7ª REGATA COLÒNIA DE SANT PERE-CIUTADELLA 
martes 12 mayo de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aquest passat cap de setmana , 34 embarcacions dels clubs de Sa Ràpita , Portocolom , Porto Cristo, Can Picafort , Alcúdia , Bonaire , Pollença i de la Colònia de Sant Pere , s´agruparen per anar a Ciutadella per celebrar el 7è Interclub de creuers RI.

Divendres a les 15.00h es va donar la sortida amb els temps compensats de cada embarcació. El TACUMA posava rumb a Ciutadella amb vent de 15kn que només va aguantar uns 15 minuts. Després la resta d´embarcacions que anaven sortint fins a una hora i mitja més tard que el primer , ho feren amb vent de proa de 15-17kn. A poc a poc aquest vent va anar baixant i rolant cap a gregal. Moltes embarcacions es retiraren enmig del canal.

El PTR3S d´en Paco Palmer del club nàutic del Port de Pollença arribava el primer a les 21h33´ seguit molt d´aprop per l´AIA d´en Miquel Oliver de la Colònia de Sant Pere, i en tercer lloc el BATZAC d´en Bartolomé Ginard de Portocolom fins a 16 arribats en regata.

El diumenge a les 11.00h es donava la sortida de la regata de tornada amb un vent de 7kn de proa de 260º. A poc a poc la flota s´estirava i el vent es posava més de través i l´AIA agafava avantatge per sotavent .

Finalment tothom es retirava menys l´AIA d´en Miquel Oliver de la Colònia de Sant Pere, que guanyava així la regata i el trofeu amb un segon i un primer classificat . El seguia ja casi dins el temps límit de la regata el BATZAC d´en Bartolomé Ginard de Portocolom quedant també segon classificat del trofeu. El tercer classificat era per el PTR3S d´en Paco Palmer del Port de Pollença.

Només acabar donant les gràcies a tots els participants i al Club Nàutic de Ciutadella per la seva bona acollida durant aquets dies, felicitar els guanyadors i recordar que dia 23 de maig esperam tornar a tenir una bona part d´aquests inscrits en el Trofeu Codorniu a la Colònia de Sant Pere.

7è TROFEU INTERCLUB DE CIUTADELLA

Molt bon ambient just abans de començar aquesta esperada regata amb 29 participants de la classe RI2-3 , 20 inscrits de la clase RI-4 i tres inscrits dels monotips de Ciutadella de la classe Platú.

Amb un temps d´estiu i molt poc vent i variable , les 50 embarcacions esperaven enmig de la badia de Ciutadella oferint unes imatges que només es veuen una vegada a l´any i per aquestes mateixes dates. Aquest trofeu ja ens té acostumats a tenir molta participació , sobretot de Mallorca, per la bona acollida que sempre ens ofereix el Club Nàutic de Ciutadella.

El recorregut de la classe RI2-3 consistia en un triangle olímpic amb arribada a la bocana del port de Ciutadella i la classe RI-4 amb un triangle amb la mateixa arribada que la classe RI2-3.

El Comité de la regata decidí esperar una mitja hora per poder donar les dues sortides, moment en que bufaven uns 10kn de ponent però que només es mantingueren en la primera cenyida. A poc a poc el vent afluixava i mig cam de regates es quedava encalmat. Aquest fet marcava una regata complicada per navegar a vela i propiciava l´abandonament de moltes embarcacions sobretot en la classe RI2-3 que tenia un recorregut més llarg .

Classificació Classe RI2-3:
1er. JIN TÒNIC , d´en Miquel Pons del CNC
2on. MASCARAT d´en Miquel Ponsetí del CNC
3er. MINIMON d´en Miquel Matas del CNP

7è. AIA d´en Miquel Oliver del CNCSP
8è.LAMPO ROSSO d´en Jofre/Cantó del CNCSP
13è. LIR d´en Miquel Rius del CNCSP
Amb 29 inscrits.

Classificació Classe RI4:
1er.BONAVENTURA d´en Jaume Clar del CNSR
2on. ISIS d´en Bartomeu Mas del CNP
3er. MOOREA d´en Sebastià Sureda del CNP

8è.PHYSICAL de na Mª del Mar Lopez del CNCSP
9è.SES XESQUES de na Xesca Fiol/Xesca Sastre de la CNSCP
11è.MAMI ONE d´en Biel Llull del CNCSP
Fins a 20 inscrits

L´enhorabona als guanyadors i als clubs de Ciutadella i la Colònia de Sant Pere!
Pròxima regata, Trofeu Codorniu dia 23 de maig.ver toda la entrada ( 579 visitas )
VII Interclubs amb ciutadella 
jueves 7 mayo de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Ja està tot a punt per la VII Interclubs amb ciutadella. A continuació podeu veure l'hora de sortida de cada embarcació en compensat. El primer surt a les 15:00 entre el far vermell i una boia taronja situats al davant del club. Les embarcacions marcades amb vermell han rebut una penalització de 10 minuts per no haver presentat el ràting corresponent, quedant en mans del comité de regates de ciutadella la desició d'aplicar una penalització major en la regata de dia 9. A part d'això, recordama a tots que el canal de la regata és el 69 i que el comité d'arribades és el Lolita.

