LAMPO ROSSO GUANYADOR ABSOLUT DE LA LLIGA D’HIVERN 2018. 
sábado 24 marzo de 2018 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina


El passat Dissabte 24 de març el Lampo Rosso es va proclamar guanyador de la Lliga d’Hivern 2018 per partida doble, ja que va guanyar en la seva categoria i va ser l’embarcació amb millors resultats parcials de les dues categories, resultant també el guanyador absolut.

El passat dissabte 24 de març el comitè de regates va haver d’anul·lar la prova prevista poc abans del començament de la mateixa quan va entrar un vent amb intensitats que varen arribar als 25 nusos (quasi 50 km/hora).

La darrera jornada es presentava interessant perquè en els dos grups no estava tot dit. En el grup 1 la no participació de l’Aia de M. Oliver podia fer que el Lir de M. Rius pujas al tercer lloc del podi. I en el Grup 2 hi havia una lluita oberta entre: el Physical de Mª del Mar López que anava primer i el segon que era el Tacuma de A. Llinàs. Les dues embarcacions estaven empatades a punts i tot es podia canviar a la darrera prova si s’hagués navegat. Finalment no hi va haver canvis.

El mateix dissabte horabaixa amb motiu de l’entrega de premis de la Lliga d’Hivern 2018 el Club Nàutic va convidar a tots els participants a un berenar temàtic de Pasqua.


ver toda la entrada ( 58 visitas )
Tercera Prova Lliga Hivern 2018 
martes 20 marzo de 2018 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El Lampo Rosso i el Physical guanyadors de la tercera prova de lliga d’hivern.

El Dissabte dia 10 es va celebrar la tercera prova de la lliga d’Hivern 2018. La regata va ser un recorregut costaner, on les embarcacions del grup 1 varen donar una volta i mitja i les embarcacions del grup 2 només feien una volta. La jornada va estar bastant be, varem tenir estones de sol i un vent del sud-oest que va arribar a bufar fins als 18 nusos (uns 36 km), que va ajudar a que la prova fos bastant ràpida.

El primer en creuar la línea d’arribada en temps real del grup 2 va ser el Physical de Mª del Mar López en una hora i vint-i-cinc minuts. seguit del Mami One de G Llull i del N’Ali de A. Amer. Respecte al Grup 1 el primer va ser l’Aia de M. Oliver en una hora i quaranta minuts, en segon lloc el Lampo Rosso de Jofre/ Cantó i en Tercer lloc el Lolita de C. Serra.

Cal destacar que en el Grup 1 ja tenim guanyador de Lliga desprès que el Lampo Rosso de Jofre/Cantó guanyes la regata en temps compensat. En el Grup 2 el primer lloc encara està per decidir quan només falta una jornada per acabar. La lluita està entre el Physical que en aquests moments va primer i el Tacuma que va segon.

Finalment i desprès d’aplicar la formula compensatòria les classificacions resultants dos grups varen ser les següents:

Grup 1
Primer Classificat: Lampo Rosso de Jofre/Cantó
Segon Classificat: Lolita de C. Serra
Tercer Classificat: Aia de M. Oliver
Grup 2
Primer Classificat: Physical de Mª del Mar López
Segon Classificat: Tacuma de A. Llinàs
Tercer Classificat: N’Ali de A. Amer


Classificació General de la Lliga 2018:

Grup 1
Primer Classificat: Lampo Rosso de Jofre/Cantó
Segon Classificat: Lolita de C. Serra
Tercer Classificat: Aia de M. Oliver

Grup 2
Primer Classificat: Physical de Mª del Mar López
Segon Classificat: Tacuma de A. Llinàs
Tercer Classificat: Mami One de G. Llull

Desprès de la regata la tripulació del Lampo Rosso i el seu Patrocinador Licors Moyà varen convidar a tots els participants a un bon berenar.


La pròxima regata serà la darrera de la Lliga d’Hivern 2018.

ver toda la entrada ( 67 visitas )
LLIGA HIVERN 2018 SEGONA PROVA  
sábado 3 marzo de 2018 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dissabte dia 24 de Febrer, després d’haver hagut d’anular les 2 proves anteriors per mal temps, es va poder realitzar la regata que estava prevista a la Lliga d’hivern 2018. La victòria final d’aquesta segona prova va ser pel Tacuma en el Grup 2 i pel Lampo Rosso en el Grup 1.

El dia es presentava poc prometedor ja que totes les previsions eren poc optimistes i no s’esperava gaire vent. Finalment varem gaudir d’un vent de sis nusos, que encara que fos un poc just va permetre que les embarcacions traguessin la pols a les veles i poguessin competir.

El poc vent que hi havia va fer que la regata fos de distància curta però tot i que així va durar gairebé dues hores pels primer i poc més de dues pel darrer.

En temps real la victòria en el grup 1 va ser per L’Aia de M. Oliver que finalment desprès d’aplicar la formula compensatòria quedà tercer. I en el grup 2 la victòria tant en temps real com en compensat va ser pel Tacuma de T. Llinàs.

