Sopar de socis, dia 8 d'agost 
viernes 24 julio de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Apreciat soci, el Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere té el plaer de convidar-vos al sopar a l'esplanada del port dia 8 d'agost a les 21.30 hores.

Els tiquets del sopar es recolliran a les oficines del Club FINS AL 6 D'AGOST DEL 2015, NO ES PODRÀ RECOLLIR CAP TIQUET EN DATES POSTERIORS.

Cada soci pot venir amb un acompanyant gratuïtament (els no socis també podran venir, pagant 20 €)
ESPEREM LA VOSTRA PRESÈNCIA!!
ver toda la entrada ( 774 visitas )
TROBADA DE PIRAGUAS FESTES DE SANT PERE 2015 
domingo 12 julio de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
El día 5 de julio hicimos la primera trobada de este verano, con una veintena de participantes y con buen ambiente fuimos hacia Es Caló donde tuvo lugar la berenada.

Tuvimos la participación en la barca de apoyo de nuestra flamante nueva Presidenta, Cristina Terrasa, que nos comentó que a partir de ahora asistiría a todas las trobadas.

Salimos, como siempre, a las nueve i busques con un mar plano y a buen ritmo. Tardamos algo más de una hora en llegar al Caló, ya que el grupo que estaba formado por 24 participantes se fue estirando y fuimos llegando escalonadamente.

Nos comimos un bocata y un trozo de sandía, y emprendimos el regreso hacia la Colonia, ahora con el mar un poco más movido debido al embat.

Al final llegamos todos sanos y salvos a puerto, esperando vernos de nuevo para la trobada del 9 de agosto que iremos a la “Illa de Porros”.

Hasta pronto!!!!

ver toda la entrada ( 846 visitas )
TROBADA DE PESCA AMB VOLANTÍ I FRITADA DE PEIX 
domingo 5 julio de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina

ver toda la entrada ( 631 visitas )
Faralló A2 
miércoles 1 julio de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Dissabte passat va tenir lloc el Faralló A2, que com be sabreu és una regata que consisteix en sortir de la Colònia, anar a voltar el Faralló d’Aubarca i tornar amb només dos tripulants dins cada embarcació. El dia es presentava magnífic per aquells que volien anar a la platja, però a la línia de sortida les previsions eren ben diferents, una absència total de vent provocà que els participants avancessin a dures penes semblant així que la regata hauria de ser anul•lada. Tot i així l’embat va fer acte de presència i va deixar unes condicions de vent esplèndides per la navegació a vela, que l’Aia tripulat per en Juan i en Bernard aprofitaren per posar la seva embarcació al capdavant de la flota, lloc que no abandonarien al llarg de tota la competició. Els mateixos tripulants afirmaren a l’arribada que ha estat el primer cop que tots els canvis de vent han estat al seu favor. De ben prop els seguia la resta de la flota, però un cop passat el Cap Ferrutx les encalmades i els canvis de direcció de vent dificultaren la navegació. Tot i així les embarcacions aconseguiren voltar la emblemàtica roca i aixecar els seus espis per posar rumb de tornada a la colònia. Però aquí no havien acabat les dificultats, un cop dins la baïa es trobaren en grans encalmades i canvis de vent provocant així que els de darrera s’atracaren als de davant i que veiéssim espis al costat d’embarcacions anat de cenyida.
Finalment les embarcacions més grans aconseguiren agafar una mica de distància sobre els seus competidors de menys eslora que tot i estar dins el grup perseguidor no amollaven ni un metre, fet que provocà una arribada molt ajustada.
D’aquesta manera el campió d’aquest any ha estat l’Aia, seguit pel Lolita, Lampo Rosso, Tacuma, LIR, Ses Xesques, N’ali, Physical i Surca.ver toda la entrada ( 493 visitas )
10È TROFEU FARALLÓ D'AUBARCA A DOS TRIPULANTS 
sábado 20 junio de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Com cada any per ses festes de sa Colònia de Sant Pere, el club nàutic organitza la tradicional regata Faralló D'Aubarca a dos tripulants de la classe creuer RI.

DIA 27 DE JUNY
SORTIDA A LES 12.00H...
Canal VHF69
Recorregut :sortida davant el moll per anar a girar per babord el Faralló i tornar. Arribada entre boia i far vermell de l'escollera. S'aplicaran els temps límits de cada embarcació segons el seu rating RI.

I a la nit VERBENA a la plaça de l'esglèsia!

ver toda la entrada ( 509 visitas )
TROBADA DE PESCA AMB VOLANTÍ I FRITADA DE PEIX 2015 
sábado 13 junio de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
DIA 4 DE JULIOL A LES 7:00 (SOPAR A LES 20:30)

1er PREMI VAL DE COMPRA DE 300 € a qui hagi obtingut més punts.

