TROFEU FARALLÓ D'AUBARCA 
domingo 19 junio de 2016 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
El XVI trofeu Faralló d’Aubarca es celebrarà dia 17 i 18 de setembre.

La sortida serà a les 12 hores els dos dies.
Divendres, dia 16 a les 14 hores: temps límit per presentar el full d’inscripció.
Dissabte, dia 17 a les 10.30 hores: lliurament de camisetes.
Dissabte, dia 17 a les 11 hores: reunió de patrons.
Diumenge, dia 18: desprès de la regata hi haurà el lliurament de trofeus i un patit refresc.Inscripció

ver toda la entrada ( 589 visitas )
I CURS DE VELA LLATINA 
martes 14 junio de 2016 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Vine a gaudir de la navegació a vela tradicional en embarcacions dissenyades i fabricades per l’escola de Mestres d’Aixa del Consell de Mallorca

Hora: De 16’00 a 19’00
Dates: del 4 al 8 de juliol de 2016
Preu: Socis 50€, No socis 75€

T’ESPERAM!!!ver toda la entrada ( 464 visitas )
REGATA TROFEU BODEGUES MIQUEL OLIVER 
martes 24 mayo de 2016 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dissabte dia 21 de Maig va tenir lloc la ja més que tradicional regata Interclubs Colònia-Ciutadella, en aquesta edició, per vegada primera, anomenada regata Bodegues Miquel Oliver, i per tant cal dedicar aquestes primeres línies a agrair a aquest nou patrocinador fer possible la realització d’un acte tan important dins el món de la vela de les Illes Balears que enguany comptava amb embarcacions del C.N. Ciutadella, R.C.N. Port de Pollença, C.N. Maó, C.N. Fornells, C.N. Porto Colom , C.N. Can Picafort i la flota del C.N. Colònia de Sant Pere.

La jornada va començar ben prest al matí, les tripulacions tant de fora com del club preparaven les seves embarcacions davant les previsions d’un dia difícil. Les previsions de Xaloc de 15 nusos no eren massa esperançadores ja que aquest vent sempre provoca grans rolades d’uns 30 graus i canvis bruscos d’intensitat que dificulten molt la navegació, però sobretot la tàctica. A això s’hi va sumar l’aparició d’un embat matinal que ningú s’esperava i que ja de bon matí requeria l’atenció de la organització formada per Xesc Palou com a visor i balitzador i Damià Jaume, oficial de la regata.
Tot i així finalment el vent s’establí amb oscil•lacions més o menys estables que permeteren muntar un camp de regates de gairebé 7 milles de llargada en forma de triangle olímpic per ambdues classes. La sortida es va donar amb una mica de tardança, una llarga línia marcada per embarcació de comitè i visor donava el tret de sortida a les 28 embarcacions inscrites que no volien perdonar als seus grans rivals, entre ells embarcacions mítiques per al trofeu com el Jin Tonic i el Tacuma guanyadors de l’edició anterior.

La primera cenyida fou molt ajustada, la flota es repartí per tot el camp de regates fomentat així que moltes embarcacions es creuessin a molt poca distància demostrant així la sang freda dels patrons que no deixaven escapar ni un centímetre. Un cop passada la boia de barlovent es va donar la impressionant imatge dels espis aixecats, que ben segur algun dels lectors va poder veure des de terra com una estampa de colors sobre la nostra impressionant baia. Un cop a sotavent la flota es va anar estirant fet que permeté als patrons fer la seva regata amb més espai, però sense relaxar-se gens, fet que es demostrà a l’arribada on tots acabaren amb una franja de menys d’una hora de diferència.
Una vegada al port i acabada la regata es procedí al tradicional sopar de germanor entre tripulants i la entrega de trofeus. Com ja és habitual no faltà menjar i beure ni bon ambient fet que allargà la bauxa fins ben entrada la nit.
D’aquesta forma, el resultat fou el següent:

Classe RI3:

1º Jin Tonic de Miquel Pons del C.N. Ciutadella.
2º Bauxa de Jaume Fullana del C.N. Colònia de Sant Pere.
3º Lolita de Carles Serra del C.N. Colònia de Sant Pere.

