada de més o menys dues hores. Un cop acabada la regata Teo Matheu ens va deleitar amb una conferència sobre trimat de veles de proa, spis i asimètrics, i els tripulants de N'ali i Leeway oferiren un petit refrigèri a tots els asistents.


ver toda la entrada ( 697 visitas )
CONFERÈNCIA SOBRE VELES LLEUGERES DE PROA 
jueves 12 febrero de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aquest passat dissabte i després de la segona regata de lliga, enTeo Matheu de la coneguda Veleria Matheu, ens va oferí una xerrada molt interessant sobre les veles lleugeres de proa; spinnaker i gennaker. Ajudant per un powerpoint i una pissarra, en Teo ens va aclarir conceptes generals i com ajustar en diferents condicions de vent aquestes dues divertides i respectades veles , ja que de vegades son difícils de controlar!
La gran assistència demostrà que és un tema que interessa a la majoria de regatistes, perque aquestes veles moltes de vegades son les que provoquen un bons embulls enmig de la mar.
Moltes gràcies Teo per compartir amb tots nosaltres el teu temps i coneixements!
La conferència la van rematar les tripulacions de N’ALI i del LEEWAY d’en Toni Amer i d’en Toni Murcia respectivament, oferint a tots els assistents una suculenta bereneta. Moltes gràcies!

ver toda la entrada ( 522 visitas )
Conferència d'en Jaume Gomila de RIGGING MAR 
viernes 23 enero de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dissabte tota la flotilla de sa Colònia, més un representant de Can Picafort i un altre de Portocristo van estar unes hores esperant enmig de la mar a que entràs el vent per encetar sa primera regata de la LLiga d'Hivern 2015 .El vent no va aparèixer però sí un grupet de dofins que ens van permetre fer-lis unes bones fotos , finalmet la regata es va anular .

La conferència prevista d'en Jaume Gomila de RIGGING MAR es va avançar a les 17.00h i la majoria de regatistes hi assistiren. La xarla sobre trimatge i manteniment de màstils va esser molt interessant i ens va explicar els conceptes més bàsics per fer un bon trimatge dels nostres vaixells així com aclarir les dubtes que anaven sorgint durant la xarla.

El club nàutic de la Colònia de Sant Pere li vol agraï des de aquí el seu temps, dedicació i professionalitat mostrada davant els assistents.

Moltes gràcies Jaume!
ver toda la entrada ( 500 visitas )
Documentació convocatòria Assemblea General 31-01-2015 
ver toda la entrada ( 620 visitas )
Entrevista Gaceta Nautica - Carlos Serra 
jueves 9 octubre de 2014 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
ENTREVISTA

ver toda la entrada ( 735 visitas )
REGATA INTERCLUB CIUTADELLA-COLONIA-POLLENÇA 
jueves 9 octubre de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aquest passat cap de setmana es reuniren enguany i per darrer cop les tres flotilles de creuers dels ports de Ciutadella , Colònia de Sant Pere i Port de Pollença . La sortida tingué que aplaçar-se més de 30’ , degut a que en l’hora prevista encara no hi havia un vent suficient per assegurar una bona sortida. Finalment el comitè de la Colònia donà la sortida a les 18 embarcacions damunt les 12.45h...Una llarga línia de sortida oferia un bon espectacle des de el passeig de la Colònia, amb quatre embarcacions de Ciutadella, cinc del port de Pollença i la resta més nombrosa de la Colònia de Sant Pere.

Un vent fluix de nord-est d’uns 7kn i amb constantment rolades i canvis d’intensitat marcaren aquest tram de la regata. La sortida va esser neta i sense incidents on les embarcacions s’estiraren al llarg de tota la línia . El P-TRES , JIN TONIC i L’AIA aprofitaren el costat més afavorit de la boia de sortida per ja passar primers per la primera boia situada davant la Colònia de Sant Pere , seguits a una certa distància de l’AVISPA, PAVANA i LAMPO ROSSO.

Les milles i el rumb directe fins al Cap Pinar estiraven a poc a poc tota la flota, fins arribar a Cap Pinar. Una vegada ja dins la badia el rumb s’obria i quasi tothom optava per posar gennakers i spinnakers fins un poc abans de Punta Avançada.