2on PREMI VAL DE COMPRA DE 200 € a qui hagi obtingut el segon lloc en quantitat de punts.

3er PREMI VAL DE COMPRA DE 100 € a qui hagi obtingut el tercer lloc en quantitat de punts.

PREMI ESPECIAL A LA PEÇA MAJOR DE 100 € EN VAL DE COMPRA.

Els premis es bescanviaran a la tenda de pesca Bazar Las Palmeras de Palma.

TERMINI D'INSCRIPCIÓ FINS DIA 30 DE JUNY: de forma presencial en el Club Nàutic o bé per telèfon al 971 58 91 18 o enviant un e_mail a oficinacncsp@gmail.com on s'ha d'especificar el nom de l'embarcació i el nombre de participants.“VOS HI ESPERAM A TOTS I QUE TINGUEU UNA BONA PESCA”


Normes de la jornada de pesca


ver toda la entrada ( 464 visitas )
Regata ILLLA DE L'AIRE : 
martes 9 junio de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
- Sortida divendres dia 19 de juny a les 16.00h.

- Recorregut Sortida club nàutic Colònia de Sant Pere i girar per babord L'illa de l'aire al sud de Menorca i tornar a La Colónia de Sant Pere.

- Temps límit dissabte a les 20.00h

- Mínim 5 embarcacions inscrites.


Full d'inscripció

ver toda la entrada ( 464 visitas )
TROFEU INTERCLUB CODORNIU DE CREUERS 2015 
martes 26 mayo de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dissabte dia 23 de maig el Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere i com ja és habitual per aquestes dates va celebrà el trofeu CODORNIU de creuers. Enguany sa meteorologia només va deixar passar dues embarcacions de Ciutadella de les vuit previstes ,però així i tot 22 embarcacions de diferents clubs majorment dels clubs de Porto Colom i Colònia de Sant Pere , es trobaren a línia de sortida.

Una vegada feta la reunió de patrons i la foto de família es va donar la sortida a les 16.00h amb un vent de 16kn de gregal amb ratxes de 18kn que aguantà en el primer tram de dues milles de distància fins baixar durant el recorregut a 9kn.

La flota es va dividir en classe 1 i 2 , els primers amb un recorregut de triangle , cenyida i popa, i els segons amb un triangle. La sortida no va tenir incidents entre les embarcacions però si que va oferir un bon espectacle enmig de la badia.

En la primera boia de barlovent quatre embarcacions ; l’Aia, Batzac, Lampo Rosso i Lolita es van distanciar de la resta de la flota tenint la seva lluita particular fins el final. En classe 2 passava el mateix entre el Trescador i L‘Isis i un poc més lluny entre el Tacuma, Zeus i l’Iria on els temps compensats imposaven l’ordre d’arribada.

La classificació general quedava així :
Classe- 1
1er. LAMPO ROSSO, d’en Jofre/ Cantó del CNCSP
2on. LOLITA, d’en Carlos Serra del CNSCP
3er. BATZAC, d’en Bartolomé Ginard del CNPortocolom
Fins a 10 participants.

Classe- 2
1er. ISIS, d’en Tomeu Mas del CNPortocolom
2on. TRESCADOR, d’en Marcos Moll del CNCiutadella
3er. TACUMA, d’en Toni LLinás del CNCSP
Fins a 12 participants.

A les 19.30h el Club Nàutic oferí a tots els participants i acompanyants una bereneta per celebrar l’entrega de trofeus, que un any més l’empresa CODORNIU ha esponsoritzat. Des de aquí lis agraïm la seva confiança i recolzament a l’esport de la vela dins la nostra badia durant aquest darrers quatre anys.

Durant l’entrega de premis tots els regatistes, especialment els del club nàutic de la Colònia de Sant Pere, pogueren agrair a l’actual president el Sr. Lluís López en el seu darrer acte públic , el seu esforç, dedicació incansable i feina feta durant aquests darrers vuit anys , així com també a la regidora d’esports de l’Ajuntament d’Artà na Maria del Mar López.

Moltes gràcies a tots dos i que pugueu navegar moltes milles més !

ver toda la entrada ( 577 visitas )
Trofeu Codorniu del 23 de maig: 
martes 12 mayo de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina


Reunió patrons: a les 15.00h
Sortida: a les 16.00h

Lliurament de trofeus: a les 19.30h


Hoja de Inscripción
ver toda la entrada ( 510 visitas )
7ª REGATA COLÒNIA DE SANT PERE-CIUTADELLA 
martes 12 mayo de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aquest passat cap de setmana , 34 embarcacions dels clubs de Sa Ràpita , Portocolom , Porto Cristo, Can Picafort , Alcúdia , Bonaire , Pollença i de la Colònia de Sant Pere , s´agruparen per anar a Ciutadella per celebrar el 7è Interclub de creuers RI.

