I COPA CALA RAJADA DE VELA INFANTIL 
martes 22 julio de 2014 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Aquest passat cap de setmana els nostres regatistes de l'escola de vela acompanyats pels nostres tres monitors i pares d'alumnes aconseguiren uns magnífics resultats a la classe l'Equipe amb 8 participants i 46 optimists de diferents categoríes. Escoles de Portals, Portocristo, Son Serra de Marina, Can Picafort ompliren d'ambient i veles el port de Cala Rajada en aquesta primera Copa de Vela Infantil.
Felicitar a tots els regatistes especi...alment a l'equip format per en Biel Llull-Joan Seguí que guanyaren de forma contundent en la classe l'Equipe ! i a n'en Thomas Ashcroft que aconseguí un segon de la general i un primer en classe sub 13 de optimist.
La resta de participants coloniers navegaren molt bé ; Jaume Mora, Adrià, i l'equip de na Maria Boluda i Addaia Abril.
S'enhorabona a tots !

ver toda la entrada ( 570 visitas )
9È TROFEU FARALLÓ D'AUBARCA A DOS DE CREUERS 
miércoles 2 julio de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina


Aquest passat dissabte dia 28 de juny es va celebrà el 9È TROFEU FARALLÓ A DOS de creuers, amb 10 participants a la línia de sortida. Normalment aquesta regata es celebrava el mes de setembre, però enguany per incentivar més participació s’ha provat de passar-la en aquesta data per afavorir el trofeu Faralló amb tripulacions que es celebrarà el setembre.

Aquesta és l’única regata d’aquest tipus a dos tripulants que tenim al nostre calendari i per aquest motiu és molt especial.

Es va donar la sortida puntualment a les 12.00h i amb boia de des-marc perquè el vent sud-est impedia sortir de proa al vent . Les ratxes de vent que començaven a bufar sobtadament posaven a prova la perícia de les tripulacions reduïdes, però ningú s’esperava com aniria avançant i acabant la regata amb ratxes de 30kn i amb la desafortunada rotura del pal del TACUMA d’en Toni LLinás i Toni Capó, i que des de aquí els volem animar a seguir !

La regata començava separant la flota en dos grups ja des de l’inici, encara que la típica encalmada i canvis de direcció del vent al Cap Ferrutx tornava a juntar part de la flota. Els 23 kn de vent de proa que trobaven les embarcacions darrera Ferrutx fins arribar al Faralló tornaven estirar la flota encapçalada pel LOLITA i PAVANA que durant tota la regata s’anaven intercanviant la primera posició. Un poc més lluny el LAMPO ROSSO, intentava no despenjar-se dels primers, i cada vegada es feia més lluny de la resta de participants.

Ja de tornada d’ empopada cap el Cap Ferrutx, sa méteo encara ens tenia reservada la darrera sorpresa...una forta entrada de vent de terra amb ratxes de 30 kn complicaven el darrer tram fins l’arribada, obligant a la majoria a arrissar i reduir la superfície de veles per poder governar amb condicions les seves embarcacions.

El primer en arribà fou l’embarcació més gran el PAVANA de 45 peus del Port de Pollença, seguit del LOLITA i el LAMPO ROSSO els dos de la Colònia de Sant Pere. La resta de la flota arribava 45 minuts més tard.

D’aquesta manera el LOLITA d’en Carlos Serra i Jaume Alzamora guanyaven per segon any consecutiu el 9è FARALLÓ D’AUBARCA A DOS, l’enhorabona a tots els participants per l’esforç i la perícia demostrada en aquestes condicions posant-se a prova a ells i a les seves embarcacions !

La propera regata prevista es la recuperada ILLA DE L’AIRE el 25 de juliol ,aprofitant la lluna plena per navegar de vespre. Esperam la vostra participació i vos desitjam un bon estiu !

CLASSIFICACIÓ :

1er. LOLITA , d’en Carlos Serra i Jaume Alzamora , del CNCSP
2on. LAMPO ROSSO, d’en Joan Jofre i Miquel Bosch, del CNCSP
3er. PAVANA, d'en David i Jimmy del CNPPollença.
Fins a 10 participants.
ver toda la entrada ( 10 visitas )
DISSABTE, 5 DE JULIOL: EXCURSIÓ AMB PIRAIGÜES "ILLA DEL PORRO" A LES 9 H. 
miércoles 2 julio de 2014 - Notícias del Club - Publicado por Oficina


Berenar per a tots els participants! Les incripcions es faran a les oficines del Club Nàutic.


ver toda la entrada ( 540 visitas )
DISSABTE, 5 DE JULIOL: CONCURS DE PESCA AMB VOLANTÍ. 
miércoles 2 julio de 2014 - Notícias del Club - Publicado por Oficina

Amb motiu de les festes patronals de Sant Pere, el CNCSP té el gust de convidar-vos a participar al tradicional cuncurs de pesca amb volantí.
La concentració tindrà lloc a les 8.30 h. a l'esplanada. La sortida serà a les 9 h. i l'arribada a les 12.30 h.

