Trofeu Interclubs del Port de Pollença 2015. 
lunes 5 octubre de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina


El passat cap de setmana va tenir lloc el trofeu interclubs del Port de Pollença en el que hi hagué una gran participació d’embarcacions de la Colònia de Sant Pere i dels clubs del norderst de Mallorca i Ciutadella.

El club de la Colònia de Sant Pere organitzà un Trofeu regata d’anada i tornada, ja que la regata d’Interclub la organitzava el club Nàutic del Port de Pollença amb participació d’embarcacions de Ciutadella, Portocolom, Bonaire i sa Colònia.

Regata d’anada de la Colonia fins el Port de Pollença 2/10/15:

El comité de la regata donà la sortida a les 10 embarcacions inscrites en temps compensat amb un vent de llebeig intens que a estones fregava els 20 -25 nusos que va fer que una bona part de la regata, es pogués fer amb condicions de vent d’aleta. En aquest tram de la regata fins el Cap Pinar poques embarcacions decidiren posar veles portants degut a la mar i ratxes que hi havia sobretot arribant dins la badia de Pollença .
Dins la badia la flota s’ajuntava amb un rumb de cenyida bastant directe i amb un vent de 18kn i s’intercanviaven moltes posicions fins a l’arribada i amb només dues hores i mitja cobriren les 16 milles del recorregut, fent una regata molt ràpida.

La classificació quedava així :

1er Lolita , d’en Carlos Serra.
2on Aia , de’n Miquel Oliver.
3er Lampo Rosso , Jofre/Cantó.

Regata Interclub en la Badia del Port de Pollença 3/10/15 :

El dissabte van participar un total de 21 barcos en les regates.
Les condicions de vent van minvar ostensiblement i les proves es van fer amb un vent que en les millors condicions arribava als 8-9 nusos de sud i que en alguns moments quedava aturat o com una ventolina molt fluixa.
L’organització havia preparat dos recorreguts de Barlovent- Sotavent amb dues voltes i distància de 1.5 milles entre boies. El poc vent en el camp de regates obligà al comitè de regates a reduir el recorregut a només una volta a la segona regata.

Com a anècdota del trofeu ,no es van prendre els temps dels participants sinó únicament l’ordre d’arribada, cosa que obligà a fer invents per poder donar els premis. Es van fer 4 classes, en les quals es té de destacar la victòria del Tacuma en classe 4 com a representant del nostre Club.

Agraïm la bona acollida del club nàutic el Port de Pollença per l’agradable vetllada i sopar que ens oferí , així com l’animació dels regatistes menorquins durant el sopar guitarra amb mà.

La regata de tornada cap a la Colònia es va suspendre perquè n’Eolo com ja pronosticava la méteo, no ve fer acte de presència i tothom tornà a motor.

La propera regata serà els dies 17 i 18 d’Octubre en el port de la Colònia de Sant Pere, que per primera vegada organitza un campionat de Balears de creuers.
ver toda la entrada ( 477 visitas )
COMUNICADO 
jueves 1 octubre de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
A todos socios/as y usuarios/as del Club Náutico de la Colonia de Sant Pere:

Por medio de la presente se comunica a todos los socios/as y usuarios/as del Club Náutico de la Colonia de Sant Pere que en breve empezarán las obras de reparación del muelle en claraboya situado junto al dique de abrigo del puerto de la Colonia de Sant Pere.

La ejecución del las obras comenzará el 15 de octubre de 2015 y se prevé un plazo de ejecución máximo de 4 meses, por lo que se tiene previsto finalizar día 15 de febrero de 2016.

El Club Náutico de la Colonia de Sant Pere cuidará de la retirada de todas las embarcaciones situadas en el pantalán número 6, desde el amarre número 280 al amarre número 313 para que puedan llevarse a cabo las obras correctamente.

Le iremos informando anticipadamente de la retirada de sus embarcaciones.

