TROFEU BODEGUES MIQUEL OLIVER 2017 
viernes 9 junio de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat 20 de Maig es celebrar la regata interclubs que per segon any contava amb el patrocinador Bodegues Miquel Oliver.

Un any més la participació va ser tot un èxit, amb un total de 25 inscrits vinguts de Ciutadella, Portocolom, Pollença i Colonia de Sant Pere.

El comitè de Regates va haver d’anular sa prova prevista desprès d’esperar una hora i varis intents fracassats per la falta de vent. En un principi semblava que el vent tèrmic seria el regnant de la jornada però no va tenir prou força per establir-se.

Com ja es habitual en aquest Trofeu el club va oferir un bon berenar a les tripulacions previ a l’entrega de premis, desprès es va continuar amb una festa ambientada per el nostre DJ Alex Mestre.

El patrocinador Miquel Oliver va decidir que els trofeus que eren botelles de Vi de les seves Bodegues fossin sortejats entre totes les embarcacions participants.

Des del Club Nàutic volem agrair a Miquel Oliver la seva col·laboració un any més.

Durant l’entrega de trofeus també es varen repartir els premis del Trofeu Interclubs Colonia – Ciutadella que s’havia navegat els dies 5 i 7 de Maig.


ver toda la entrada ( 209 visitas )
Baptimes de Mar 2017 
viernes 9 junio de 2017 - Notícias del Club - Publicado por Oficina


Un any més el Club Nàutic Colònia de Sant Pere, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Artà, ha organitzat els “Baptismes de mar” gratuïts per els nins i nines d’entre 6 i 9 anys de les escoles del nostre municipi.

Les jornades, que varen ser tot un èxit gràcies al bon temps que hi va haver, varen donar la oportunitat de que un centenar d’alumnes de 2n i 4t de primària dels centres de Na Caragol, Sant Bonaventura, Sant Salvador i Rosa dels vents s’iniciassin en el món de la navegació.

Els baptismes estaven dividits en dues parts: una teòrica i de jocs, i una altre pràctica a la mar en les embarcacions col·lectives, on els nins i nines varen poder posar en pràctica els seus nous coneixements i gaudir de la mar en aquests dies de tant calor.

Fins l'any que ve!!!!


ver toda la entrada ( 145 visitas )
CRÒNICA INTERCLUB COLONIA – CIUTADELLA 2017 
martes 6 junio de 2017 - Notícias del Club - Publicado por Administrador
Els dies 5 i 7 de Maig es va celebrar una de les regates més importants i arrelades que el nostre club com es el Trofeu InterclubColonia de Sant Pere – Ciutadella.
Un any més hem de destacar que la participació va ser tot un èxit amb 26 embarcacions inscrites de: Rcn Port de Pollença, CnPortocolom, Cn Sa Ràpita i del Cn Colònia de Sant Pere.
La regata constà de dues proves: la prova d’anada que va ser el Divendres dia 5 on la flota va sortir de forma esglaonada en primer lloc l’embarcació més lenta a les 15 hores i en darrer lloc l’embarcació més ràpida que va sortir quasi una hora i mitja més tard, la idea de fer ho així és intentar que tots els participants arribin a Ciutadella damunt la mateixa hora.
La prova va ser tenir un alt nivell de dificultat degut als constants canvis en la direcció i la intensitat del vent des de el principi, això va fer que per poder sortir de la badia d’Alcúdia tardessin més de dues hores provocant que la avantatge de les embarcacions petites que havien sortit abans es quedés en no res.
Una vegada fora de la badia les embarcacions varen gaudir d’un bon vent de 15 nusos d’intensitat de Llevant que els va acompanyar fins Ciutadella. El guanyador va ser el Moorea Sebastià Sureda del CnPortocolom, seguit en segon lloc per l’Isis de Bartomeu Mas i en tercer lloc el Mami One de Gabriel Llull.
El dissabte es va celebrar una regata on es reuniren les flotes de Menorca i les de Mallorca que havien anat divendres, juntant així 37 embarcacions dividides en dos grups.
I el Diumenge 7 va ser la regata de tornada, el Comitè del club nàutic de Ciutadella donà la sortida a les 10:30h a la flota que sortia tota al mateix temps. En un primer moment no hi va haver massa vent feia pensar que la regata es faria molt llarga, però al poc temps i per sorpresa dels participants es va anar aixecant un vent de Gregal que va anar augmentant d’intensitat fins arribar als 15 nusos dins la badia d’Alcudia. Al final va ser una prova bastant ràpida el primer en temps real va ser l’Aia de M. Oliver que va fer la travessia en menys de quatre hores, però un pic fetes les compensacions va quedar octau.
El guanyador va ser el Bonaventura de J. Clar del C.N Sa Ràpita seguit en segon lloc del Batzac de T. Ginard i en tercer lloc el Tacuma de T. Llinas del CN Colònia de Sant Pere.
La classificació final que junta els resultats de divendres i diumenge va quedar de la següent manera:
1er MOOREA de Sebastià Sureda del CN PORTOCOLOM
2n ISIS de Tomeu Más del CN PORTOCOLOM
3er TACUMA de Toni Llinas del CN COLONIA DE SANT PERE

Gràcies a tots per venir i fins l’any que ve!!!!!ver toda la entrada ( 146 visitas )
Trofeu 17/06/2017 
miércoles 17 mayo de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dia 17 de Juny es va celebrar una Regata Costanera fins al faralló per suplir la regata fins a Cala Ratjada que es va haver de canviar de dates.

