VII Interclubs amb ciutadella 
jueves 7 mayo de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Ja està tot a punt per la VII Interclubs amb ciutadella. A continuació podeu veure l'hora de sortida de cada embarcació en compensat. El primer surt a les 15:00 entre el far vermell i una boia taronja situats al davant del club. Les embarcacions marcades amb vermell han rebut una penalització de 10 minuts per no haver presentat el ràting corresponent, quedant en mans del comité de regates de ciutadella la desició d'aplicar una penalització major en la regata de dia 9. A part d'això, recordama a tots que el canal de la regata és el 69 i que el comité d'arribades és el Lolita.

Molta sort i bona proa a tots!ver toda la entrada ( 484 visitas )
CALENDARIO ELECTORAL 
lunes 27 abril de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Calendario Electoral

ver toda la entrada ( 604 visitas )
REGATA INTECLUB CIUTADELLA - COLÒNIA SANT PERE 
viernes 24 abril de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Plazo para inscribirse a la regata: día 6 de mayo (no se podrán inscribir en fechas posteriores).Los participantes en la regata podrán amarrar su embarcación gratuitamente en las instalaciones del Club Náutico de la Colonia de Sant Pere, del día 1 de mayo hasta día 24 de mayo (siempre que también se participe en el VII Trofeo Codorniu de día 23 de mayo).Será obligatorio adjuntar el Rating ri-2015 y el número de tripulantes de cada embarcación.


Hoja de Inscripción
ver toda la entrada ( 615 visitas )
NORMAS PARA LA NAVEGACIÓN Y SEGURIDAD MARÍTIMA 
martes 17 marzo de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina


BOIB
ver toda la entrada ( 702 visitas )
Tercera regata lliga d'hivern: 
jueves 12 febrero de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dissapte es va celebrar a les aigües de la colònia la tercera regata d'aquesta lliga. El temps acompanyava i fins a 10 embarcacions prengueren la sortida, marcada per un vent de tramuntana amb canvis contants d'intensitat i direcció posant a prova les tàctiques de les tripulacions. D'aquesta manera les embarcacions anaren avançant amb el Bauxa de Jaume Fullana al capdavant de la flota seguit de ben aprop per l'Aia, el Lolita i el Lampo Rosso, que mantengueren el seu duel particular al llarg de la primera volta on finalment s'imposaria el primer. Pel que fa a la classe 2, les 3 embarcacions participants es mantengueren ben aprop les unes de les altres fins que finalment fou el Tacuma de Toni Llinàs qui aconseguí endurse un punt en el temps compensat. La baixada de la intensitat del vent va provocar que el comité de regates decidís acursar el recorregut mitja vota per ambdues classes acabant així la prova que tingué una durada de més o menys dues hores. Un cop acabada la regata Teo Matheu ens va deleitar amb una conferència sobre trimat de veles de proa, spis i asimètrics, i els tripulants de N'ali i Leeway oferiren un petit refrigèri a tots els asistents.


ver toda la entrada ( 717 visitas )
CONFERÈNCIA SOBRE VELES LLEUGERES DE PROA 
jueves 12 febrero de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aquest passat dissabte i després de la segona regata de lliga, enTeo Matheu de la coneguda Veleria Matheu, ens va oferí una xerrada molt interessant sobre les veles lleugeres de proa; spinnaker i gennaker. Ajudant per un powerpoint i una pissarra, en Teo ens va aclarir conceptes generals i com ajustar en diferents condicions de vent aquestes dues divertides i respectades veles , ja que de vegades son difícils de controlar!
La gran assistència demostrà que és un tema que interessa a la majoria de regatistes, perque aquestes veles moltes de vegades son les que provoquen un bons embulls enmig de la mar.
Moltes gràcies Teo per compartir amb tots nosaltres el teu temps i coneixements!
La conferència la van rematar les tripulacions de N’ALI i del LEEWAY d’en Toni Amer i d’en Toni Murcia respectivament, oferint a tots els assistents una suculenta bereneta. Moltes gràcies!

ver toda la entrada ( 541 visitas )
Conferència d'en Jaume Gomila de RIGGING MAR 
viernes 23 enero de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dissabte tota la flotilla de sa Colònia, més un representant de Can Picafort i un altre de Portocristo van estar unes hores esperant enmig de la mar a que entràs el vent per encetar sa primera regata de la LLiga d'Hivern 2015 .El vent no va aparèixer però sí un grupet de dofins que ens van permetre fer-lis unes bones fotos , finalmet la regata es va anular .