La Classificació de la segona prova va ser:

Grup 1

Primer Classificat: Lampo Rosso de Jofre/Cantó

Segon Classificat: Lolita de C. Serra

Tercer Classificat: Aia de M. Oliver


Grup 2


Primer Classificat: Tacuma de T. Llinàs

Segon Classificat: Physical de Mª del Mar López

Tercer Classificat: Mami One de G. Llull


En el Grup 1 la Classificació de la lliga desprès de disputar aquesta segona prova no hi ha canvis. El Lampo Rosso segueix al cap davant del grup seguit del Lolita en segon lloc i de l’Aia en tercer.

En el Grup 2 si hi ha canvi de lideratge que passa a mans del Tacuma que intercanvia el lloc amb el Physical que passa a ser segon i el Mami One es manté tercer.


Desprès de la regata el nostre exalumne, veïnat del municipi i amic Antoni Massanet va venir a fer una xerrada per tots els regatistes on va contar com va preparar la seva exitosa passada temporada i algunes de les millors anècdotes dels darrers anys que ha competit al màxim nivell.

Per acabar el dia, la tripulació del N’Ali va convidar a tots els tripulants a un bon berenar on el plat estrella var ser un aguiat de pilotes amb sípia. Enhorabona a les cuineres!!


ver toda la entrada ( 169 visitas )
Calendari Regates Creuer 2018 
lunes 22 enero de 2018 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aqui vos deixam el Calendari de Regates de Creuer 2018

Queda pendent de confirmar les dues conferències.

velacncsp@gmail.com


(PDF) CALENDARI REGATES


ver toda la entrada ( 242 visitas )
Primera Prova Lliga Hivern 2018 
lunes 22 enero de 2018 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
LLIGA HIVERN 2018

EL LAMPO ROSSO DE JOFRE/CANTÓ I EL PHYSICAL DE Mª DEL MAR LÓPEZ, PRIMERS LÍDERS DE LA LLIGA D’HIVERN 2018

El passat dissabte 13 de gener, desprès d’un mes de descans per les festes nadalenques, es va celebrar la primera de les sis proves previstes a la Lliga d’Hivern 2018,

Aquesta primera prova va ser una regata costanera, en la qual les embarcacions del Grup 1 varen donar dues voltes a un triangle que anava des de la Colònia de Sant Pere fins a Son Serra per desprès anar fins una boia que estava enmig de la badia, per tornar a la boia de la Colònia, on hi havia l’arribada.

En el cas del Grup 2 feien una volta al triangle i desprès anaven i tornaven a la boia d’en mig de la badia abans d’acabar.

Aquests recorregut va fer que en el segon pas per la boia d’en mig de la badia les dues flotes es retrobessin fent que el darrer trajecte fins a l’arribada hi hagués més encreuaments.

Finalment en les classificacions varen ser les següents:

En el Grup 1 el primer va ser el Lampo Rosso de Jofre/Cantó, seguit en segon lloc del Lolita de C. Serra i en tercer lloc l’Aia de M. Oliver.

En el Grup 2 el primer va ser el Physical de Mª del Mar López, seguit del Tacuma de T. Llinàs en segon lloc i del Mami One de G. Llull en tercer lloc.

Desprès de la regata la tripulació del Lolita va convidar a tots els participants a un bon berenar per recuperar forces.
ver toda la entrada ( 220 visitas )
Gala de l'Esport 2017 
lunes 22 enero de 2018 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Toni Massanet, Jeroni Cantó i l’Escola de Vela premiats a la IX Gala de l’Esport.

El passat Diumenge dia 7 de Gener l’Ajuntament d'Artà va celebrar la IX Gala de l’Esport on es reconeixen els resultats dels esportistes del nostre municipi i la tasca feta pels clubs al llarg del l’any.

El premi al Mèrit Esportiu en la categoria d'OR va ser un any més per Antoni Massanet desprès de completa una temporada increïble on no manquen pòdiums a nivell nacional en dues categories diferents i pòdiums a nivell internacionals, com foren el primer lloc al Campionat d’Europa Juvenil en 420 a Italia, Campió del Món Sub 19 en 420, i finalment el tercer lloc aconseguit al Mundial Open (absolut) de 420 a Austràlia on també l’equip espanyol del qual formava part, es varen proclamar Campions per Nacions.

El premi Honorífic d’enguany va ser per Jeroni Cantó en agraïment per tota la tasca desenvolupada al llarg dels anys dins la junta directiva del Club Nàutic i pel seu suport incondicional i foment de les activitats nàutiques esportives.

I finalment el premi als Valors de l’Esport va ser per l’Escola de Vela per la seva trajectòria en el foment de valors essencials en el creixement esportiu i personal de tots els navegants, essent el referent d’escola de la zona Nord de Mallorca.

