REGATA INTERCLUB CIUTADELLA-COLONIA-POLLENÇA 
jueves 9 octubre de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aquest passat cap de setmana es reuniren enguany i per darrer cop les tres flotilles de creuers dels ports de Ciutadella , Colònia de Sant Pere i Port de Pollença . La sortida tingué que aplaçar-se més de 30’ , degut a que en l’hora prevista encara no hi havia un vent suficient per assegurar una bona sortida. Finalment el comitè de la Colònia donà la sortida a les 18 embarcacions damunt les 12.45h...Una llarga línia de sortida oferia un bon espectacle des de el passeig de la Colònia, amb quatre embarcacions de Ciutadella, cinc del port de Pollença i la resta més nombrosa de la Colònia de Sant Pere.

Un vent fluix de nord-est d’uns 7kn i amb constantment rolades i canvis d’intensitat marcaren aquest tram de la regata. La sortida va esser neta i sense incidents on les embarcacions s’estiraren al llarg de tota la línia . El P-TRES , JIN TONIC i L’AIA aprofitaren el costat més afavorit de la boia de sortida per ja passar primers per la primera boia situada davant la Colònia de Sant Pere , seguits a una certa distància de l’AVISPA, PAVANA i LAMPO ROSSO.

Les milles i el rumb directe fins al Cap Pinar estiraven a poc a poc tota la flota, fins arribar a Cap Pinar. Una vegada ja dins la badia el rumb s’obria i quasi tothom optava per posar gennakers i spinnakers fins un poc abans de Punta Avançada.

El darrer tram fins l’arribada fou un través com ja és habitual els darrers anys. El primer en entrar fou l’AIA d’en Miquel Oliver del CNCSPere, seguit del PTRES d’en Paco Palmer del Port de Pollença i el JINTONIC d’en Miquel Pons de Ciutadella. La bona regata feta per l’AVISPA i el LAMPOROSSO lis feien pujar llocs a la classificació en temps compensats quedant així la classificació general :

1er. AVISPA , d’en Juanjo Sintes , del CNCiutadella.
2on. JINTONIC, d’en Miquel Pons, del CNCiutadella.
3er, LAMPO ROSSO, de Jofre/Cantó, del CNCSPere.

Fins a 18 participants. L’enhorabona a tots , especialment als guanyadors !

A les 21.00h el Club nàutic del port de Pollença convidà a tots els participants a una barbacoa i entrega de trofeus a l’escola de vela.

Ara que ja ens trobam al darrer tram del calendari de regates, tant sols falta encetar la lliga de tardor el pròxim dia 18 i que constarà de quatre regates si la méteo ens deixa...!
BONA PROA
ver toda la entrada ( 706 visitas )
14é TROFEU FARALLÓ D’AUBARCA DE CREUERS 
martes 23 septiembre de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat el tradicional 14è Trofeu Faralló d’Aubarca de la classe creuers en el club nàutic de la Colònia de Sant Pere i amb només participació local.

Dissabte a les 12.00h, es donava la sortida per anar a girar el Faralló d’Aubarca amb arribada davant el moll de la Colònia. Sortida directe amb vent de proa amb molt poc vent que va condicionar que la regata fou molt lenta i feixuga , i amb molta calor.
Ja des de l’inici el BAUXA i el J-80 en classe -1 , encapçalaren tot el grup i durant el darrer tram de la regata es diferenciaren encara més de la resta, guanyant la prova aquest segon amb temps compensat.

La lluita estava centrada més en classe-2, que darrerament està essent molt més competitiva. Intensitat entre TACUMA, N’ALI i PHYSICAL, que durant una part de la regata s’intercanviaren posicions i feien que la regata fos més emocionant.

La regata del diumenge amb un curt recorregut barlovent-sotavent, es va tenir tenir que aplaçar mitja hora per poder donar la sortida , per espera que entràs un vent un poc més constant d’intesitat. La méteo ja pronosticava que seria un dia complicat per navegar degut a la inestabilitat atmosfèrica.

En classe -1, el BAUXA es posava ja des de l’inici al capdavant i sentenciava el trofeu en aquesta classe, seguit més de lluny per el LAMPO i J-80 que lluitaven per el segon lloc del trofeu que aconseguí aquest segon.

En classe- 2 ,el TACUMA tampoc donava opcions als seus rivals sentenciant el trofeu, seguit però ben de lluny amb temps compensats per el PHYSICAL i N’ALI.

Un any més, un Faralló més! encara que deslluït per la fluixa participació i el fluix vent...esperem només acabi essent un fet puntual i tornem a poder celebrar els clàssics Farallós amb més participació.