Lamentamos profundamente las molestias que les podamos ocasionar, y quedamos a su disposición para cualquier aclaración que necesite.

Atentamente,


ver toda la entrada ( 585 visitas )
15è TROFEU FARALLÓ D’AUBARCA de creuers classe RI 
jueves 24 septiembre de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Com cada any per aquestes dates i aprofitant les festes de la Colònia de Sant Pere, és va celebrar aquest tradicional trofeu de creuers en aigües de la nostra badia . Enguany marcat per la participació d’embarcacions d’altres clubs sobretot de Portocolom i del Port de Pollença, amb un total de 18 inscrits.

Regata de dissabte de recorregut 16 milles d’anar al Faralló i tornar :
Puntualment a les 12.00h es donava la sortida rumb al Faralló d’Aubarca, i amb 16 milles per endavant, amb un vent de proa de NE de 15kn , que aniria augmentant fins a 18kn durant el migdia així com les ones que dificultaren el pas del cap Ferrutx.

La sortida va esser molt vistosa i neta donades les condicions de vent que hi havia. Amb una hora navegant en cenyida l’AIA d’en Miquel Oliver girava el cap Ferrutx, seguit a distància del LOLITA i el LAMPO . El tram de navegació davant Aubarca va esser de rumb directe al Faralló tant per anar com per tornar. Una vegada al cap Ferrutx i per entrar dins la badia, totes les embarcacions issaven els spinnakers fins a l’arribada davant el moll .
A mesura que passava el temps la flota s’anava estirant encapçalada per l’AIA que arribava a 18’ del segon, guanyant la regata en temps real i compensat.

La classificació quedava així :

CLASSE- 1 :
1er AIA, 2on LOLITA, 3er LAMPO R.
CLASSE -2 :
1er ISIS, 2 on TACUMA, 3er ZEUS .

Regata de diumenge de recorregut barlovent-sotavent :
Amb mitja hora de retard i per culpa de la manca de vent es donava la primera sortida de les tres que foren necessàries perquè fos vàlida, ja que el comitè assenyalà dues cridades generals degut a que la majoria d’embarcacions es trobava fora de línia en el darrer minut.

D’aquesta manera es començava la primera cenyida amb un lleugera brisa de 6kn de Nord i que no pujava fins a la segona , acabant la darrera amb uns 10kn de N.

Unes quantes embarcacions decidiren retirar-se per falta de vent just a l’inici de la prova, i el Comité de la regata també reduí el recorregut llevant la darrera empopada prevista . El recorregut final consistí en dues cenyides i una empopada de distància final de 3.6 milles . Aquest habitual recorregut posà a prova la perícia de totes les tripulacions amb un recorregut molt més tècnic i amb molta més maniobra degut al vent molt fluix manco a la darrera cenyida. Prova sense incidents destacables i on dues embarcacions s’allunyaren de la resta oferint una bona lluita fins el final , el LOLITA i el LAMPO ROSSO, i on aquest primer guanyava la prova per molt poca diferència en temps compensat, i guanyava també el trofeu absolut per quart any .

La classificació del diumenge quedava així :

CLASSE- 1 :
1er LOLITA, 2on LAMPO ROSSO, 3er TARUMBA II
CLASSE -2 :
1er ISIS, 2 on TACUMA, 3er MOOREA

CLASSIFICACIÓ GENERAL PER CLASSES :

CLASSE- 1
1er . LOLITA, d’en Carlos Serra
2on. LAMPO ROSSO, de Jofre/Cantó del CNCSPere , 5 punts
3er. TARUMBA II, d’en Pedro Gamundi, del CNPPollença, 12 punts

CLASSE- 2
1er . ISIS, d’en Bartomeu Mas del Cnpcolom , 8 punts
2on. TACUMA, d’en Toni Llinàs del CNCSPere, 12 punts
3er. MOOREA, d’en Sebastià Sureda del CNPColom, 17punts

L’enhorabona a tots els participants i tripulants , especialment als guanyadors de classes . Cal destacar la victòria de l’ISIS d’en Tomeu Mas en classe 2 ja que navegà els dos dies en solitari; i a tota la tripulació del LOLITA d’en Carlos Serra , així com també al Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere per seguir celebrant aquest consolidat i estimat trofeu per quinzena vegada.

