TROFEU FARALLÓ D'AUBARCA AMB TRIPULACIÓ 2017 
viernes 8 septiembre de 2017 - Publicado por Oficina
Aqui vos deixam les Instruccions de Regata i el Full d'inscripció del Faralló d'Aubarca 2017

El full d'inscripció s'ha de reenviar emplenat a:

velacncsp@gmail.com

Recordam que el darrer per día para inscriurer-se serà el divendres dia 15 de Setembre.

(PDF) INSTRUCCIONES REGATA
(FULL EXCEL) FULL INSCRIPCIO


ver toda la entrada ( 110 visitas )
TROFEU FERRUTX de Vela Lleugera 
jueves 31 agosto de 2017 - Publicado por Oficina


S'aplaza fins a nova data.


Pròximament informarem de les noves dates.

Moltes gràcies i disculpau les molesties.
ver toda la entrada ( 109 visitas )
Excursión en piraguas “Es Caló” 
jueves 1 enero de 1970 - Publicado por Administrador
El domingo 9 de julio tuvo lugar la excursión en piragua al “Caló” desde el Club Náutico de la Colonia de Sant Pere en el marco de las Fiestas de Sant Pere.
La asistencia fue buena, participaron un total de 21 piragüistas acompañados por la zodiac de club naútico con la presidenta desempeñando labores de avituallamiento, logística y apoyo.
El mar estaba muy bien, aunque a la vuelta se levantó el “embat” que dio más emoción al regreso. La salida fue a las 9,30 horas llegando al club náutico sobre las 12,45 h, tras haber descansado media hora en el Caló para recuperar fuerzas, ofreciéndose a cada participante un bocadillo, fruta y agua.

En fin, fue una jornada muy agradable y con buen ambiente. Os esperamos de nuevo en la próxima excursión a la isla de Porros que será el 13 de agosto.


(PDF) Fotos Excursión


ver toda la entrada ( 191 visitas )
Trobada de Pesca amb volatí i fritada de peix 
miércoles 28 junio de 2017 - Notícias del Club - Publicado por Administrador
Dia 6 de juliol a les 7:00
(Sopar a les 20:30)


(PDF) NORMES TROBADA DE PESCA


MÉS INFORMACIÓ a l'apartat d'activitats..
ver toda la entrada ( 126 visitas )
Trofeu 17/06/2017 
sábado 17 junio de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dia 17 de Juny es va celebrar una Regata Costanera fins al faralló per suplir la regata fins a Cala Ratjada que es va haver de canviar de dates.

La nombre d’embarcacions que formava la flota no va ser l'habitual, només la meitat varen participar, però aquest fet no va afectar al nivell de competitivitat al qual estam acostumats. En aquesta regata navegaven tots contra tots sense distinció de grups segons l’eslora o velocitat de l’embarcació.

La regata va començar a les 14h així com estava programada, amb un vent d’entre 12 i 14 nusos que feia pensar que la prova seria ràpida. I així va ser, en poc menys d’una hora la flota havia arribat al cap Ferrutx. En aquest primer tram de la competició no hi havia quasi distància entre les embarcacions, el patrons havien de lluitar per no perdre o guanyar posicions en els encreuaments o amb les decisions tàctiques. En aquesta regata sempre hi ha el dubte de si sortir de la badia aferrat o separat del Cap Ferrutx.

Quasi una hora desprès de voltar el cap Ferrutx la major part de la flota no havia aconseguit arribar a la Platja d’Aubarca, degut al vent que havia anat baixant fins arribar a morir. Les embarcacions no només havien de lluitar contra la manca de vent sinó també contra una mar de fons que hi havia just sortit de la badia.

El Comitè de Regates degut a que era molt difícil que les embarcacions poguessin arribar al Faralló es va veure obligat a realitzar un acursament de la regata per intentar salvar la prova. Al cap de mitja hora, el vent va morir i només dues embarcacions havien aconseguit arribar.

El vespre els participants varen gaudir d’un bon sopar de germanor al Restaurant Club Nàutic. Després del sopar a falta de guanyadors es varen sortejar els trofeus, resultant guanyadors L’Angie de Jaume Caballero, el Boomerang de Pablo Sposito i el Tacuma de Toni Llinas.

Vos esperam el dia 1 de Juliol al Trofeu Faralló d’Aubarca A2 (només 2 tripulants a cada barco).
ver toda la entrada ( 185 visitas )
JORNADA DE PORTES OBERTES DIA 25 DE JUNY 
viernes 9 junio de 2017 - Publicado por Oficina


Vine el pròxim diumenge dia 25 de Juny i navega amb nosaltres.

Podràs navegar amb:

Embarcació Col.lectiva de nom Gamba amb un monitor.

Laser Pico: ideal per iniciació i perfeccionament per nins i nines de 12 anys i adults .

Optimist: per nins i nines de 6 fins a 14 anys que ja tenen uns coneixements bàsics.

ver toda la entrada ( 152 visitas )
ESCOLA D'ESTIU 2017 
viernes 9 junio de 2017 - Publicado por Oficina

ver toda la entrada ( 211 visitas )
TROFEU BODEGUES MIQUEL OLIVER 2017 
viernes 9 junio de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat 20 de Maig es celebrar la regata interclubs que per segon any contava amb el patrocinador Bodegues Miquel Oliver.

