Trofeu 17/06/2017 
miércoles 17 mayo de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dia 17 de Juny es va celebrar una Regata Costanera fins al faralló per suplir la regata fins a Cala Ratjada que es va haver de canviar de dates.

La nombre d’embarcacions que formava la flota no va ser l'habitual, només la meitat varen participar, però aquest fet no va afectar al nivell de competitivitat al qual estam acostumats. En aquesta regata navegaven tots contra tots sense distinció de grups segons l’eslora o velocitat de l’embarcació.

La regata va començar a les 14h així com estava programada, amb un vent d’entre 12 i 14 nusos que feia pensar que la prova seria ràpida. I així va ser, en poc menys d’una hora la flota havia arribat al cap Ferrutx. En aquest primer tram de la competició no hi havia quasi distància entre les embarcacions, el patrons havien de lluitar per no perdre o guanyar posicions en els encreuaments o amb les decisions tàctiques. En aquesta regata sempre hi ha el dubte de si sortir de la badia aferrat o separat del Cap Ferrutx.

Quasi una hora desprès de voltar el cap Ferrutx la major part de la flota no havia aconseguit arribar a la Platja d’Aubarca, degut al vent que havia anat baixant fins arribar a morir. Les embarcacions no només havien de lluitar contra la manca de vent sinó també contra una mar de fons que hi havia just sortit de la badia.

El Comitè de Regates degut a que era molt difícil que les embarcacions poguessin arribar al Faralló es va veure obligat a realitzar un acursament de la regata per intentar salvar la prova. Al cap de mitja hora, el vent va morir i només dues embarcacions havien aconseguit arribar.

El vespre els participants varen gaudir d’un bon sopar de germanor al Restaurant Club Nàutic. Després del sopar a falta de guanyadors es varen sortejar els trofeus, resultant guanyadors L’Angie de Jaume Caballero, el Boomerang de Pablo Sposito i el Tacuma de Toni Llinas.

Vos esperam el dia 1 de Juliol al Trofeu Faralló d’Aubarca A2 (només 2 tripulants a cada barco).


ver toda la entrada ( 112 visitas )
TROFEU COLONIA DE SANT PERE - PORTOCRISTO 2017 
lunes 10 abril de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aqui vos deixam les Instruccions de Regata i el Full d'inscripció

El full d'inscripció s'ha de reenviar emplenat a:

velacncsp@gmail.com

Recordam que el per día para inscriurer serà aquest divendres dia 14.

(PDF) INSTRUCCIONES REGATA
(PDF) FULL INSCRIPCIO


ver toda la entrada ( 167 visitas )
TROFEU INTERCLUBS COLONIA DE SANT PERE - CIUTADELLA 2017 
lunes 10 abril de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aquí vos deixam les Instruccions de Regata i el Full d'inscripció.

Per formalitzar les inscricpcions s'han d'enviar a:

velacncsp@gmail.com

El darrer dia per inscriurer-se serà el divendres 28 d'Abril.

Moltes gràcies

Vos esperam a tots

(PDF) INSTRUCCIONS REGATA
(PDF) FULL INSCRIPCIO

ver toda la entrada ( 157 visitas )
5a Regata de la Lliga d'Hivern 2017 i Entrega de Premis 
sábado 25 marzo de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El PHYSICAL Campió Absolut de la Lliga d'Hivern 2017.

El Dissabte dia 25 es va celebrar la darrera prova de la Lliga d'ivern 2017 on el Physical de Mª del Mar López i l'Aia de M Oliver varen ser els guanyadors en les seves respectives categories tant a la regata, com a les Classificacions Generals dels dos grups de la Lliga d'Hivern 2017.

El Physical es proclamava guanyador de la prova en el seu grup desprès de completar el recorregut previst, un barlovent - sotavent en poc més d'una hora, per davant del N'Ali de A. Amer, i per la seva part l'Aia complia també la seva tasca finalitzant en primer lloc el recorregut del seu grup, desprès d'una hora i mitja de regata, per davant del Lolita de C. Serra que acabava segon i en tercer lloc el Lir de M. Rius .

Cal destacar la Triple corona del Physical pel fet de guanyar la darrera prova, la classificació General en el Grup 2 i el trofeu de Guanyador Absolut desprès de ser l'embarcació amb millors resultats dels dos grups.

Des de l'inici de la Lliga les dues embarcacions L'Aia i el Physical han estat lluitant ens els primers llocs de les seves classificacions, on començaren guanyant les seves respectives regates, aquesta lluita també s'ha vist reflectida en el Trofeu de Guanyador Absolut on el Physical ha acabat amb 4 punts i l'Aia amb 6 punts.