...VOS HI ESPERAM A TOTS I QUE TINGUEU UNA BONA PESCA!


ver toda la entrada ( 555 visitas )
9È TROFEU FARALLÓ D'AUBARCA DE CREUERS A DOS. 
sábado 21 junio de 2014 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
El proper dissabte 28 de juny, a les 12.00h es, donará la sortida de la ja clàssica regata a dos dins el calendari del club Nàutic de la Colònia de Sant Pere, encara que enguany es faci per Sant Pere i no a mitjans setembre com estavem acostumats.

El recorregut de 16 milles girant per babord el Faralló d'Aubarca i arribada davant el moll. L 'entrega de trofeus es farà juntament amb el sopar d'estiu del mes d'agost. Demà vos enviarem inscripcions, que també penjarem a la web del club perque les pogueu anar enviant.
INSCRIPCIÓ

ver toda la entrada ( 553 visitas )
INSCRIPCIÓ REGATA ILLA DE L'AIRE 
martes 3 junio de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina

Regata dies 25 i 26 de juliol.
Sortida dia 25 de juliol a les 16.00h


Temps máxim per inscriurer-se dia 15 de juliol, mínim 5 barcos per donar la sortida.


Recorregut Colònia de Sant Pere- Illa de l'Aire ( sud de Menorca) per babord i tornar.
Imprescindible tenir rating RI 2014 i assegurança embarcacions.INSCRIPCIÓ

ver toda la entrada ( 512 visitas )
Batejos de vela 
miércoles 28 mayo de 2014 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Avui ens han visitat els alumnes de 2on de primària del Col.legi Sant Bonaventura d'Artà. Durant tota aquesta setmana aniran passant totes les escoles del municipi per conèixer l'esport de la vela i les nostres instal·lacions.


ver toda la entrada ( 528 visitas )
REGATA CREUERS INTERCLUB CODORNIU – 2014 
martes 27 mayo de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dissabte 24 de maig es celebrà la tradicional regata CODORNIU de creuers amb una animada participació sobretot del club organitzador, el Club nàutic de la Colònia Sant Pere i també del club nàutic de Portocolom. La resta de tripulacions eren de Ciutadella, Pollença, Alcúdia , Can Picafort i Portocristo.

Les 29 embarcacions es dividiren en dues classes, encara que totes navegaren el mateix recorregut que consistí en un triangle olímpic acabat en popa de poc més de 7 milles de distància, per poder fer d’aquesta manera una classificació general.

Els nirvis i les ganes de començar la regata en un bon lloc provocaren que moltes embarcacions es trobessin fora de la línia de sortida , havent de repetir la sortida ja que el comitè de la regata aixecà la bandera de cridada general. La regata començava amb un vent de gregal de 14kn amb ratxes de 16kn i mar de fons, que aniria minvant i girant cap a llevant en el darrer tram de la regata fins una intensitat de 10kn.

Des de la segona sortida les embarcacions més ràpides i de major eslora es posaren al capdavant de la flota girant primers la boia de barlovent , AIA, PTRES , BAUXA, MINIMON, JIN TONIC tots navegant molt junt i seguits per , LOLITA, MASCARAT i LAMPO ROSSO a poca distància. En classe 2, L ‘ISIS i TRESCADOR marcàvem les distàncies a la resta de la classe.

La regata oferia un bon espectacle ja des de la sortida , i sobretot a les virades de boies on les maniobres amb les veles eren més presents.
A poc a poc en classe 1, el grup capdavanter s’ajuntava encara més format per sis embarcacions, entrant en temps real a pocs segons i minuts entre ells. Aquesta situació donà la victòria de classe-1 i de la general , una vegada aplicats els temps compensats de cada embarcació, al LOLITA d’en Carlos Serra del C.N.Colònia Sant Pere per només per 7 segons del JIN TÒNIC d’en Miquel Pons del C.N.Ciutadella i tancat podi, el BAUXA d’en Jaume Fullana del C.N.Colònia Sant Pere a només 33 segons del primer.

En la classe 2 ,el guanyador va esser L’ISIS d’en Tomeu Mas del C.N.Portocolom i quedant 7è de la general, seguit del TRESCADOR d’en Marcos Moll del C.N.Ciutadella i tancant el podi el TACUMA d’en Toni Llinàs del C.N.Colònia Sant Pere.
S’enhorabona a tots !

