LLIGA TARDOR 2016 
sábado 29 octubre de 2016 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dissabte dia 29 d’octubre es va inaugurar la Lliga de Tardor 2016 amb un total de 14 embarcacions inscrites.
En aquesta primera regata costera el recorregut va haver de ser retallat pel Jutge de la prova degut al vent de Gregal de poca intensitat, però que finalment va permetre fer una regata costera que va dur als participants de sa Colònia a una boia en es Caló de Farrutx, després varen baixar cap la boia de Son Serra i tornada amb arribada davant es Club Nàutic. La Regata va durar quasi dues hores per els primers del Grup 1 i quasi dues hores i mitjà per les embarcacions del Grup 2.
La classificació en aquesta primera regata de la lliga fou:
GRUP1: 1r LAMPO ROSSO de Jofre/Cantó seguit de LOLITA de Carlos Serra i tercer va ser L’AIA de Miquel Oliver.
GRUP 2: 1r PHYSICAL de na Mª del Mar López I 2n de TACUMA de Toni Llinàs.
En acabar la regata l’embarcació Physical va convidar a tots els participants a un bon berenar.
Ens veim a la propera regata que tendrà lloc dissabte 14 de novembre.


ver toda la entrada ( 265 visitas )
ACTUALITAT VELA SETEMBRE i OCTUBRE 
viernes 21 octubre de 2016 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
REGATA CALA RAJADA 3 i 4 de setembre
Com cada any, per començar a preparar els barcos per a la temporada d’hivern inauguram la temporada amb la regata a Cala Ratjada. Aquesta prova consisteix en 2 regates costeres: Una des de la Colònia fins a Cala Ratjada i l’altra de tornada el dia després. La classificació d’aquesta regata, molt dura per la calor i el poc vent, va ser la següent: 1r AIA de Miquel Oliver, 2n Tacuma de Toni Llinàs i 3r Physical de Mar López

XVI TROFEU FARALLÓ D’AUBARCA 17 i 18 de Setembre
Per seguir amb la temporada tocava la regata més emblemàtica del nostre club que com de costum dura 2 dies el dissabte amb la regata costanera fins el Faralló i regata barlovent-sotavent dins la badia el diumenge. L'inici de la regata de dissabte va ser complicat per la poca intensitat de vent i les constants variacions del mateix, però la cosa va millorar fins a arribar als 18 nusos que feren que els navegants donessin el millor d'ells mateixos per governar les embarcacions. El diumenge encara que es va sortir a la mar el vent no ens va acompanyar i és va haver d'anul·lar la regata. Els guanyadors varen ser: GRUP A: 1r Lampo Rosso de Jofre-Cantó 2n Lolita de Carlos Serra 3r Aia de Miquel Oliver GRUP B: 1r Isis Tomeu Mas, 2n Physical Mar López, 3r Tacuma de Toni Llinàs GUANYADOR ABSOLUT va ser el Lampo Rosso de Jofre-Cantó

La primera quinzena del mes d’OCTUBRE la flota Coloniera, juntament amb la flota menorquina, es va desplaçar fins al Port de Pollença per poder participar, juntant una flota de 25 barcos, a les regates següents:
I TROFEU VINYES MORTITX 1 i 2 d’octubre
Aquesta regata, abans anomenada Interclubs Port de Pollença, estrenava patrocinador per enguany; l’empresa pollencina Vinyes Mortitx. La prova, que estava composada per 2 dies de regates, va haver de conformar-se amb la regata de diumenge i amb molt poc vent. El Lampo Rosso de Jofre-Cantó del CNCSP va guanyar la prova i el Trofeu Vinyes Mortitx gracies al plantejament estratègic que va fer des del primer minut. Els ciutadellencs Jintonic de M. Pons i el Mascarat de L. Allés varen ser segon i tercer respectivament.

