Trofeu Ferrutx 
martes 25 agosto de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aquest cap de setmana ha tingut lloc en aigües de la colonia una nova edició del trofeu Ferrutx de vela lleugera, on participaren regatistes de es categories Optimist, Optimist D i 420 dels clubs Serranova, Can Picafort, RCN Palma, Cala Ratjada, Pollença, i per suposat del nostre club de la Colònia de Sant Pere.

Dissabte el dia es va presentar amb poc vent, i després de quasi dues hores de surar enmig de la baia i moure el camp de regates en diverses ocasions es va iniciar el procediment de la primera prova del dia, que esdevingué l'única degut a les condicions de fort vent que posaren en més d'un problema als regatistes.

Diumenge també va començar amb un vent fluix que provocà que l'inici de les proves s'aplaces més d'una hora. Però finalment entra una mica d'embat que va permetre iniciar els procediments i realitzar dues proves d'optimist i 4 de 420. El nivell dels competidors va ser molt alt i els regatistes de la colònia ho tengueren molt difícil, però finalment Alvaro Company aconseguí quedar 4º de la seva categoria, Juan López 5º , Pedro 6º i Sergi Esbert 8º.

En 420 Biel Llull i Joan Seguí s'imposaren per un sol punt davant els seus perseguidors Joan Navarro i Pedro Bringas Rosso que protagonitzaren una gran regata. En tercera posició quedaren Addaia Abril i Jordi Ginard que diumenge no pogueren assistir ja que la patrona va assistir al naixement del seu fiol; La nostra enhorabona i esperem que surti mariner!

En acabar la regata Cristina Terrasa, la presidenta del nostre club juntament amb Maria Rosa Cantó, vocal de vela, procediren a entregar els trofeus i donar les gràcies als partícipants, procedint així a finalitzar l'event i donar lloc al tradicional berenar de germanor entre regatistes que el club ofereix cada any.

Finalment queda recordar que el pròxim diumenge dia 30 oferim una jornada de portes obertes a la que estau tots convidats


ver toda la entrada ( 448 visitas )
Anulación travesia 
sábado 8 agosto de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Las condiciones de viento son 14 nudos de nord-este, y la altura de ola de mar de fondo en el Puerto de la Colonia de San Pedro es a las 9 de la mañana de 1,4m.Con estas condiciones nos vemos obligados a suspender la travesía. Desde el Club sentimos mucho tener que tomar esta decisión pero las condiciones no son las idóneas para una prueba lúdica abierta a todo el mundo. Desde aquí os invito a que participéis en la X Travesía del Puerto de la Colonia de San Pere a la Cova Gran que tendrá lugar el 13 de Septiembre.
ver toda la entrada ( 696 visitas )
Sopar de socis, dia 8 d'agost 
viernes 24 julio de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Apreciat soci, el Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere té el plaer de convidar-vos al sopar a l'esplanada del port dia 8 d'agost a les 21.30 hores.

Els tiquets del sopar es recolliran a les oficines del Club FINS AL 6 D'AGOST DEL 2015, NO ES PODRÀ RECOLLIR CAP TIQUET EN DATES POSTERIORS.

Cada soci pot venir amb un acompanyant gratuïtament (els no socis també podran venir, pagant 20 €)
ESPEREM LA VOSTRA PRESÈNCIA!!
ver toda la entrada ( 757 visitas )
TROBADA DE PIRAGUAS FESTES DE SANT PERE 2015 
domingo 12 julio de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
El día 5 de julio hicimos la primera trobada de este verano, con una veintena de participantes y con buen ambiente fuimos hacia Es Caló donde tuvo lugar la berenada.

Tuvimos la participación en la barca de apoyo de nuestra flamante nueva Presidenta, Cristina Terrasa, que nos comentó que a partir de ahora asistiría a todas las trobadas.