A les 20.00h totes les tripulacions es reuniren a l’edifici del club nàutic per presenciar l ‘entrega de premis esponsoritzada un any més per CODORNIU , i als que volem agrair el seu suport a la classe creuer i al Club Nàutic de la Colònia Sant Pere .

Els presidents dels dos clubs organitzadors ,Ciutadella i Colònia de Sant Pere, varen dirigir unes paraules a tots els assistents i animaren a seguir participant amb aquests tipus de regates locals i entre illes. El president Lluís López convidà a totes les tripulacions a una bereneta amenitzada amb música ambiental a tots el tripulants, de part del Club de la Colònia. Per part de l’ajuntament d’Artà, agraïm que la regidora d’esports Maria del Mar López presidís també l’entrega de premis.

No podem acabar aquesta crònica sense donar les gràcies al Restaurant del Náutico per la seva col•laboració, oferint una fantàstica fideuà a la seva terrassa per a tots els regatistes a molt bon preu i amb molt molt ambient , i a la cantina del club per els seu servei d’aquests dies.

BONA PROA I BONS VENTS

Aqui teniu la ruta de l'enllaç per veure les fotos:(Selecionau tot l'enllaç perque ús redirigesqui al lloc correcte)
https://mega.co.nz/#!4BsmjBAS!AHVJJTbZVc_tHdNhMAi7PHVJ5uZpgZwwZmTFadn1wLwr


CLASSIFICACIÓ


ver toda la entrada ( 590 visitas )
Dissabte, dia 24 de maig Regata "Codorniu" 
miércoles 14 mayo de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Reunió de patrons a les 14.30h i foto familia. Sortida a les 16.00h.
Recorregut triangle olímpic acabat en popa.
Classe RI3 i RI4
A les 19.30h entrega de trofeus, bereneta i festa


INSCRIPCIÓ

ver toda la entrada ( 554 visitas )
REGATA COLÒNIA SANT PERE- CIUTADELLA5 
martes 13 mayo de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Divendres a les 15.00h sortia el TACUMA rumb a Ciutadella seguit de 32 embarcacions més, amb un vent tèrmic de gregal de 16-18kn i la mar plana. Ràpidament totes les embarcacions desapareixien per l’horitzó agafant bordades diferents per intentar posar al millor rumb a Ciutadella. A mesura que s’atracava la posta de sol tota la nombrosa flota acabava atrapada en una gran encalmada que oferia unes precioses imatges entre les dues illes. L’ impaciència per arribar a port feia que totes les embarcacions es retiressin , arrancant motors... Dues embarcacions situades més al sud , aprofitaren una entrada de vent que els ajudà a acabar la prova de 30 milles de distància. El PTRES d’en Paco Palmer del Port de Pollença que entrava damunt les 22.30h i el ZEUS d’en Javier Gracia de Portocolom , que entrava 10 minuts abans del temps límit , les 24.00h.
L’enhorabona als dos!

REGATA CIUTADELLA-COLÒNIA SANT PERE
Diumenge dematí i puntualment a les 11.00h el comitè de Ciutadella donava sortida a la nombrosa flota mallorquina. Cansats però tots satisfets d’haver passats uns dies navegant per Ciutadella i gaudint del bon ambient entre les tripulacions de les dues illes, posaren rumb directe al Cap Ferrutx amb un vent fluix de mitjorn ,que al llarg del dia aniria augmentant i girant cap a xaloc i finalment a gregal, fent la travessia bastant ràpida i agradable.
Unes quantes embarcacions de Ciutadella sortiren a veure l’espectacular sortida, on ràpidament el PTRES, LAMPO ROSSO, LOLITA i MINIMON es posaren el davant. El MINIMON posava el seu gegant gennaker i desapareixia guanyant la prova en temps real i compensat . A mesura que passaren les hores , el vent no augmentava i es posava de popa, mitja flota s’anava retirant i posava rumb a la Colònia.
Els 13 restants esperaren la forta entrada de vent de gregal prevista , que arribà fins a 18kn i ratxes de 20kn, que feien volar i “menjar milles” a gran velocitat a tots els participants. La classificació de la prova quedava així :
1r. MINIMON d’en Miquel Matas del CNPortocristo.
2on. MARA V, d’en Jacinto Peláez.
3er. BAUXA, d’en Jaume Fullana del CNColonia S.Pere.

El campió del TROFEU 6ena REGATA CIUTADELLA, era per el PTRES d’en Paco Palmer i la seva tripulació del port de Pollença, amb un primer i un quart. L’enhorabona i fins l’any qui ve !
BONA PROAver toda la entrada ( 571 visitas )

<<Primero <Anterior | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | Siguiente> Último>>