CLASSIFICACIONS GENERALS :

CLASSE- 1
1er. BAUXA , d’en Jaume Fullana
2on. J-80, d’en Mateu Riutort
3er. LAMPO ROSSO, d’en Jofre-Cantó
Fins a 5 participants.

CLASSE - 2
1er. TACUMA, d’en Toni Llinàs
2on. N’ALI , d’en Toni Amer
3er. PHYSICAL, de na Maria del Mar López
Fins a 7 participants
ver toda la entrada ( 3848 visitas )
14è TROFEU FARALLÓ D'AUBARCA 
martes 9 septiembre de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Regata de creuers RI ( classes 1 i 2)
Club Nàutic Colònia de Sant Pere, dies 20 i 21 de setembre

A les 11.00h reunió de patrons i camisetes.
-Sortida regata dissabte 20 de setembre : a les 12.00h, recorregut costaner fins al Faralló d'Aubarca i arribada davant l'escollera.

-Diumenge 21 desetembre , sortida a les 12.00h, barlo-sota ( definirem nombre de voltes el mateix dia).

Entrega de trofeus després de la regata, aprox. a les 16.00h
INSCRIPCIONS a 971 589118
oficina@cncoloniasp.com
INSCRIPCIÓ

ver toda la entrada ( 763 visitas )
Reunió de creuers  
lunes 8 septiembre de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Dissabte, dia 13 a les 11 hores.


Us esperem!!

ver toda la entrada ( 5197 visitas )
XI COPA DEL REY PANERAI DE MAHON 
martes 2 septiembre de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Malgrat els trencaments han aconseguit quedar segons a la classe Clàssics Marconi, a més s’han proclamat de la temporada de regates de clàssics organitzada per la RFEV i la RANC com a campions d’España Trofeu Clàssics Mare Nostrum.

Enhorabona Jaume!


ver toda la entrada ( 809 visitas )
30ª Edició de la regata Compte de Barcelona 
miércoles 27 agosto de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El Leeway, de l'armador Antonio Murcia, ha participat a la 30ª Edició de la regata Compte de Barcelona celebrada a la badia d'Alcúdia els dies 21 al 24 d'agost.

Envoltats de la bellesa d'un bon grapat de meravelles, han gaudit de tres dies de regates amb recorreguts costaners molt ben dissenyats que els han fet recórrer tota la badia al llarg de més de setze milles, amb vents que han variat entre xaloc i gregal amb intensitats que anaren dels 6 fins als 23 nusos i ones d'entre 0'5 i 1'5 m. durant pràcticament totes les regates.

A més de gaudir de l'espectacle dels vaixells participants en primera línia, conegueren nous amics i s'endugueren la victòria en la classe “CLÁSICOS RI”, en pugna amb una preciosa goleta: FREDONIA.

L'enhorabona a tota la tripulació!!!
ver toda la entrada ( 1245 visitas )
DIADA DE PORTES OBERTES 
lunes 25 agosto de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El Club Nàutic ofereix l'oportunitat de provar les piragües, els optimpists i el 420.

Esteu tots convitats a navegar amb nosaltres (nins i adults)!

Horari: de les 10 h. a les 13 h.

ver toda la entrada ( 590 visitas )
"Trofeu Illes Balears Clàssics-Vela Clàssica Mallorca" 
domingo 24 agosto de 2014 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Part de la tripulació del BAUXA a bord del clàssic de 1.939 "ENTERPRISE" s’han proclamat vencedors del trofeu Classe Època Marconi, trofeu IB, l’embarcació balear millor classificada i per últim guanyador absolut del Trofeu Illes Balears.

Enhorabona!

ver toda la entrada ( 573 visitas )
Presentació del llibre de pesca “Peces, pesca y pescadores” 
martes 5 agosto de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina

Escrit per en Gabriel Oliver (Edicions Documenta Balear), relacionat amb la pesca recreativa i esportiva.
Lloc: Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere
Dia 13 d’agost a les 20 h.

Esteu tots convidats!!


ver toda la entrada ( 1036 visitas )
Embarcació d'època "Enterprise"  
martes 5 agosto de 2014 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina

Part de la tripulació habitual del Bauxa s'han classificat en primer lloc de la classe d'embarcacions d'època i a més guanyadors del trofeu absolut a la regata "Classic Silver Bollard" de Port Adriano. Enhorabona!
ver toda la entrada ( 511 visitas )

<<Primero <Anterior | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | Siguiente> Último>>