Lliga Tardor 2017  
martes 24 octubre de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dia 21 d’Octubre es va celebrar la primera de les cinc proves que estan previstes a la Lliga de Tardor 2017. De les cinc proves està previst que tres regates siguin Barlovents – Sotavents i dues regates costeres.
La jornada es presentava grisa i amb un vent de gregal de poca intensitat (6 nusos) , i així va ser fins al final de la prova, quan el vent després d’arribar a desaparèixer durant quasi 10 minuts deixant a les embarcacions sembrades, va renéixer del nord i amb més intensitat que abans (10 nusos).
En aquesta primera prova les embarcacions havien de donar dues voltes al recorregut, enguany estrena’m recorregut, a diferència dels altres anys on totes les embarcacions anaven a la mateixes boies, amb l’única diferència que les embarcacions més grans i per tant més ràpides (grup1) solien donar tres voltes i les petites (grup 2) dues voltes, ara cada grup té una boia pròpia a barlovent*, així dons les embarcacions del grup 1 fan més recorregut i les del grup dos un mica menys, d’aquesta forma aconseguim que la flota navegui més junta i per tant que hi hagi més encreuaments i també que acabin més junts.
En temps real el primer en creuar la línia va ser l’Aia (Grup 1) de M. Oliver, set minuts i mig desprès entrava l’Almar (Grup 2) de C. Morales seguit del Tacuma (Grup 2) de T. Llinàs. Hem de destacar la lluita que es va lliurar just a l’arribada entre el Lolita d’en C. Serra i el Bauxa d’en J. Fullana i el Lir d’en M. Rius, que va anar guanyant terreny des del darrera i creuant la línia per davant per sorpresa dels seus competidors.
Finalment i desprès d’aplicar la formula compensatori la classificació provisional quedar així:
Grup 1
Primer classificat: Aia de Miquel Oliver
Segon classificat: Lolita de Carles Serra
Tercer classificat: Bauxa de Jaume Fullana

Grup 2
Primer classificat: Tacuma de Toni Llinàs
Segon classificat: Almar de Carlos Morales
Tercer classificat: Physical de na Maria del Mar López

Gràcies a tots i fins sa pròxima.


*Barlovent: part del recorregut que està més a prop del vent.

ver toda la entrada ( 25 visitas )
Escola Vela Cursos d'hivern Nins i Adults  
lunes 18 septiembre de 2017 - Notícias del Club - Publicado por OficinaInscripcions:

Socis a partir de dia 19 de Setembre
NO Socis a partir de dia 25 de Setembre

Vos esperam!!!!
ver toda la entrada ( 342 visitas )
XVII TROFEU FARALLÓ D’AUBARCA 
sábado 16 septiembre de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina


El passat cap de setmana s’ha celebrat el XVII TROFEU FARALLÓ D’AUBARCA, un any més ha comptat amb una gran participació, amb embarcacions provinents de Pollença, Porto Colom i també locals, fent un total 15 embarcacions que competiren en dos grups.

El Dissabte va ser la regata Costera, on les embarcacions desprès de sortir varen posar proa cap al Cap Ferrutx per després anar a voltar el Faralló d’Aubarca. Dins la badia les embarcacions tingueren pluja que els va acompanyar quasi tota la regata, i un bon vent. Una vegada arribaren al Cap Ferrutx les embarcacions es trobaren amb un temps inhòspit, amb vents de Llevant de quasi 20 nusos i ones de metre i mig que a més a més un vegada que xocava a terra rebotava feia que la navegació fos encara més difícil. Això va obligar a la flota a separar-se de terra per cercar aigües més tranquil·les i a la vegada poder navegar més ràpid. A causa del mal temps un parell d’embarcacions es varen retirar.

Des del principi l’Aia de M. Oliver i el Bauxa de J. Fullana es varen col·locar en els primers llocs de la flota i lluitaren per guanyar la regata en temps real, darrera d’ells lluitaven per arribar en tercer i quart lloc respectivament el Lampo Rosso de Jofre/Cantó amb el Lolita de C.Serra. Per darrera venia la major part de la flota encapçalada per l’Isis de T. Mas seguit del Moorea de S. Sureda.

La prova una vegada aplicat el sistema de compensació la va guanyar el Lampo Rosso de Jofre/Cantó per davant del Bauxa de J. Fullana i del Lolita de C. Serra en el Grup 1. En el Grup 2 va guanyar l’Isis de T. Mas seguit del Moorea de S. Sureda i del Tacuma de T. Llinàs.

El Diumenge la regata va consistir en un triangle davant del moll. La meteorologia va ser molt diferent, el vent predominant va ser de Sud – Sud-oest, la qual cosa va fer qui hi hagués constants canvis en la direcció i l’intensitat del vent, al llarg de tota la prova.

La regata tant en temps real com en compensat la va guanyar el Lampo Rosso de Jofre/Cantó que des del moment de la sortida es col·locava en primer lloc, en segon lloc va quedar el Lolita de C. Serra i tercer el Bauxa de J. Fullana, en lo que respecta al grup 1. En el grup 2 l’Isis de T. Mas seguit en segon lloc el Physical de Mª del Mar Lopez i de Tacuma de T. Llinàs en tercer lloc.

Finalment i desprès de dos dies de regates les classificacions foren les següents:

En el Grup 1 el Primer classificat va ser el Lampo Rosso de Jofre/Cantó, en segon lloc el Lolita de C. Serra i en tercer lloc el Bauxa de J. Fullana.

En el Grup 2 el Primer classificat fou l’Isis de T. Mas, seguit en segon lloc el Tacuma de T. Llinàs i del Moorea de S. Sureda en tercer lloc.