Aquesta Lliga no ho ha posat fàcil a les tripulacions que han hagut de navegar amb tot tipus de vents, amb intensitats tan diferents que quasi varen haver de bufar per poder fer caminar les seves embarcacions o pel contrari ja fossin molt forts i qualsevol maniobra per fàcil que fos es convertia en tota una odissea. I aquesta darrera Regata, un barlovent - sotavent, no podia ser menys que les anteriors, el dia va està  marcat per un vent del sud amb que va arribar als 20 nusos d'intensitat (quasi uns 40 km hora).

Desprès de la regata la tripulació del N'Ali va convidar a tots els assistents a un bon berenar que va concloure amb l'entrega de premis de la Lliga d'Hivern 2017.

Des de aquí volem agrair a totes les tripulacions la seva participació en aquesta lliga, i Enhorabona als Guanyadors!!!

Vos esperam l'any que ve!!

Classificació Cinquena Prova:

Grup 1 :

Primer Classificat: Aia de M. Oliver
Segon Classificat: Lolita de C. Serra
Tercer Classificat: Lir de M. Rius

Grup 2 :

Primer Classificat: Physical de Mª de Mar López
Segon Classificat: N'Ali de A. Amer

Classificació General Lliga d'Hivern 2017:

Grup 1 :

Primer Classificat: Aia de M. Oliver
Segon Classificat: Lolita de C. Serra
Tercer Classificat: Bauxa de J. Fullana

Grup 2 :

Primer Classificat: Physical de Mª de Mar López
Segon Classificat: N'Ali de A. Amer
Tercer Classificat: Almar de C. Morales
ver toda la entrada ( 168 visitas )
4a Prova Lliga d'Hivern 2017 
lunes 20 marzo de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat Dissabte 11 de Març es va disputar la Quarta prova de la Lliga d’Hivern 2017, va ser una jornada que va estar mancada de vent.

De bon dematí la previsió meteorològica no era gaire esperançadora per la realització de la regata prevista. La flota va haver d’esperar que la força del vent per donar la sortida que estava programada a les 15 hores fos la ideal per competir. A la fi i després d’esperar més d’una hora el Comité de Regates donava la sortida a les quatre i vint de l’horabaixa.

Poc després de la sortida el vent va anar amainat poc a poc, lo qual va obligar al comité de regates a modificar el recorregut costaner previst, que es va veure acurçat de forma dràstica, la regata al final va consistir en anar i tornar des de la sortida que estava davant el club nàutic fins a una boia davant na Clara i tornar.

La regata va tenir una duració d’una hora i vint minuts pel primer classificat del Grup 1 on competeixen les embarcacions més ràpides, on va guanyar el Bauxa de J. Fullana amb deu minuts de avantatge sobre el segon que va ser el Lampo Rosso de Jofre/ Cantó i tercer l’Aia de M. Oliver.

En el Grup 2 i després d’una hora i mitja de regata entrava en primer lloc el Physical de na Mª del Mar López, seguit en segon lloc per el n’Ali de A. Amer i en tercer lloc el Boomerang de P. Sposito.
Després de la regata la tripulació del Lampo Rosso va convidar a tots els participants a un bon berenar.

La classificació general després d’aquesta quarta prova està molt igualada, només els dos primers, l’Aia i el Physical sembla que tenen ben assegurada les primera posició en els seus respectius grups, per la diferència de punts respecte els seus perseguidors, on està més interessant es entre els segons i els tercers classificats en les dues categories on hi ha un doble empat, i els quarts classificats que estan a només un punt de diferència dels tercers, deixant obert el resultat a falta de celebrar la darrera prova que està prevista el dissabte 25 de Març.

La classificació és la següent:
Grup 1:
Primer: L’Aia de M. Oliver 5 Punts
Segon: Lolita de C. Serra 7 Punts
Tercer: Bauxa de J. Fullana 7 Punts

Grup 2:
Primer: Physical de Mª del Mar López 3 Punts
Segon: Almar de C. Morales 11 Punts
Tercer: n’Ali de A. Amer 11 Punts

ver toda la entrada ( 176 visitas )
CANTINA 
viernes 17 marzo de 2017 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Recorda'm que demà a partir de les 19 hores tornarà a obrir les portes la Cantina del Club Nàutic.
Recordamos que mañana a partir de las 19h volverá a abrir sus puertas la Cantina del Club Náutico!!!ver toda la entrada ( 192 visitas )
Apertura Cantina  
lunes 13 marzo de 2017 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Estimats Socis,

Vos informa'm que aquest pròxim dissabte dia 18 de Març la cantina tornarà a obrir les seves portes al públic.

Moltes gràcies

CLUB NÀUTIC COLONIA DE SANT PERE


Estimados Socios,

Informamos que este próximo sábado día 18 de Marzo la cantina volverá a abrir sus puertas al público.