CAMPIONAT DE BALEARS DE CREUERS RI 2016 8 i 9 de octubre.
Aprofitant que hi havia tota la flota RI al RCNPP es va celebrar el Campionat de Balears de la categoria. Aquesta regata de 2 dies estava composada per 2 regates curtes el dissabte i una una més llarga el diumenge.
Quan al dissabte, tot feia indicar que es repetiria la tònica de la passada setmana (5-6 nusos), però només va ser així a la primera de les dues proves que va guanyar el Lampo Rosso(CNCSP) de Jofre-Cantó per davant del Jintonic de M.Pons(CNC) i 3r fou el Mascarat de M.Ponsetí(CNC)
A la segona prova de dissabte el vent, sorprenentment, va pujar fins a 19 nusos i la prova fou més ràpida i divertida. 1r fou el Lampo Rosso de Jofre-Cantó (CNCSP), 2n l’Alba III de C. Pons (CNF) i 3r el P-tres de Paco Palmer (RCNPP).
Diumenge tocava fer recorregut costaner per dins la badia de Pollença i el vent, tot i que s’esperava que fos més fort, només arribà a 16 nusos. 1r va ser el Jintonic de M.Pons(CNC), 2n el La Boheme de T. Riera(CNF) i 3r el Lampo Rosso de Jofre-Cantó(CNCSP).
Tot i que les regates es feien amb tots els vaixells junts, un vaixell més petit pot guanyar a un altre més gran una vegada es “compensen els temps en RI ”, la classificació final es presenta per grups sempre i quan hi hagi un mínim de 4 participants per grup, si no hi són es junten amb el grup immediatament superior/inferior. Per tant la classificació fou la següent:
GRUP 1 i 2 (5 participants)
1r Carat d’Amador Magraner del RCNPP, 2n P-tres de Paco Palmer del RCNPP,3r Eleutheria de Sebastià Escarrer del RCNPP, 4t Chou Chou de Fullana/Riera del CN Colònia de Sant Pere.
GRUP 3 (12 participants)
1r Lampo Rosso de Jofre-Cantó CN Colònia de Sant Pere, 2n Jintonic de M.Pons de CN Ciutadella 3r l’Alba III de C. Pons CN Fornells, 5è Lolita de Carlos Serra de CN Colònia de Sant Pere, 11è LIR de M. Rius de CN Colònia de Sant Pere, 12è Varuna de Mendiela/Benejam de CN Colònia de Sant Pere
GRUP 4 (4 participants)
1r Liberty de V.Petrus del CM Maó, 2n Tarumba de Pere Gamundí del RCNPP, 3r Physical de Mar López de CN Colònia de Sant Pere.
El proper 29 d’Octubre começarà al nostre club la Lliga Tardor que tendrà regates quinzenalment fins a Nadal. Vos mantindrem informats.
CNCSP.
ver toda la entrada ( 431 visitas )
XI TROBADA DE PIRAGUAS “ES FIRO”  
martes 13 septiembre de 2016 - Publicado por Oficina
El domingo 9 de septiembre tuvo lugar la undécima edición de la trobada de piraguas d’Es Firó. Empezó el día muy soleado y así se mantuvo toda la jornada , pasando mucho calor porque no entró nada de viento. Según fueron llegando los participantes se repartieron unas camisetas técnicas color verde pistacho que tuvieron muy buena aceptación . La salida fue a las 9,30 h. de la rampa del Club Náutico con llegada al Caló a las 10,30 h..Aquí, los participantes recuperaron fuerzas con un refrigerio a base de barrita de cereales, manzana y agua. A las 11,15 h se reanudó la excursión hacia la Cova Gran y de ahí directamente al Club Náutico con llegada a las 13 h. aproximadamente.

El total de participantes fue de 41 y con la presencia en todo momento de la barca de apoyo con la Presidenta a bordo. Al llegar al club tuvo lugar en la cantina una comida a base de pa amb oli, queso, jamón y tortillas y de postre ensaimada lisa o de crema tostada. Fue una bonita jornada de piragua con muy buen ambiente.

Ahora, habrá que esperar al año que viene para disfrutar de nuevo con la primera que será la excursión al Caló a finales del mes de junio.

ver toda la entrada ( 616 visitas )
TROFEU FARALLÓ D'AUBARCA 
domingo 19 junio de 2016 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
El XVI trofeu Faralló d’Aubarca es celebrarà dia 17 i 18 de setembre.