El darrer tram fins l’arribada fou un través com ja és habitual els darrers anys. El primer en entrar fou l’AIA d’en Miquel Oliver del CNCSPere, seguit del PTRES d’en Paco Palmer del Port de Pollença i el JINTONIC d’en Miquel Pons de Ciutadella. La bona regata feta per l’AVISPA i el LAMPOROSSO lis feien pujar llocs a la classificació en temps compensats quedant així la classificació general :

1er. AVISPA , d’en Juanjo Sintes , del CNCiutadella.
2on. JINTONIC, d’en Miquel Pons, del CNCiutadella.
3er, LAMPO ROSSO, de Jofre/Cantó, del CNCSPere.

Fins a 18 participants. L’enhorabona a tots , especialment als guanyadors !

A les 21.00h el Club nàutic del port de Pollença convidà a tots els participants a una barbacoa i entrega de trofeus a l’escola de vela.

Ara que ja ens trobam al darrer tram del calendari de regates, tant sols falta encetar la lliga de tardor el pròxim dia 18 i que constarà de quatre regates si la méteo ens deixa...!
BONA PROA
ver toda la entrada ( 684 visitas )
14é TROFEU FARALLÓ D’AUBARCA DE CREUERS 
martes 23 septiembre de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat el tradicional 14è Trofeu Faralló d’Aubarca de la classe creuers en el club nàutic de la Colònia de Sant Pere i amb només participació local.

Dissabte a les 12.00h, es donava la sortida per anar a girar el Faralló d’Aubarca amb arribada davant el moll de la Colònia. Sortida directe amb vent de proa amb molt poc vent que va condicionar que la regata fou molt lenta i feixuga , i amb molta calor.
Ja des de l’inici el BAUXA i el J-80 en classe -1 , encapçalaren tot el grup i durant el darrer tram de la regata es diferenciaren encara més de la resta, guanyant la prova aquest segon amb temps compensat.

La lluita estava centrada més en classe-2, que darrerament està essent molt més competitiva. Intensitat entre TACUMA, N’ALI i PHYSICAL, que durant una part de la regata s’intercanviaren posicions i feien que la regata fos més emocionant.

La regata del diumenge amb un curt recorregut barlovent-sotavent, es va tenir tenir que aplaçar mitja hora per poder donar la sortida , per espera que entràs un vent un poc més constant d’intesitat. La méteo ja pronosticava que seria un dia complicat per navegar degut a la inestabilitat atmosfèrica.

En classe -1, el BAUXA es posava ja des de l’inici al capdavant i sentenciava el trofeu en aquesta classe, seguit més de lluny per el LAMPO i J-80 que lluitaven per el segon lloc del trofeu que aconseguí aquest segon.

En classe- 2 ,el TACUMA tampoc donava opcions als seus rivals sentenciant el trofeu, seguit però ben de lluny amb temps compensats per el PHYSICAL i N’ALI.

Un any més, un Faralló més! encara que deslluït per la fluixa participació i el fluix vent...esperem només acabi essent un fet puntual i tornem a poder celebrar els clàssics Farallós amb més participació.

CLASSIFICACIONS GENERALS :

CLASSE- 1
1er. BAUXA , d’en Jaume Fullana
2on. J-80, d’en Mateu Riutort
3er. LAMPO ROSSO, d’en Jofre-Cantó
Fins a 5 participants.

CLASSE - 2
1er. TACUMA, d’en Toni Llinàs
2on. N’ALI , d’en Toni Amer
3er. PHYSICAL, de na Maria del Mar López
Fins a 7 participants
ver toda la entrada ( 3831 visitas )
14è TROFEU FARALLÓ D'AUBARCA 
martes 9 septiembre de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Regata de creuers RI ( classes 1 i 2)
Club Nàutic Colònia de Sant Pere, dies 20 i 21 de setembre

A les 11.00h reunió de patrons i camisetes.
-Sortida regata dissabte 20 de setembre : a les 12.00h, recorregut costaner fins al Faralló d'Aubarca i arribada davant l'escollera.

-Diumenge 21 desetembre , sortida a les 12.00h, barlo-sota ( definirem nombre de voltes el mateix dia).

Entrega de trofeus després de la regata, aprox. a les 16.00h
INSCRIPCIONS a 971 589118
oficina@cncoloniasp.com
INSCRIPCIÓ

ver toda la entrada ( 745 visitas )

<<Primero <Anterior | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | Siguiente> Último>>