Divendres a les 15.00h es va donar la sortida amb els temps compensats de cada embarcació. El TACUMA posava rumb a Ciutadella amb vent de 15kn que només va aguantar uns 15 minuts. Després la resta d´embarcacions que anaven sortint fins a una hora i mitja més tard que el primer , ho feren amb vent de proa de 15-17kn. A poc a poc aquest vent va anar baixant i rolant cap a gregal. Moltes embarcacions es retiraren enmig del canal.

El PTR3S d´en Paco Palmer del club nàutic del Port de Pollença arribava el primer a les 21h33´ seguit molt d´aprop per l´AIA d´en Miquel Oliver de la Colònia de Sant Pere, i en tercer lloc el BATZAC d´en Bartolomé Ginard de Portocolom fins a 16 arribats en regata.

El diumenge a les 11.00h es donava la sortida de la regata de tornada amb un vent de 7kn de proa de 260º. A poc a poc la flota s´estirava i el vent es posava més de través i l´AIA agafava avantatge per sotavent .

Finalment tothom es retirava menys l´AIA d´en Miquel Oliver de la Colònia de Sant Pere, que guanyava així la regata i el trofeu amb un segon i un primer classificat . El seguia ja casi dins el temps límit de la regata el BATZAC d´en Bartolomé Ginard de Portocolom quedant també segon classificat del trofeu. El tercer classificat era per el PTR3S d´en Paco Palmer del Port de Pollença.

Només acabar donant les gràcies a tots els participants i al Club Nàutic de Ciutadella per la seva bona acollida durant aquets dies, felicitar els guanyadors i recordar que dia 23 de maig esperam tornar a tenir una bona part d´aquests inscrits en el Trofeu Codorniu a la Colònia de Sant Pere.

7è TROFEU INTERCLUB DE CIUTADELLA

Molt bon ambient just abans de començar aquesta esperada regata amb 29 participants de la classe RI2-3 , 20 inscrits de la clase RI-4 i tres inscrits dels monotips de Ciutadella de la classe Platú.

Amb un temps d´estiu i molt poc vent i variable , les 50 embarcacions esperaven enmig de la badia de Ciutadella oferint unes imatges que només es veuen una vegada a l´any i per aquestes mateixes dates. Aquest trofeu ja ens té acostumats a tenir molta participació , sobretot de Mallorca, per la bona acollida que sempre ens ofereix el Club Nàutic de Ciutadella.

El recorregut de la classe RI2-3 consistia en un triangle olímpic amb arribada a la bocana del port de Ciutadella i la classe RI-4 amb un triangle amb la mateixa arribada que la classe RI2-3.

El Comité de la regata decidí esperar una mitja hora per poder donar les dues sortides, moment en que bufaven uns 10kn de ponent però que només es mantingueren en la primera cenyida. A poc a poc el vent afluixava i mig cam de regates es quedava encalmat. Aquest fet marcava una regata complicada per navegar a vela i propiciava l´abandonament de moltes embarcacions sobretot en la classe RI2-3 que tenia un recorregut més llarg .

Classificació Classe RI2-3:
1er. JIN TÒNIC , d´en Miquel Pons del CNC
2on. MASCARAT d´en Miquel Ponsetí del CNC
3er. MINIMON d´en Miquel Matas del CNP

7è. AIA d´en Miquel Oliver del CNCSP
8è.LAMPO ROSSO d´en Jofre/Cantó del CNCSP
13è. LIR d´en Miquel Rius del CNCSP
Amb 29 inscrits.

Classificació Classe RI4:
1er.BONAVENTURA d´en Jaume Clar del CNSR
2on. ISIS d´en Bartomeu Mas del CNP
3er. MOOREA d´en Sebastià Sureda del CNP

8è.PHYSICAL de na Mª del Mar Lopez del CNCSP
9è.SES XESQUES de na Xesca Fiol/Xesca Sastre de la CNSCP
11è.MAMI ONE d´en Biel Llull del CNCSP
Fins a 20 inscrits

L´enhorabona als guanyadors i als clubs de Ciutadella i la Colònia de Sant Pere!
Pròxima regata, Trofeu Codorniu dia 23 de maig.ver toda la entrada ( 579 visitas )

<<Primero <Anterior | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | Siguiente> Último>>