Un any més la participació va ser tot un èxit, amb un total de 25 inscrits vinguts de Ciutadella, Portocolom, Pollença i Colonia de Sant Pere.

El comitè de Regates va haver d’anular sa prova prevista desprès d’esperar una hora i varis intents fracassats per la falta de vent. En un principi semblava que el vent tèrmic seria el regnant de la jornada però no va tenir prou força per establir-se.

Com ja es habitual en aquest Trofeu el club va oferir un bon berenar a les tripulacions previ a l’entrega de premis, desprès es va continuar amb una festa ambientada per el nostre DJ Alex Mestre.

El patrocinador Miquel Oliver va decidir que els trofeus que eren botelles de Vi de les seves Bodegues fossin sortejats entre totes les embarcacions participants.

Des del Club Nàutic volem agrair a Miquel Oliver la seva col·laboració un any més.

Durant l’entrega de trofeus també es varen repartir els premis del Trofeu Interclubs Colonia – Ciutadella que s’havia navegat els dies 5 i 7 de Maig.


ver toda la entrada ( 145 visitas )
Baptimes de Mar 2017 
viernes 9 junio de 2017 - Notícias del Club - Publicado por Oficina


Un any més el Club Nàutic Colònia de Sant Pere, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Artà, ha organitzat els “Baptismes de mar” gratuïts per els nins i nines d’entre 6 i 9 anys de les escoles del nostre municipi.

Les jornades, que varen ser tot un èxit gràcies al bon temps que hi va haver, varen donar la oportunitat de que un centenar d’alumnes de 2n i 4t de primària dels centres de Na Caragol, Sant Bonaventura, Sant Salvador i Rosa dels vents s’iniciassin en el món de la navegació.

Els baptismes estaven dividits en dues parts: una teòrica i de jocs, i una altre pràctica a la mar en les embarcacions col·lectives, on els nins i nines varen poder posar en pràctica els seus nous coneixements i gaudir de la mar en aquests dies de tant calor.

Fins l'any que ve!!!!


ver toda la entrada ( 93 visitas )
CRÒNICA INTERCLUB COLONIA – CIUTADELLA 2017 
martes 6 junio de 2017 - Notícias del Club - Publicado por Administrador
Els dies 5 i 7 de Maig es va celebrar una de les regates més importants i arrelades que el nostre club com es el Trofeu InterclubColonia de Sant Pere – Ciutadella.
Un any més hem de destacar que la participació va ser tot un èxit amb 26 embarcacions inscrites de: Rcn Port de Pollença, CnPortocolom, Cn Sa Ràpita i del Cn Colònia de Sant Pere.
La regata constà de dues proves: la prova d’anada que va ser el Divendres dia 5 on la flota va sortir de forma esglaonada en primer lloc l’embarcació més lenta a les 15 hores i en darrer lloc l’embarcació més ràpida que va sortir quasi una hora i mitja més tard, la idea de fer ho així és intentar que tots els participants arribin a Ciutadella damunt la mateixa hora.
La prova va ser tenir un alt nivell de dificultat degut als constants canvis en la direcció i la intensitat del vent des de el principi, això va fer que per poder sortir de la badia d’Alcúdia tardessin més de dues hores provocant que la avantatge de les embarcacions petites que havien sortit abans es quedés en no res.
Una vegada fora de la badia les embarcacions varen gaudir d’un bon vent de 15 nusos d’intensitat de Llevant que els va acompanyar fins Ciutadella. El guanyador va ser el Moorea Sebastià Sureda del CnPortocolom, seguit en segon lloc per l’Isis de Bartomeu Mas i en tercer lloc el Mami One de Gabriel Llull.
El dissabte es va celebrar una regata on es reuniren les flotes de Menorca i les de Mallorca que havien anat divendres, juntant així 37 embarcacions dividides en dos grups.
I el Diumenge 7 va ser la regata de tornada, el Comitè del club nàutic de Ciutadella donà la sortida a les 10:30h a la flota que sortia tota al mateix temps. En un primer moment no hi va haver massa vent feia pensar que la regata es faria molt llarga, però al poc temps i per sorpresa dels participants es va anar aixecant un vent de Gregal que va anar augmentant d’intensitat fins arribar als 15 nusos dins la badia d’Alcudia. Al final va ser una prova bastant ràpida el primer en temps real va ser l’Aia de M. Oliver que va fer la travessia en menys de quatre hores, però un pic fetes les compensacions va quedar octau.
El guanyador va ser el Bonaventura de J. Clar del C.N Sa Ràpita seguit en segon lloc del Batzac de T. Ginard i en tercer lloc el Tacuma de T. Llinas del CN Colònia de Sant Pere.
La classificació final que junta els resultats de divendres i diumenge va quedar de la següent manera:
1er MOOREA de Sebastià Sureda del CN PORTOCOLOM
2n ISIS de Tomeu Más del CN PORTOCOLOM
3er TACUMA de Toni Llinas del CN COLONIA DE SANT PERE

Gràcies a tots per venir i fins l’any que ve!!!!!ver toda la entrada ( 94 visitas )

<<Primero <Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Siguiente> Último>>