La conferència prevista d'en Jaume Gomila de RIGGING MAR es va avançar a les 17.00h i la majoria de regatistes hi assistiren. La xarla sobre trimatge i manteniment de màstils va esser molt interessant i ens va explicar els conceptes més bàsics per fer un bon trimatge dels nostres vaixells així com aclarir les dubtes que anaven sorgint durant la xarla.

El club nàutic de la Colònia de Sant Pere li vol agraï des de aquí el seu temps, dedicació i professionalitat mostrada davant els assistents.

Moltes gràcies Jaume!
ver toda la entrada ( 520 visitas )
Documentació convocatòria Assemblea General 31-01-2015 
ver toda la entrada ( 636 visitas )
Entrevista Gaceta Nautica - Carlos Serra 
jueves 9 octubre de 2014 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
ENTREVISTA

ver toda la entrada ( 754 visitas )
REGATA INTERCLUB CIUTADELLA-COLONIA-POLLENÇA 
jueves 9 octubre de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aquest passat cap de setmana es reuniren enguany i per darrer cop les tres flotilles de creuers dels ports de Ciutadella , Colònia de Sant Pere i Port de Pollença . La sortida tingué que aplaçar-se més de 30’ , degut a que en l’hora prevista encara no hi havia un vent suficient per assegurar una bona sortida. Finalment el comitè de la Colònia donà la sortida a les 18 embarcacions damunt les 12.45h...Una llarga línia de sortida oferia un bon espectacle des de el passeig de la Colònia, amb quatre embarcacions de Ciutadella, cinc del port de Pollença i la resta més nombrosa de la Colònia de Sant Pere.

Un vent fluix de nord-est d’uns 7kn i amb constantment rolades i canvis d’intensitat marcaren aquest tram de la regata. La sortida va esser neta i sense incidents on les embarcacions s’estiraren al llarg de tota la línia . El P-TRES , JIN TONIC i L’AIA aprofitaren el costat més afavorit de la boia de sortida per ja passar primers per la primera boia situada davant la Colònia de Sant Pere , seguits a una certa distància de l’AVISPA, PAVANA i LAMPO ROSSO.

Les milles i el rumb directe fins al Cap Pinar estiraven a poc a poc tota la flota, fins arribar a Cap Pinar. Una vegada ja dins la badia el rumb s’obria i quasi tothom optava per posar gennakers i spinnakers fins un poc abans de Punta Avançada.

El darrer tram fins l’arribada fou un través com ja és habitual els darrers anys. El primer en entrar fou l’AIA d’en Miquel Oliver del CNCSPere, seguit del PTRES d’en Paco Palmer del Port de Pollença i el JINTONIC d’en Miquel Pons de Ciutadella. La bona regata feta per l’AVISPA i el LAMPOROSSO lis feien pujar llocs a la classificació en temps compensats quedant així la classificació general :

1er. AVISPA , d’en Juanjo Sintes , del CNCiutadella.
2on. JINTONIC, d’en Miquel Pons, del CNCiutadella.
3er, LAMPO ROSSO, de Jofre/Cantó, del CNCSPere.

Fins a 18 participants. L’enhorabona a tots , especialment als guanyadors !

A les 21.00h el Club nàutic del port de Pollença convidà a tots els participants a una barbacoa i entrega de trofeus a l’escola de vela.

Ara que ja ens trobam al darrer tram del calendari de regates, tant sols falta encetar la lliga de tardor el pròxim dia 18 i que constarà de quatre regates si la méteo ens deixa...!
BONA PROA
ver toda la entrada ( 706 visitas )

<<Primero <Anterior | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | Siguiente> Último>>