Salimos, como siempre, a las nueve i busques con un mar plano y a buen ritmo. Tardamos algo más de una hora en llegar al Caló, ya que el grupo que estaba formado por 24 participantes se fue estirando y fuimos llegando escalonadamente.

Nos comimos un bocata y un trozo de sandía, y emprendimos el regreso hacia la Colonia, ahora con el mar un poco más movido debido al embat.

Al final llegamos todos sanos y salvos a puerto, esperando vernos de nuevo para la trobada del 9 de agosto que iremos a la “Illa de Porros”.

Hasta pronto!!!!

ver toda la entrada ( 829 visitas )
TROBADA DE PESCA AMB VOLANTÍ I FRITADA DE PEIX 
domingo 5 julio de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina

ver toda la entrada ( 613 visitas )
Faralló A2 
miércoles 1 julio de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Dissabte passat va tenir lloc el Faralló A2, que com be sabreu és una regata que consisteix en sortir de la Colònia, anar a voltar el Faralló d’Aubarca i tornar amb només dos tripulants dins cada embarcació. El dia es presentava magnífic per aquells que volien anar a la platja, però a la línia de sortida les previsions eren ben diferents, una absència total de vent provocà que els participants avancessin a dures penes semblant així que la regata hauria de ser anul•lada. Tot i així l’embat va fer acte de presència i va deixar unes condicions de vent esplèndides per la navegació a vela, que l’Aia tripulat per en Juan i en Bernard aprofitaren per posar la seva embarcació al capdavant de la flota, lloc que no abandonarien al llarg de tota la competició. Els mateixos tripulants afirmaren a l’arribada que ha estat el primer cop que tots els canvis de vent han estat al seu favor. De ben prop els seguia la resta de la flota, però un cop passat el Cap Ferrutx les encalmades i els canvis de direcció de vent dificultaren la navegació. Tot i així les embarcacions aconseguiren voltar la emblemàtica roca i aixecar els seus espis per posar rumb de tornada a la colònia. Però aquí no havien acabat les dificultats, un cop dins la baïa es trobaren en grans encalmades i canvis de vent provocant així que els de darrera s’atracaren als de davant i que veiéssim espis al costat d’embarcacions anat de cenyida.
Finalment les embarcacions més grans aconseguiren agafar una mica de distància sobre els seus competidors de menys eslora que tot i estar dins el grup perseguidor no amollaven ni un metre, fet que provocà una arribada molt ajustada.
D’aquesta manera el campió d’aquest any ha estat l’Aia, seguit pel Lolita, Lampo Rosso, Tacuma, LIR, Ses Xesques, N’ali, Physical i Surca.ver toda la entrada ( 474 visitas )
10È TROFEU FARALLÓ D'AUBARCA A DOS TRIPULANTS 
sábado 20 junio de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Com cada any per ses festes de sa Colònia de Sant Pere, el club nàutic organitza la tradicional regata Faralló D'Aubarca a dos tripulants de la classe creuer RI.

DIA 27 DE JUNY
SORTIDA A LES 12.00H...
Canal VHF69
Recorregut :sortida davant el moll per anar a girar per babord el Faralló i tornar. Arribada entre boia i far vermell de l'escollera. S'aplicaran els temps límits de cada embarcació segons el seu rating RI.

I a la nit VERBENA a la plaça de l'esglèsia!

ver toda la entrada ( 487 visitas )
TROBADA DE PESCA AMB VOLANTÍ I FRITADA DE PEIX 2015 
sábado 13 junio de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
DIA 4 DE JULIOL A LES 7:00 (SOPAR A LES 20:30)

1er PREMI VAL DE COMPRA DE 300 € a qui hagi obtingut més punts.

2on PREMI VAL DE COMPRA DE 200 € a qui hagi obtingut el segon lloc en quantitat de punts.

3er PREMI VAL DE COMPRA DE 100 € a qui hagi obtingut el tercer lloc en quantitat de punts.