El guanyador Absolut va ser el Lampo Rosso de Jofre/Cantó.

Desprès de la regata el Club Nàutic va convidar a un berenar a tots els participants. A l’entrega de Premis que hi va haver desprès de la regata també es va donar al Trofeu a l’Aia de M. Oliver com a guanyador del Trofeu Faralló d’Aubarca a A2 que es va celebrar el passat dia 1 de Juliol.


ver toda la entrada ( 288 visitas )
TROFEU FARALLÓ D'AUBARCA AMB TRIPULACIÓ 2017 
viernes 8 septiembre de 2017 - Publicado por Oficina
Aqui vos deixam les Instruccions de Regata i el Full d'inscripció del Faralló d'Aubarca 2017

El full d'inscripció s'ha de reenviar emplenat a:

velacncsp@gmail.com

Recordam que el darrer per día para inscriurer-se serà el divendres dia 15 de Setembre.

(PDF) INSTRUCCIONES REGATA
(FULL EXCEL) FULL INSCRIPCIO


ver toda la entrada ( 184 visitas )
TROFEU FERRUTX de Vela Lleugera 
jueves 31 agosto de 2017 - Publicado por Oficina


S'aplaza fins a nova data.


Pròximament informarem de les noves dates.

Moltes gràcies i disculpau les molesties.
ver toda la entrada ( 177 visitas )
Excursión en piraguas “Es Caló” 
jueves 1 enero de 1970 - Publicado por Administrador
El domingo 9 de julio tuvo lugar la excursión en piragua al “Caló” desde el Club Náutico de la Colonia de Sant Pere en el marco de las Fiestas de Sant Pere.
La asistencia fue buena, participaron un total de 21 piragüistas acompañados por la zodiac de club naútico con la presidenta desempeñando labores de avituallamiento, logística y apoyo.
El mar estaba muy bien, aunque a la vuelta se levantó el “embat” que dio más emoción al regreso. La salida fue a las 9,30 horas llegando al club náutico sobre las 12,45 h, tras haber descansado media hora en el Caló para recuperar fuerzas, ofreciéndose a cada participante un bocadillo, fruta y agua.

En fin, fue una jornada muy agradable y con buen ambiente. Os esperamos de nuevo en la próxima excursión a la isla de Porros que será el 13 de agosto.


(PDF) Fotos Excursión


ver toda la entrada ( 261 visitas )
Trobada de Pesca amb volatí i fritada de peix 
miércoles 28 junio de 2017 - Notícias del Club - Publicado por Administrador
Dia 6 de juliol a les 7:00
(Sopar a les 20:30)


(PDF) NORMES TROBADA DE PESCA


MÉS INFORMACIÓ a l'apartat d'activitats..
ver toda la entrada ( 194 visitas )
Trofeu 17/06/2017 
sábado 17 junio de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dia 17 de Juny es va celebrar una Regata Costanera fins al faralló per suplir la regata fins a Cala Ratjada que es va haver de canviar de dates.

La nombre d’embarcacions que formava la flota no va ser l'habitual, només la meitat varen participar, però aquest fet no va afectar al nivell de competitivitat al qual estam acostumats. En aquesta regata navegaven tots contra tots sense distinció de grups segons l’eslora o velocitat de l’embarcació.

La regata va començar a les 14h així com estava programada, amb un vent d’entre 12 i 14 nusos que feia pensar que la prova seria ràpida. I així va ser, en poc menys d’una hora la flota havia arribat al cap Ferrutx. En aquest primer tram de la competició no hi havia quasi distància entre les embarcacions, el patrons havien de lluitar per no perdre o guanyar posicions en els encreuaments o amb les decisions tàctiques. En aquesta regata sempre hi ha el dubte de si sortir de la badia aferrat o separat del Cap Ferrutx.

Quasi una hora desprès de voltar el cap Ferrutx la major part de la flota no havia aconseguit arribar a la Platja d’Aubarca, degut al vent que havia anat baixant fins arribar a morir. Les embarcacions no només havien de lluitar contra la manca de vent sinó també contra una mar de fons que hi havia just sortit de la badia.

El Comitè de Regates degut a que era molt difícil que les embarcacions poguessin arribar al Faralló es va veure obligat a realitzar un acursament de la regata per intentar salvar la prova. Al cap de mitja hora, el vent va morir i només dues embarcacions havien aconseguit arribar.

El vespre els participants varen gaudir d’un bon sopar de germanor al Restaurant Club Nàutic. Després del sopar a falta de guanyadors es varen sortejar els trofeus, resultant guanyadors L’Angie de Jaume Caballero, el Boomerang de Pablo Sposito i el Tacuma de Toni Llinas.

Vos esperam el dia 1 de Juliol al Trofeu Faralló d’Aubarca A2 (només 2 tripulants a cada barco).
ver toda la entrada ( 280 visitas )
JORNADA DE PORTES OBERTES DIA 25 DE JUNY 
viernes 9 junio de 2017 - Publicado por Oficina


Vine el pròxim diumenge dia 25 de Juny i navega amb nosaltres.

Podràs navegar amb:

Embarcació Col.lectiva de nom Gamba amb un monitor.

Laser Pico: ideal per iniciació i perfeccionament per nins i nines de 12 anys i adults .

Optimist: per nins i nines de 6 fins a 14 anys que ja tenen uns coneixements bàsics.

ver toda la entrada ( 10 visitas )
ESCOLA D'ESTIU 2017 
viernes 9 junio de 2017 - Publicado por Oficina

ver toda la entrada ( 270 visitas )

<<Primero <Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Siguiente> Último>>