Classe RI4:

1º Liberty de Virginia Petrús del C.N. Maó
2º Isis de Bartomeu Mas del C.N. Porto Colom.
3 Tacuma de Toni Llinàs del C.N. Colònia de Sant Pere.

D’aquesta manera el guanyador del primer trofeu Bodegues Miquel Oliver fou el Jin Tonic de Miquel Pons. Esperem que l’any que ve puguem repetir aquest gran campionat. De part de l’organització volem donar l’enhorabona a tots els participants i agrair tots els comentaris positius envers a la nostra feina. Molta sort i bona proa.

El link de les fotos es troba en el facebook.ver toda la entrada ( 483 visitas )
Regata Trofeu Miquel Oliver 
lunes 16 mayo de 2016 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Anunci de regata


Inscripció

ver toda la entrada ( 467 visitas )
CURS DE VELA DIRIGITS A NINS I NINES 
lunes 2 mayo de 2016 - Publicado por Oficina

El Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere, un any més organitza els cursets de vela d’estiu.

Els cursets, tant d’iniciació com de perfeccionament, van dirigits a nins i nines majors de 6 anys que sàpiguen nedar.

1r torn: del 27 de juny al 1 de juliol (una setmana).

2n torn: del 4 de juliol al 15 de juliol.

3r torn: del 18 de juliol al 29 de juliol.

4t torn: del 1 d’agost al 12 d’agost.

5è torn: del 15 d’agost al 26 d’agost.

Això inclou la llicència federativa amb l’assegurança durant la pràctica del curset.

Els dies de mal temps es faran classes teòriques o alguna altra activitat.

Els cursets es faran amb l’idioma de la nostra comunitat i també en castellà com a idioma complementari.

HORARI
Matí: 10 h. a 13,30 h (cursets d’iniciació)
Tarda: 16 h. a 19,30 h. (cursets de perfeccionament)

Els cursets seran de dilluns a divendres i el dissabte o diumenge matí es faran regates sempre que estiguin programades.

En el 1r torn (una setmana) hi ha dues opcions: pagar la meitat (fer mati o tarda) o pagar el curset intensiu (mati i tarda) que serà el mateix preu que la resta de torns (mínim 5 alumnes inscrits).

El preu serà de 120 €/torn per a socis o familiar directe del soci i pels qui no són socis 150 €/torn. Hi haurà un descompte de 10 € per cada un dels germans que acompanyin a l’alumne (110 €/torn i 140 €/torn respectivament).

Els socis o la família directa dels socis podran realitzar les inscripcions a partir del 2 de maig i els que no ho són a partir del 23 de maig.

ver toda la entrada ( 426 visitas )
Interclubs Colonia Sant Pere - Ciutadella 
martes 19 abril de 2016 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Bon dia a tots,

Es recorda que els propers dies 6, 7 i 8 hi ha la regata interclubs sortint de la Colònia de Sant Pere fins a Ciutadella, la sortida serè en temps compensat, per tant en fonamental fer la inscripció en el Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere amb el nom de l’embarcació, nombre de tripulants, eslora i rating actualitzat. Recordeu que la data límit per fer la inscripció es dia 4 de maig a les 15 hores.

Es pot deixar l’embarcació a la Colònia de Sant Pere una setmana abans, però abans haurà d’avisar a les oficines de Club.

També recordeu que dia 21 de maig hi ha el Trofeu Miquel Oliver, les embarcacions que hi participin podran disposar d’amarrament en la mesura de les possibilitats (les embarcacions que no realitzin la regata hauran de pagar l’estada).

Salutacions i bon vent.