Molta sort i bona proa a tots!ver toda la entrada ( 484 visitas )
CALENDARIO ELECTORAL 
lunes 27 abril de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Calendario Electoral

ver toda la entrada ( 604 visitas )
REGATA INTECLUB CIUTADELLA - COLÒNIA SANT PERE 
viernes 24 abril de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Plazo para inscribirse a la regata: día 6 de mayo (no se podrán inscribir en fechas posteriores).Los participantes en la regata podrán amarrar su embarcación gratuitamente en las instalaciones del Club Náutico de la Colonia de Sant Pere, del día 1 de mayo hasta día 24 de mayo (siempre que también se participe en el VII Trofeo Codorniu de día 23 de mayo).Será obligatorio adjuntar el Rating ri-2015 y el número de tripulantes de cada embarcación.


Hoja de Inscripción
ver toda la entrada ( 615 visitas )
NORMAS PARA LA NAVEGACIÓN Y SEGURIDAD MARÍTIMA 
martes 17 marzo de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina


BOIB
ver toda la entrada ( 702 visitas )
Tercera regata lliga d'hivern: 
jueves 12 febrero de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dissapte es va celebrar a les aigües de la colònia la tercera regata d'aquesta lliga. El temps acompanyava i fins a 10 embarcacions prengueren la sortida, marcada per un vent de tramuntana amb canvis contants d'intensitat i direcció posant a prova les tàctiques de les tripulacions. D'aquesta manera les embarcacions anaren avançant amb el Bauxa de Jaume Fullana al capdavant de la flota seguit de ben aprop per l'Aia, el Lolita i el Lampo Rosso, que mantengueren el seu duel particular al llarg de la primera volta on finalment s'imposaria el primer. Pel que fa a la classe 2, les 3 embarcacions participants es mantengueren ben aprop les unes de les altres fins que finalment fou el Tacuma de Toni Llinàs qui aconseguí endurse un punt en el temps compensat. La baixada de la intensitat del vent va provocar que el comité de regates decidís acursar el recorregut mitja vota per ambdues classes acabant així la prova que tingué una durada de més o menys dues hores. Un cop acabada la regata Teo Matheu ens va deleitar amb una conferència sobre trimat de veles de proa, spis i asimètrics, i els tripulants de N'ali i Leeway oferiren un petit refrigèri a tots els asistents.


ver toda la entrada ( 717 visitas )
CONFERÈNCIA SOBRE VELES LLEUGERES DE PROA 
jueves 12 febrero de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aquest passat dissabte i després de la segona regata de lliga, enTeo Matheu de la coneguda Veleria Matheu, ens va oferí una xerrada molt interessant sobre les veles lleugeres de proa; spinnaker i gennaker. Ajudant per un powerpoint i una pissarra, en Teo ens va aclarir conceptes generals i com ajustar en diferents condicions de vent aquestes dues divertides i respectades veles , ja que de vegades son difícils de controlar!
La gran assistència demostrà que és un tema que interessa a la majoria de regatistes, perque aquestes veles moltes de vegades son les que provoquen un bons embulls enmig de la mar.
Moltes gràcies Teo per compartir amb tots nosaltres el teu temps i coneixements!
La conferència la van rematar les tripulacions de N’ALI i del LEEWAY d’en Toni Amer i d’en Toni Murcia respectivament, oferint a tots els assistents una suculenta bereneta. Moltes gràcies!

ver toda la entrada ( 541 visitas )
Conferència d'en Jaume Gomila de RIGGING MAR 
viernes 23 enero de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dissabte tota la flotilla de sa Colònia, més un representant de Can Picafort i un altre de Portocristo van estar unes hores esperant enmig de la mar a que entràs el vent per encetar sa primera regata de la LLiga d'Hivern 2015 .El vent no va aparèixer però sí un grupet de dofins que ens van permetre fer-lis unes bones fotos , finalmet la regata es va anular .

La conferència prevista d'en Jaume Gomila de RIGGING MAR es va avançar a les 17.00h i la majoria de regatistes hi assistiren. La xarla sobre trimatge i manteniment de màstils va esser molt interessant i ens va explicar els conceptes més bàsics per fer un bon trimatge dels nostres vaixells així com aclarir les dubtes que anaven sorgint durant la xarla.

El club nàutic de la Colònia de Sant Pere li vol agraï des de aquí el seu temps, dedicació i professionalitat mostrada davant els assistents.

Moltes gràcies Jaume!
ver toda la entrada ( 520 visitas )
Documentació convocatòria Assemblea General 31-01-2015 
ver toda la entrada ( 636 visitas )
Entrevista Gaceta Nautica - Carlos Serra 
jueves 9 octubre de 2014 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
ENTREVISTA

ver toda la entrada ( 754 visitas )

<<Primero <Anterior | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | Siguiente> Último>>