CLASSIFICACIÓ GENERAL TROFEU

1er . LOLITA, d’en Carlos Serra del CNCSPere , 3 punts
2on. LAMPO ROSSO, de Jofre/Cantó del CNCSPere , 5 punts
3er. ISIS, d’en Bartomeu Mas del Cnpcolom , 8 punts
Fins a 18 inscrits.

L’enhorabona a tota les tripulacions guanyadores!

La propera regata serà un interclub al Port de Pollença on ens trobarem amb embarcacions de Ciutadella, i que aprofitaran per participar al 1er Campionat de Balears de Creuers classe RI que celebrarà el club Nàutic de la Colònia de Sant Pere els dies 17 i 18 d’octubre.
ver toda la entrada ( 623 visitas )
X TROBADA DE PIRAGUAS “ES FIRÓ” 2015 
martes 22 septiembre de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina

El pasado domingo, 13 de septiembre, tuvo lugar en la Colonia de Sant Pere, la “X Trobada de piraguas Es Firó d’Artà”. Dado que era la décima “trobada” quisimos darle un aire más festivo y especial por lo que al final de la misma tuvo lugar una “pamboliada” en las instalaciones del Club Naútico.
De nuevo contamos con la presencia de la presidenta de la Junta Directiva del CNCSP, que además realizó tareas de barquero junto a su marido.
El total de participantes fue de 27 piragüistas con buen ambiente y ganas de remar. Afortunadamente tuvimos buena mar a pesar de la previsión de viento de 18 nudos de llebeig.
Nos congregamos a las 9 h en la rampa del club y en primer lugar se obsequió a cada uno de los participantes con una camiseta conmemorativa.

las 9,30 h tuvo lugar la salida hacia el Caló bordeando la preciosa costa coloniera. Una vez en el Caló se repartieron unas barritas energéticas y plátanos entre los participantes ya que todavía había que visitar la “Cova Gran”.
Desde la “Cova Gran” iniciamos el regreso directamente al club náutico, donde llegamos sobre las 13 horas.
A continuación y para celebrar que ya llevamos 10 años haciendo este recorrido cada mes de septiembre, disfrutamos de un excelente pamboli en el club servido por la Cantina, donde hubo tortilla, ensaimada, etc.
Os esperamos a todos el año que viene, cuya primera cursa será la final del mes de junio durante las fiestas de Sant Pere! Gracias a todos.
ver toda la entrada ( 646 visitas )
15è TROFEU FARALLÓ D'AUBARCA DE CREUERS 
viernes 11 septiembre de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Classe RI 1-2
Els dis 19 i 20 de setembre es celebrarà el tradicional trofeu Fralló d'Aubarca en la seva quinzena edició.
Dissabte dia 19 :
Inscripcions a partir de les 10.00h/ entrega camisetes.
A les 11.00h Reunió de patrons.
Al es 12.00h sortida rumb al Faralló , distancia 16 milles.
Diumenge dia 20 :
Sortida a les 12.00h, recorregut barlo-sota
Després de la regata entrega de trofeus ( aproximadament a les 15.30h)

Full d'inscripció

ver toda la entrada ( 488 visitas )
DIADA DE PORTES OBERTES 
miércoles 2 septiembre de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Diumege vam tenir la jornada de portes obertes al nostre club. Com ja és tradicional posarem en disposició de tots aquells que ens visitaren les notres embarcacions: 420, gamba, optimist, piraigües i fins i tot el Lolita, un dels creuers que participen a la nostra lliga. Com cada any ens visitaren coneguts que venien a disfrutar de navear una estona, i coriosos que volien saber que passava i disfrutar navegant una estoneta. Al mateix temps vam oferir un refrigeri per a tots els asistents, provocant que el matí pases de manera molt agradable i divertida!