La sortida serà a les 12 hores els dos dies.
Divendres, dia 16 a les 14 hores: temps límit per presentar el full d’inscripció.
Dissabte, dia 17 a les 10.30 hores: lliurament de camisetes.
Dissabte, dia 17 a les 11 hores: reunió de patrons.
Diumenge, dia 18: desprès de la regata hi haurà el lliurament de trofeus i un patit refresc.Inscripció

ver toda la entrada ( 615 visitas )
I CURS DE VELA LLATINA 
martes 14 junio de 2016 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Vine a gaudir de la navegació a vela tradicional en embarcacions dissenyades i fabricades per l’escola de Mestres d’Aixa del Consell de Mallorca

Hora: De 16’00 a 19’00
Dates: del 4 al 8 de juliol de 2016
Preu: Socis 50€, No socis 75€

T’ESPERAM!!!ver toda la entrada ( 492 visitas )
REGATA TROFEU BODEGUES MIQUEL OLIVER 
martes 24 mayo de 2016 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dissabte dia 21 de Maig va tenir lloc la ja més que tradicional regata Interclubs Colònia-Ciutadella, en aquesta edició, per vegada primera, anomenada regata Bodegues Miquel Oliver, i per tant cal dedicar aquestes primeres línies a agrair a aquest nou patrocinador fer possible la realització d’un acte tan important dins el món de la vela de les Illes Balears que enguany comptava amb embarcacions del C.N. Ciutadella, R.C.N. Port de Pollença, C.N. Maó, C.N. Fornells, C.N. Porto Colom , C.N. Can Picafort i la flota del C.N. Colònia de Sant Pere.

La jornada va començar ben prest al matí, les tripulacions tant de fora com del club preparaven les seves embarcacions davant les previsions d’un dia difícil. Les previsions de Xaloc de 15 nusos no eren massa esperançadores ja que aquest vent sempre provoca grans rolades d’uns 30 graus i canvis bruscos d’intensitat que dificulten molt la navegació, però sobretot la tàctica. A això s’hi va sumar l’aparició d’un embat matinal que ningú s’esperava i que ja de bon matí requeria l’atenció de la organització formada per Xesc Palou com a visor i balitzador i Damià Jaume, oficial de la regata.
Tot i així finalment el vent s’establí amb oscil•lacions més o menys estables que permeteren muntar un camp de regates de gairebé 7 milles de llargada en forma de triangle olímpic per ambdues classes. La sortida es va donar amb una mica de tardança, una llarga línia marcada per embarcació de comitè i visor donava el tret de sortida a les 28 embarcacions inscrites que no volien perdonar als seus grans rivals, entre ells embarcacions mítiques per al trofeu com el Jin Tonic i el Tacuma guanyadors de l’edició anterior.

La primera cenyida fou molt ajustada, la flota es repartí per tot el camp de regates fomentat així que moltes embarcacions es creuessin a molt poca distància demostrant així la sang freda dels patrons que no deixaven escapar ni un centímetre. Un cop passada la boia de barlovent es va donar la impressionant imatge dels espis aixecats, que ben segur algun dels lectors va poder veure des de terra com una estampa de colors sobre la nostra impressionant baia. Un cop a sotavent la flota es va anar estirant fet que permeté als patrons fer la seva regata amb més espai, però sense relaxar-se gens, fet que es demostrà a l’arribada on tots acabaren amb una franja de menys d’una hora de diferència.
Una vegada al port i acabada la regata es procedí al tradicional sopar de germanor entre tripulants i la entrega de trofeus. Com ja és habitual no faltà menjar i beure ni bon ambient fet que allargà la bauxa fins ben entrada la nit.
D’aquesta forma, el resultat fou el següent:

Classe RI3:

1º Jin Tonic de Miquel Pons del C.N. Ciutadella.
2º Bauxa de Jaume Fullana del C.N. Colònia de Sant Pere.
3º Lolita de Carles Serra del C.N. Colònia de Sant Pere.