La nombre d’embarcacions que formava la flota no va ser l'habitual, només la meitat varen participar, però aquest fet no va afectar al nivell de competitivitat al qual estam acostumats. En aquesta regata navegaven tots contra tots sense distinció de grups segons l’eslora o velocitat de l’embarcació.

La regata va començar a les 14h així com estava programada, amb un vent d’entre 12 i 14 nusos que feia pensar que la prova seria ràpida. I així va ser, en poc menys d’una hora la flota havia arribat al cap Ferrutx. En aquest primer tram de la competició no hi havia quasi distància entre les embarcacions, el patrons havien de lluitar per no perdre o guanyar posicions en els encreuaments o amb les decisions tàctiques. En aquesta regata sempre hi ha el dubte de si sortir de la badia aferrat o separat del Cap Ferrutx.

Quasi una hora desprès de voltar el cap Ferrutx la major part de la flota no havia aconseguit arribar a la Platja d’Aubarca, degut al vent que havia anat baixant fins arribar a morir. Les embarcacions no només havien de lluitar contra la manca de vent sinó també contra una mar de fons que hi havia just sortit de la badia.

El Comitè de Regates degut a que era molt difícil que les embarcacions poguessin arribar al Faralló es va veure obligat a realitzar un acursament de la regata per intentar salvar la prova. Al cap de mitja hora, el vent va morir i només dues embarcacions havien aconseguit arribar.

El vespre els participants varen gaudir d’un bon sopar de germanor al Restaurant Club Nàutic. Després del sopar a falta de guanyadors es varen sortejar els trofeus, resultant guanyadors L’Angie de Jaume Caballero, el Boomerang de Pablo Sposito i el Tacuma de Toni Llinas.

Vos esperam el dia 1 de Juliol al Trofeu Faralló d’Aubarca A2 (només 2 tripulants a cada barco).


ver toda la entrada ( 220 visitas )
TROFEU COLONIA DE SANT PERE - PORTOCRISTO 2017 
lunes 10 abril de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aqui vos deixam les Instruccions de Regata i el Full d'inscripció

El full d'inscripció s'ha de reenviar emplenat a:

velacncsp@gmail.com

Recordam que el per día para inscriurer serà aquest divendres dia 14.

(PDF) INSTRUCCIONES REGATA
(PDF) FULL INSCRIPCIO


ver toda la entrada ( 227 visitas )
TROFEU INTERCLUBS COLONIA DE SANT PERE - CIUTADELLA 2017 
lunes 10 abril de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aquí vos deixam les Instruccions de Regata i el Full d'inscripció.

Per formalitzar les inscricpcions s'han d'enviar a:

velacncsp@gmail.com

El darrer dia per inscriurer-se serà el divendres 28 d'Abril.

Moltes gràcies

Vos esperam a tots

(PDF) INSTRUCCIONS REGATA
(PDF) FULL INSCRIPCIO

ver toda la entrada ( 211 visitas )
5a Regata de la Lliga d'Hivern 2017 i Entrega de Premis 
sábado 25 marzo de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El PHYSICAL Campió Absolut de la Lliga d'Hivern 2017.

El Dissabte dia 25 es va celebrar la darrera prova de la Lliga d'ivern 2017 on el Physical de Mª del Mar López i l'Aia de M Oliver varen ser els guanyadors en les seves respectives categories tant a la regata, com a les Classificacions Generals dels dos grups de la Lliga d'Hivern 2017.

El Physical es proclamava guanyador de la prova en el seu grup desprès de completar el recorregut previst, un barlovent - sotavent en poc més d'una hora, per davant del N'Ali de A. Amer, i per la seva part l'Aia complia també la seva tasca finalitzant en primer lloc el recorregut del seu grup, desprès d'una hora i mitja de regata, per davant del Lolita de C. Serra que acabava segon i en tercer lloc el Lir de M. Rius .

Cal destacar la Triple corona del Physical pel fet de guanyar la darrera prova, la classificació General en el Grup 2 i el trofeu de Guanyador Absolut desprès de ser l'embarcació amb millors resultats dels dos grups.

Des de l'inici de la Lliga les dues embarcacions L'Aia i el Physical han estat lluitant ens els primers llocs de les seves classificacions, on començaren guanyant les seves respectives regates, aquesta lluita també s'ha vist reflectida en el Trofeu de Guanyador Absolut on el Physical ha acabat amb 4 punts i l'Aia amb 6 punts.