Aqui teniu un parell de fotos:

P.D. Recordau que nosaltres nodeixam de navegar, i iniciam la temporada d'hivern a preus molt reduïts! No us quedeu sense navegar!

ver toda la entrada ( 580 visitas )
ESCOLA DE VELA HIVERN 2015 - 2016 
viernes 28 agosto de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Informació cursets

ver toda la entrada ( 559 visitas )
REGATA DECREUERS A CALA RAJADA 
miércoles 26 agosto de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Dies 5 i 6 de setembre :

Sortida dissabte a les 16.00h davant el moll de la Colònia i arribada entre costa i Faralló de Cala Rajada. Cadasqú anunciarà l'arribada per el canal VHF69 per facilitar la classificació.

- Cal apuntar-se a les oficines del club de sa Colònia o per waa, reservant amb num. tripulants per assistir al sopar a la Cantina del club.

Diumenge, sortida a les 11.00h i arribada entre far vermell de l'escollera i boia.
Full d'inscripció

ver toda la entrada ( 507 visitas )
DIADA DE PORTES OBERTES 
miércoles 26 agosto de 2015 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
DIUMENGE, DIA 30 D'AGOST.

El Club Nàutic ofereix l'oportunitat de provar les piragües, els optimists i els 420.

Esteu tots convidats a navegar amb nosaltres (nins i adults). Després el Club convidarà a un petit refresc.

Horari: de les 10 h. a les 13 h.


ver toda la entrada ( 411 visitas )
Trofeu Ferrutx 
martes 25 agosto de 2015 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aquest cap de setmana ha tingut lloc en aigües de la colonia una nova edició del trofeu Ferrutx de vela lleugera, on participaren regatistes de es categories Optimist, Optimist D i 420 dels clubs Serranova, Can Picafort, RCN Palma, Cala Ratjada, Pollença, i per suposat del nostre club de la Colònia de Sant Pere.

Dissabte el dia es va presentar amb poc vent, i després de quasi dues hores de surar enmig de la baia i moure el camp de regates en diverses ocasions es va iniciar el procediment de la primera prova del dia, que esdevingué l'única degut a les condicions de fort vent que posaren en més d'un problema als regatistes.

Diumenge també va començar amb un vent fluix que provocà que l'inici de les proves s'aplaces més d'una hora. Però finalment entra una mica d'embat que va permetre iniciar els procediments i realitzar dues proves d'optimist i 4 de 420. El nivell dels competidors va ser molt alt i els regatistes de la colònia ho tengueren molt difícil, però finalment Alvaro Company aconseguí quedar 4º de la seva categoria, Juan López 5º , Pedro 6º i Sergi Esbert 8º.

En 420 Biel Llull i Joan Seguí s'imposaren per un sol punt davant els seus perseguidors Joan Navarro i Pedro Bringas Rosso que protagonitzaren una gran regata. En tercera posició quedaren Addaia Abril i Jordi Ginard que diumenge no pogueren assistir ja que la patrona va assistir al naixement del seu fiol; La nostra enhorabona i esperem que surti mariner!

En acabar la regata Cristina Terrasa, la presidenta del nostre club juntament amb Maria Rosa Cantó, vocal de vela, procediren a entregar els trofeus i donar les gràcies als partícipants, procedint així a finalitzar l'event i donar lloc al tradicional berenar de germanor entre regatistes que el club ofereix cada any.

Finalment queda recordar que el pròxim diumenge dia 30 oferim una jornada de portes obertes a la que estau tots convidats


ver toda la entrada ( 470 visitas )

<<Primero <Anterior | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Siguiente> Último>>