Muchas gracias

CLUB NÀUTIC COLONIA DE SANT PERE

ver toda la entrada ( 30 visitas )
3a Prova Lliga d'Hivern 2017 
martes 7 marzo de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dia 25 de Febrer es celebrar la tercera prova de la Lliga d’hivern 2017, on l’Aia de Miquel Oliver i el Physical de Mar López varen ser els guanyadors en les seves respectives categories.
La regata va tenir un començament molt incert a causa de les dures condicions meteorològiques. El Comitè de Regates, després de sortir al mig de la mar i comprovar que les condicions eren segures per poder competir, va prendre la decisió de donar la sortida.
Per aquesta jornada el recorregut previst era un barlovent sotavent, amb tres voltes per el grup 1 i dues per el grup 2.
La regata va estar marcada per un vent que va anar canviant en la seva direcció a mesura que la prova s’anava disputant, la qual cosa va fer que el comité hagués de fer un canvi de recorregut (moure la boia) cap a la nova direcció del vent. L’altre factor determinant del dia va ser la mar de fons que havia deixat els forts vents que havien bufat al llarg de tot el matí. Aquests fets feren que la flota ves mancada la seva participació, del grup 1 només sortiren cinc embarcacions i una del grup 2.
En el grup 1 la classificació de la jornada va ser la següent: 1r Aia de M. Oliver, 2n Lolita de C. Serra i 3r Bauxa de J.Fullana. En el grup 2 només participà el Physical de Mar López.
Desprès de la regata la tripulació del Lir va convidar a tots els assistents a berenar.
Les classificacions generals desprès de tres proves son les següents:
Grup 1:
Primer Classificat: Aia de M. Oliver amb 7 punts
Segon Classificat: Lolita de C. Serra també amb 7 punts
Tercer Classificat: Bauxa de J. Fullana amb 9 punts

Grup 2:
Primer Classificat: Physical de M. López amb 7 punts
Segon Classificat: Almar de C. Morales amb 11 punts
Tercer Classificat: Tacuma de T. Llinas amb 12 punts

Moltes gràcies i fins la propera


ver toda la entrada ( 165 visitas )
Segona Prova de la Lliga d'Hivern 2017 
sábado 11 febrero de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina

Crònica 2a Prova Lliga Hivern 2017

El Lolita de C. Serra i l’Almar de C. Morales varen ser els guanyadors en els seus respectius grups de la segona prova de la Lliga d’Hivern 2017 que es va celebrar el passat Dissabte dia 11 de Febrer.
La prova prevista era una regata costanera que com sempre tenia la sortida davant el Moll de sa Colònia, des d’on les embarcacions es dirigien cap a la boia de Ferrutx i des de allà cap a la boia de Son Serra i arribada a la boia que hi havia davant el Club Nàutic.
Va ser una regata molt complicada a causa dels constants canvis en la direcció i de la intensitat del vent, que durant mitja hora va deixar a la flota aturada al mateix lloc, però a la vegada vàrem gaudir d’una prova molt complexa i de resultat incert degut als molts de intercanvis de llocs que es varen produir en totes les posicions al llarg de la regata, lo qual va fer que no es conegués als guanyadors dels dos grups fins que varen creuar la línia d’arribada.
Després de la regata la tripulació del BAUXA va convidar a sopar a tots els participants a Burballes, que tot s’ha de dir varen ser ben bones, enhorabona Jaume.
Al final la classificació quedà de la següent manera:
Grup 1:
Primer classificat: Lolita de C. Serra
Segon classificat: Varuna de J. Benejam/R. Mendiela
Tercer classificat: Bauxa de J. Fullana

Grup 2:
Primer classificat: Almar de C. Morales
Segon classificat: Mamy One de G. Llull
Tercer classificat: Tacuma de A. Llinas


ver toda la entrada ( 158 visitas )
LLIGA HIVERN 2017 
sábado 28 enero de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dia 28 de Gener es va poder inaugurar la Lliga d’hivern 2017 desprès de que s’hagués d’anular la primera prova que estava prevista per el dia 14 degut a la falta de vent. En aquesta segona prova de sis que tenim programades per aquesta lliga.
El dia va començar amb un vent de poca intensitat però que va anar en augment a mesura que la prova arribava al seu final. La prova consistir en un Barlovent - Sotavent en el qual el grup 1 (embarcacions més ràpides) feren tres voltes al recorregut i el grup 2 (embarcacions més lentes) en feren dues.
La primera classificats foren:
Del Grup 1:
Primer Classificat: AIA de Miquel Oliver
Segon Classificat: LAMPO ROSSO de Jofre/ Cantó
Tercer Classificat: BAUXA de Jaume Fullana

Del Grup 2:
Primer Classificat: PHYSICAL de Mª del Mar López
Segon Classificat: TACUMA de Toni Llinàs
Tercer Classificat: ALMAR de Carlos Morales
Desprès de la regata la Tripulació de l’Angie nx 3 va convidar a un bon berenar a tots els participants.
Fins la pròxima setmana!!!

ver toda la entrada ( 247 visitas )

<<Primero <Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Siguiente> Último>>