Aquesta Lliga no ho ha posat fàcil a les tripulacions que han hagut de navegar amb tot tipus de vents, amb intensitats tan diferents que quasi varen haver de bufar per poder fer caminar les seves embarcacions o pel contrari ja fossin molt forts i qualsevol maniobra per fàcil que fos es convertia en tota una odissea. I aquesta darrera Regata, un barlovent - sotavent, no podia ser menys que les anteriors, el dia va està  marcat per un vent del sud amb que va arribar als 20 nusos d'intensitat (quasi uns 40 km hora).

Desprès de la regata la tripulació del N'Ali va convidar a tots els assistents a un bon berenar que va concloure amb l'entrega de premis de la Lliga d'Hivern 2017.

Des de aquí volem agrair a totes les tripulacions la seva participació en aquesta lliga, i Enhorabona als Guanyadors!!!

Vos esperam l'any que ve!!

Classificació Cinquena Prova:

Grup 1 :

Primer Classificat: Aia de M. Oliver
Segon Classificat: Lolita de C. Serra
Tercer Classificat: Lir de M. Rius

Grup 2 :

Primer Classificat: Physical de Mª de Mar López
Segon Classificat: N'Ali de A. Amer

Classificació General Lliga d'Hivern 2017:

Grup 1 :

Primer Classificat: Aia de M. Oliver
Segon Classificat: Lolita de C. Serra
Tercer Classificat: Bauxa de J. Fullana

Grup 2 :

Primer Classificat: Physical de Mª de Mar López
Segon Classificat: N'Ali de A. Amer
Tercer Classificat: Almar de C. Morales
ver toda la entrada ( 224 visitas )
4a Prova Lliga d'Hivern 2017 
lunes 20 marzo de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat Dissabte 11 de Març es va disputar la Quarta prova de la Lliga d’Hivern 2017, va ser una jornada que va estar mancada de vent.

De bon dematí la previsió meteorològica no era gaire esperançadora per la realització de la regata prevista. La flota va haver d’esperar que la força del vent per donar la sortida que estava programada a les 15 hores fos la ideal per competir. A la fi i després d’esperar més d’una hora el Comité de Regates donava la sortida a les quatre i vint de l’horabaixa.

Poc després de la sortida el vent va anar amainat poc a poc, lo qual va obligar al comité de regates a modificar el recorregut costaner previst, que es va veure acurçat de forma dràstica, la regata al final va consistir en anar i tornar des de la sortida que estava davant el club nàutic fins a una boia davant na Clara i tornar.

La regata va tenir una duració d’una hora i vint minuts pel primer classificat del Grup 1 on competeixen les embarcacions més ràpides, on va guanyar el Bauxa de J. Fullana amb deu minuts de avantatge sobre el segon que va ser el Lampo Rosso de Jofre/ Cantó i tercer l’Aia de M. Oliver.

En el Grup 2 i després d’una hora i mitja de regata entrava en primer lloc el Physical de na Mª del Mar López, seguit en segon lloc per el n’Ali de A. Amer i en tercer lloc el Boomerang de P. Sposito.
Després de la regata la tripulació del Lampo Rosso va convidar a tots els participants a un bon berenar.

La classificació general després d’aquesta quarta prova està molt igualada, només els dos primers, l’Aia i el Physical sembla que tenen ben assegurada les primera posició en els seus respectius grups, per la diferència de punts respecte els seus perseguidors, on està més interessant es entre els segons i els tercers classificats en les dues categories on hi ha un doble empat, i els quarts classificats que estan a només un punt de diferència dels tercers, deixant obert el resultat a falta de celebrar la darrera prova que està prevista el dissabte 25 de Març.

La classificació és la següent:
Grup 1:
Primer: L’Aia de M. Oliver 5 Punts
Segon: Lolita de C. Serra 7 Punts
Tercer: Bauxa de J. Fullana 7 Punts

Grup 2:
Primer: Physical de Mª del Mar López 3 Punts
Segon: Almar de C. Morales 11 Punts
Tercer: n’Ali de A. Amer 11 Punts

ver toda la entrada ( 244 visitas )
CANTINA 
viernes 17 marzo de 2017 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Recorda'm que demà a partir de les 19 hores tornarà a obrir les portes la Cantina del Club Nàutic.
Recordamos que mañana a partir de las 19h volverá a abrir sus puertas la Cantina del Club Náutico!!!ver toda la entrada ( 275 visitas )
Apertura Cantina  
lunes 13 marzo de 2017 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Estimats Socis,

Vos informa'm que aquest pròxim dissabte dia 18 de Març la cantina tornarà a obrir les seves portes al públic.

Moltes gràcies

CLUB NÀUTIC COLONIA DE SANT PERE


Estimados Socios,

Informamos que este próximo sábado día 18 de Marzo la cantina volverá a abrir sus puertas al público.

Muchas gracias

CLUB NÀUTIC COLONIA DE SANT PERE

ver toda la entrada ( 94 visitas )

<<Primero <Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Siguiente> Último>>