Reunió de creuers  
lunes 8 septiembre de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Dissabte, dia 13 a les 11 hores.


Us esperem!!

ver toda la entrada ( 5182 visitas )
XI COPA DEL REY PANERAI DE MAHON 
martes 2 septiembre de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Malgrat els trencaments han aconseguit quedar segons a la classe Clàssics Marconi, a més s’han proclamat de la temporada de regates de clàssics organitzada per la RFEV i la RANC com a campions d’España Trofeu Clàssics Mare Nostrum.

Enhorabona Jaume!


ver toda la entrada ( 789 visitas )
30ª Edició de la regata Compte de Barcelona 
miércoles 27 agosto de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El Leeway, de l'armador Antonio Murcia, ha participat a la 30ª Edició de la regata Compte de Barcelona celebrada a la badia d'Alcúdia els dies 21 al 24 d'agost.

Envoltats de la bellesa d'un bon grapat de meravelles, han gaudit de tres dies de regates amb recorreguts costaners molt ben dissenyats que els han fet recórrer tota la badia al llarg de més de setze milles, amb vents que han variat entre xaloc i gregal amb intensitats que anaren dels 6 fins als 23 nusos i ones d'entre 0'5 i 1'5 m. durant pràcticament totes les regates.

A més de gaudir de l'espectacle dels vaixells participants en primera línia, conegueren nous amics i s'endugueren la victòria en la classe “CLÁSICOS RI”, en pugna amb una preciosa goleta: FREDONIA.

L'enhorabona a tota la tripulació!!!
ver toda la entrada ( 1226 visitas )
DIADA DE PORTES OBERTES 
lunes 25 agosto de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El Club Nàutic ofereix l'oportunitat de provar les piragües, els optimpists i el 420.

Esteu tots convitats a navegar amb nosaltres (nins i adults)!

Horari: de les 10 h. a les 13 h.

ver toda la entrada ( 570 visitas )
"Trofeu Illes Balears Clàssics-Vela Clàssica Mallorca" 
domingo 24 agosto de 2014 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Part de la tripulació del BAUXA a bord del clàssic de 1.939 "ENTERPRISE" s’han proclamat vencedors del trofeu Classe Època Marconi, trofeu IB, l’embarcació balear millor classificada i per últim guanyador absolut del Trofeu Illes Balears.

Enhorabona!

ver toda la entrada ( 557 visitas )
Presentació del llibre de pesca “Peces, pesca y pescadores” 
martes 5 agosto de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina

Escrit per en Gabriel Oliver (Edicions Documenta Balear), relacionat amb la pesca recreativa i esportiva.
Lloc: Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere
Dia 13 d’agost a les 20 h.

Esteu tots convidats!!


ver toda la entrada ( 1018 visitas )
Embarcació d'època "Enterprise"  
martes 5 agosto de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina

Part de la tripulació habitual del Bauxa s'han classificat en primer lloc de la classe d'embarcacions d'època i a més guanyadors del trofeu absolut a la regata "Classic Silver Bollard" de Port Adriano. Enhorabona!
ver toda la entrada ( 497 visitas )
I COPA CALA RAJADA DE VELA INFANTIL 
martes 22 julio de 2014 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Aquest passat cap de setmana els nostres regatistes de l'escola de vela acompanyats pels nostres tres monitors i pares d'alumnes aconseguiren uns magnífics resultats a la classe l'Equipe amb 8 participants i 46 optimists de diferents categoríes. Escoles de Portals, Portocristo, Son Serra de Marina, Can Picafort ompliren d'ambient i veles el port de Cala Rajada en aquesta primera Copa de Vela Infantil.
Felicitar a tots els regatistes especi...alment a l'equip format per en Biel Llull-Joan Seguí que guanyaren de forma contundent en la classe l'Equipe ! i a n'en Thomas Ashcroft que aconseguí un segon de la general i un primer en classe sub 13 de optimist.
La resta de participants coloniers navegaren molt bé ; Jaume Mora, Adrià, i l'equip de na Maria Boluda i Addaia Abril.
S'enhorabona a tots !

ver toda la entrada ( 552 visitas )
9È TROFEU FARALLÓ D'AUBARCA A DOS DE CREUERS 
miércoles 2 julio de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina


Aquest passat dissabte dia 28 de juny es va celebrà el 9È TROFEU FARALLÓ A DOS de creuers, amb 10 participants a la línia de sortida. Normalment aquesta regata es celebrava el mes de setembre, però enguany per incentivar més participació s’ha provat de passar-la en aquesta data per afavorir el trofeu Faralló amb tripulacions que es celebrarà el setembre.

Aquesta és l’única regata d’aquest tipus a dos tripulants que tenim al nostre calendari i per aquest motiu és molt especial.

Es va donar la sortida puntualment a les 12.00h i amb boia de des-marc perquè el vent sud-est impedia sortir de proa al vent . Les ratxes de vent que començaven a bufar sobtadament posaven a prova la perícia de les tripulacions reduïdes, però ningú s’esperava com aniria avançant i acabant la regata amb ratxes de 30kn i amb la desafortunada rotura del pal del TACUMA d’en Toni LLinás i Toni Capó, i que des de aquí els volem animar a seguir !

La regata començava separant la flota en dos grups ja des de l’inici, encara que la típica encalmada i canvis de direcció del vent al Cap Ferrutx tornava a juntar part de la flota. Els 23 kn de vent de proa que trobaven les embarcacions darrera Ferrutx fins arribar al Faralló tornaven estirar la flota encapçalada pel LOLITA i PAVANA que durant tota la regata s’anaven intercanviant la primera posició. Un poc més lluny el LAMPO ROSSO, intentava no despenjar-se dels primers, i cada vegada es feia més lluny de la resta de participants.

Ja de tornada d’ empopada cap el Cap Ferrutx, sa méteo encara ens tenia reservada la darrera sorpresa...una forta entrada de vent de terra amb ratxes de 30 kn complicaven el darrer tram fins l’arribada, obligant a la majoria a arrissar i reduir la superfície de veles per poder governar amb condicions les seves embarcacions.

El primer en arribà fou l’embarcació més gran el PAVANA de 45 peus del Port de Pollença, seguit del LOLITA i el LAMPO ROSSO els dos de la Colònia de Sant Pere. La resta de la flota arribava 45 minuts més tard.

D’aquesta manera el LOLITA d’en Carlos Serra i Jaume Alzamora guanyaven per segon any consecutiu el 9è FARALLÓ D’AUBARCA A DOS, l’enhorabona a tots els participants per l’esforç i la perícia demostrada en aquestes condicions posant-se a prova a ells i a les seves embarcacions !

La propera regata prevista es la recuperada ILLA DE L’AIRE el 25 de juliol ,aprofitant la lluna plena per navegar de vespre. Esperam la vostra participació i vos desitjam un bon estiu !

CLASSIFICACIÓ :

1er. LOLITA , d’en Carlos Serra i Jaume Alzamora , del CNCSP
2on. LAMPO ROSSO, d’en Joan Jofre i Miquel Bosch, del CNCSP
3er. PAVANA, d'en David i Jimmy del CNPPollença.
Fins a 10 participants.
ver toda la entrada ( 2666 visitas )
DISSABTE, 5 DE JULIOL: EXCURSIÓ AMB PIRAIGÜES "ILLA DEL PORRO" A LES 9 H. 
miércoles 2 julio de 2014 - Notícias del Club - Publicado por Oficina


Berenar per a tots els participants! Les incripcions es faran a les oficines del Club Nàutic.


ver toda la entrada ( 525 visitas )

<<Primero <Anterior | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | Siguiente> Último>>