Anunci de regata


Inscripció

ver toda la entrada ( 527 visitas )
Interclubs Colonia Sant Pere - Porto Cristo 
miércoles 13 abril de 2016 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Anunci de regata


Inscripció

ver toda la entrada ( 470 visitas )
SEGONA REGATA LLIGA HIVERN 
jueves 28 enero de 2016 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
El passat dissabte dia 23 va tenir lloc la segona regata de la lliga d’hivern del Club Nàutic Colònia de Sant Pere. Aquesta va coincidir amb la celebració de Sant Antoni del nostre poble i com ja comença a ser tradició fins a 5 embarcacions de Pollença assistiren a la regata i als posteriors foguerons.
El dia es va presentar boirós a tota l’illa, la manca de vent feia desesperar als joves de l’escola de vela que no feien més que cercar alguna ratxa dins les nostres aigües, tot i que no tenien massa sort. Tot i així el comitè de regates no va dubtar en enviar la flota a l’aigua amb intenció de realitzar un barlovent-sotavent consistent en 3 voltes. D’aquesta manera a les 15:11:00 es va donar la sortida, però la alegria va durar poc, ja que el vent va tornar a baixar i no fou fins el cap d’una hora que la primera embarcació arribà a la primera marca. Tot i així les diferents tripulacions s’esforçaren i poc a poc anaren arribant a la segona boia, on el comitè d’arribades Xesc Palou va decidir acurçar la regata ja que el vent havia canviat de direcció i tornava anar en declivi.
Un cop arribats, així va quedar la classificació:
R.I.3:
1er Lampo Rosso de Jofre/Cantó
2on Lolita de Carlos Serra
3er Aia de Miquel Oliver
R.I.4:
1er Tacuma de Toni Llinàs
2on Physical de Maria del Mar López
3er Jintonique de Marga Villalonga

Pel que fa a l’escola de vela seguim patint la falta de vent que ja fa uns mesos afecta a tota l’illa. Tot i així la nostra flota segueix navegant cada cap de setmana. Si voleu navegar ja sigui en vela lleugera o en creuer, no ho dubteu, contacteu amb el Club Nàutic Colònia de Sant Pere!
ver toda la entrada ( 1027 visitas )
PRIMERA REGATA LLIGA HIVERN 
lunes 11 enero de 2016 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Dissabte dia 9 de Gener va tenir lloc la primer regata de la lliga d'hivern 2016 de creuers RI. La previsió meteorològica es va complir amb vents de component sur que es caracteritzaven per grans canvis d'intensitat que oscil·laven entre 17 i 20 knots i amb ratxes de fins a 23 knots. Fet que va dificultar la tasca del comité de regates alhora de muntar el camp.
Aquesta regata va tenir com a convidats especials els alumnes de l'escola de vela del club que participaren en el muntatge del camp de regates i en el procediment de la sortida.
La sortida és desenvolupar sense complicacions i les embarcacions es dirigien cap a la boia de desmarc situada a la boia de desmarc situada a mitja milla de la sortida des de on les embarcacions posaven rumb a la boia de Son Serra. La primera embarcació en arribar el desmarc fou l'AIA de Miquel Oliver que tot i sortir amurat a babor i passar la flota per sotavent aconseguir fer-se amb la primera posició seguit de ben aprop de Lampo Rosso, Lolita i Lir. La regata va destacar per les dificultats tècniques degudes al fort vent que dugueren al limit totes les tripulacions.
En la classe 2 el Tacuma domina de principi a fi demostrant que la seva petita eslora per l'experimentada tripulació de Toni Llinàs. Tot i aixi va estar ben seguit en tot moment pel Physical, ALI i SES Xesques que no deixaven que no el deixaven escapar.
Així queda la classificació:
RI Clase 1
1.-Lampo Roso, Juan Jofre
2.-Lolita, Carlos Serra
3.-AIA, Miquel Oliver
4.-LIR, Miquel Rius
RI Clase 3
1.-Tacuma, Toni Linàs
2.-Physical, Maria del Mar Lopez
3.-ALI, Antonio Amer Rubi
4.-SES Xesques, Xesca Fiol/Sastre

Pel que fa l'escola de vela hem comença l'any amb molt de vent i il·lusió. L'equip d'optimist està pujant a bon ritme i el de 420 no l'hi te res a envejar. Volem recordar a tots que comença un nou trimestre i que tothom està convidat a participar amb uns preus molt econòmics per a més informació podeu dirigir a les oficines del club.
ver toda la entrada ( 909 visitas )
Lliga Hivern 2016 
sábado 26 diciembre de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina

Full d'inscripció

ver toda la entrada ( 690 visitas )

<<Primero <Anterior | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | Siguiente> Último>>