Classe RI4:

1º Liberty de Virginia Petrús del C.N. Maó
2º Isis de Bartomeu Mas del C.N. Porto Colom.
3 Tacuma de Toni Llinàs del C.N. Colònia de Sant Pere.

D’aquesta manera el guanyador del primer trofeu Bodegues Miquel Oliver fou el Jin Tonic de Miquel Pons. Esperem que l’any que ve puguem repetir aquest gran campionat. De part de l’organització volem donar l’enhorabona a tots els participants i agrair tots els comentaris positius envers a la nostra feina. Molta sort i bona proa.

El link de les fotos es troba en el facebook.ver toda la entrada ( 509 visitas )
Regata Trofeu Miquel Oliver 
lunes 16 mayo de 2016 - Notícias del Club - Publicado por Oficina
Anunci de regata


Inscripció

ver toda la entrada ( 491 visitas )
CURS DE VELA DIRIGITS A NINS I NINES 
lunes 2 mayo de 2016 - Publicado por Oficina

El Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere, un any més organitza els cursets de vela d’estiu.

Els cursets, tant d’iniciació com de perfeccionament, van dirigits a nins i nines majors de 6 anys que sàpiguen nedar.

1r torn: del 27 de juny al 1 de juliol (una setmana).

2n torn: del 4 de juliol al 15 de juliol.

3r torn: del 18 de juliol al 29 de juliol.

4t torn: del 1 d’agost al 12 d’agost.

5è torn: del 15 d’agost al 26 d’agost.

Això inclou la llicència federativa amb l’assegurança durant la pràctica del curset.

Els dies de mal temps es faran classes teòriques o alguna altra activitat.

Els cursets es faran amb l’idioma de la nostra comunitat i també en castellà com a idioma complementari.

HORARI
Matí: 10 h. a 13,30 h (cursets d’iniciació)
Tarda: 16 h. a 19,30 h. (cursets de perfeccionament)

Els cursets seran de dilluns a divendres i el dissabte o diumenge matí es faran regates sempre que estiguin programades.

En el 1r torn (una setmana) hi ha dues opcions: pagar la meitat (fer mati o tarda) o pagar el curset intensiu (mati i tarda) que serà el mateix preu que la resta de torns (mínim 5 alumnes inscrits).

El preu serà de 120 €/torn per a socis o familiar directe del soci i pels qui no són socis 150 €/torn. Hi haurà un descompte de 10 € per cada un dels germans que acompanyin a l’alumne (110 €/torn i 140 €/torn respectivament).

Els socis o la família directa dels socis podran realitzar les inscripcions a partir del 2 de maig i els que no ho són a partir del 23 de maig.

ver toda la entrada ( 447 visitas )
Interclubs Colonia Sant Pere - Ciutadella 
martes 19 abril de 2016 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Bon dia a tots,

Es recorda que els propers dies 6, 7 i 8 hi ha la regata interclubs sortint de la Colònia de Sant Pere fins a Ciutadella, la sortida serè en temps compensat, per tant en fonamental fer la inscripció en el Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere amb el nom de l’embarcació, nombre de tripulants, eslora i rating actualitzat. Recordeu que la data límit per fer la inscripció es dia 4 de maig a les 15 hores.

Es pot deixar l’embarcació a la Colònia de Sant Pere una setmana abans, però abans haurà d’avisar a les oficines de Club.

També recordeu que dia 21 de maig hi ha el Trofeu Miquel Oliver, les embarcacions que hi participin podran disposar d’amarrament en la mesura de les possibilitats (les embarcacions que no realitzin la regata hauran de pagar l’estada).

Salutacions i bon vent.


Anunci de regata


Inscripció

ver toda la entrada ( 552 visitas )
Interclubs Colonia Sant Pere - Porto Cristo 
miércoles 13 abril de 2016 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Anunci de regata


Inscripció

ver toda la entrada ( 497 visitas )

<<Primero <Anterior | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Siguiente> Último>>