PREMI ESPECIAL A LA PEÇA MAJOR DE 100 € EN VAL DE COMPRA.

Els premis es bescanviaran a la tenda de pesca Bazar Las Palmeras de Palma.

TERMINI D'INSCRIPCIÓ FINS DIA 30 DE JUNY: de forma presencial en el Club Nàutic o bé per telèfon al 971 58 91 18 o enviant un e_mail a oficinacncsp@gmail.com on s'ha d'especificar el nom de l'embarcació i el nombre de participants.“VOS HI ESPERAM A TOTS I QUE TINGUEU UNA BONA PESCA”


Normes de la jornada de pesca


ver toda la entrada ( 446 visitas )
Regata ILLLA DE L'AIRE : 
martes 9 junio de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
- Sortida divendres dia 19 de juny a les 16.00h.

- Recorregut Sortida club nàutic Colònia de Sant Pere i girar per babord L'illa de l'aire al sud de Menorca i tornar a La Colónia de Sant Pere.

- Temps límit dissabte a les 20.00h

- Mínim 5 embarcacions inscrites.


Full d'inscripció

ver toda la entrada ( 437 visitas )
TROFEU INTERCLUB CODORNIU DE CREUERS 2015 
martes 26 mayo de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dissabte dia 23 de maig el Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere i com ja és habitual per aquestes dates va celebrà el trofeu CODORNIU de creuers. Enguany sa meteorologia només va deixar passar dues embarcacions de Ciutadella de les vuit previstes ,però així i tot 22 embarcacions de diferents clubs majorment dels clubs de Porto Colom i Colònia de Sant Pere , es trobaren a línia de sortida.

Una vegada feta la reunió de patrons i la foto de família es va donar la sortida a les 16.00h amb un vent de 16kn de gregal amb ratxes de 18kn que aguantà en el primer tram de dues milles de distància fins baixar durant el recorregut a 9kn.

La flota es va dividir en classe 1 i 2 , els primers amb un recorregut de triangle , cenyida i popa, i els segons amb un triangle. La sortida no va tenir incidents entre les embarcacions però si que va oferir un bon espectacle enmig de la badia.

En la primera boia de barlovent quatre embarcacions ; l’Aia, Batzac, Lampo Rosso i Lolita es van distanciar de la resta de la flota tenint la seva lluita particular fins el final. En classe 2 passava el mateix entre el Trescador i L‘Isis i un poc més lluny entre el Tacuma, Zeus i l’Iria on els temps compensats imposaven l’ordre d’arribada.

La classificació general quedava així :
Classe- 1
1er. LAMPO ROSSO, d’en Jofre/ Cantó del CNCSP
2on. LOLITA, d’en Carlos Serra del CNSCP
3er. BATZAC, d’en Bartolomé Ginard del CNPortocolom
Fins a 10 participants.

Classe- 2
1er. ISIS, d’en Tomeu Mas del CNPortocolom
2on. TRESCADOR, d’en Marcos Moll del CNCiutadella
3er. TACUMA, d’en Toni LLinás del CNCSP
Fins a 12 participants.

A les 19.30h el Club Nàutic oferí a tots els participants i acompanyants una bereneta per celebrar l’entrega de trofeus, que un any més l’empresa CODORNIU ha esponsoritzat. Des de aquí lis agraïm la seva confiança i recolzament a l’esport de la vela dins la nostra badia durant aquest darrers quatre anys.

Durant l’entrega de premis tots els regatistes, especialment els del club nàutic de la Colònia de Sant Pere, pogueren agrair a l’actual president el Sr. Lluís López en el seu darrer acte públic , el seu esforç, dedicació incansable i feina feta durant aquests darrers vuit anys , així com també a la regidora d’esports de l’Ajuntament d’Artà na Maria del Mar López.

Moltes gràcies a tots dos i que pugueu navegar moltes milles més !

ver toda la entrada ( 558 visitas )

<<Primero <Anterior | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | Siguiente> Último>>