Moltes gràcies a l’Ajuntament per aquests reconeixements i per l’organització de la Gala.


ver toda la entrada ( 154 visitas )
Entrega de Premis Lliga Tardor 2017 
lunes 22 enero de 2018 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
L’Aia de Miquel Oliver i el Physical de Mª del Mar López guanyador de la Lliga de la Tardor 2017 en les seves respectives categories.

El passat dia 16 de Desembre desprès d’anul·lar la prova prevista es var celebrar l’entrega de premis de la Lliga de la Tardor 2017.

Estava previst que a la Lliga es realitzessin un total de cinc proves però el mal temps va fer que només es poguessin navegar tres proves al llarg dels tres mesos.

Ha estat una lliga molt disputada, fins l’últim moment no es podia dir qui serien els guanyadors en cap de les dues categories, En el Grup 1 L’Aia de M. Oliver i el Lampo Rosso Jofre/ Cantó es disputaven de la primera i segona posició respectivament. I en el Grup 2 la lluita per les primeres posicions va ser entre el Physical Mª del Mar López i el Tacuma de T. Llinàs. Aquesta igualtat també es veia reflectida en el Trofeu de Guanyador Absolut on qualsevol de les quatre embarcacions anteriors eren possibles guanyadors.

Finalment les classificacions quedaren així:

En el Grup 1 el Guanyador va ser L’Aia de Miquel Oliver, seguit del Lampo Rosso de Jofré/Cantó en segon lloc i en tercer lloc el Bauxa de Jaume Fullana

En el Grup 2 el Guanyador va se el Physical de Mª del Mar López, en segon el Tacuma de T. Llinàs i en tercer lloc el Mami One de G. Llull.

I el Guanyador Absolut va ser el Physical de Mª del Mar López.
ver toda la entrada ( 131 visitas )
XVII Trofeu Ferruxt de Vela lleugera 
domingo 14 enero de 2018 - Publicado por Oficina
El passat dia 25 de Novembre es va celebrar el XVII Trofeu Ferruxt de Vela lleugera desprès de que l’organització l’hagués d’anular per mal temps en el mes d’agost.
La Regata va ser una jornada lúdica entre el nostres alumnes i regatistes del Club Nàutic de Can Picafort que ens van acompanyar. La idea d’aquest dia era que els nostres alumnes poguessin posar en pràctica tots els coneixements que han adquirit.
En total varen participar 30 regatistes dividits en tres categories: Optimist, Laser Picó i 420.
La primera regata va començar amb un vent fluix del sud que es va morint abans que les embarcacions poguessin arribar a la primera boia del recorregut, obligant al Comitè de la regata a anul•lar la prova desprès d’esperar una bona estona a que el vent augmentes, cosa que no va succeir. Finalment va entrar un vent del nord que va permetré que es pogués dur a terme l’única regata del dia.
Desprès de la Regata es celebrar la entrega de premis acompanyada d’un berenar per tots els assistents.
Les Classificacions foren les següents:
Optimist Classe A (de 14 a 12 anys)
Primer Classificat: Xisco Bibiloni C.N. CAN PICAFORT
Segon Classificat: Marc Salom C.N. CAN PICAFORT
Optimist Classe B (de 11 a 9 anys)
Primer Classificat: Biel Ribot C.N. CAN PICAFORT
Segon Classificat: Carmen de Francisco C.N. COLONIA DE SANT PERE
Optimist Classe A (de 14 a 12 anys)
Primer Classificat: Jordi Jofre C.N. COLONIA DE SANT PERE
Segon Classificat: Álvaro Torres C.N. COLONIA DE SANT PERE
Classe Laser Pico (Dobles i Individuals)
Primer Classificat: Benito Van Rigth i Marti Adrover C.N. CAN PICAFORT
Segon Classificat: Tomeu Tortella i Bernat Plomer C.N. CAN PICAFORT
Tercer Classificat: Maite López C.N. COLONIA DE SANT PERE
Quart Classificat: Patricia Villan C.N. COLONIA DE SANT PERE

Classe 420
Primers Classificats: Joan Riera i Gonzalo Loureiro C.N. COLONIA DE SANT PERE
Segons Classificats: Gastón Morello i Josep Gosalvez C.N. COLONIA DE SANT PERE
ver toda la entrada ( 177 visitas )
El Lampo Rosso i el Physical varen ser els guanyadors de la Tercera jornada de la Lliga Tardor 2017. 
miércoles 20 diciembre de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina

El passat dia 18 de Novembre es va celebrar la tercera jornada la Lliga Tardor 2017, en aquesta ocasió el recorregut era el mateix que es va fer a la primera jornada de la Lliga, un Barlovent-Sotavent (un bastó cap al vent) en el qual les embarcacions havien de donar dues voltes.
Des d’un bon principi la jornada es presentava molt be per la competició, hi havia un bon vent de Gregal, amb una intensitat d’uns 14 nusos (uns 28 km/hora), en qualque moment hi va haver inclòs més, i ones que superaven el mig metre. Aquests condicions tan magnífiques feien preveure que la regata seria ràpida i que les embarcacions gaudirien de poder navegar, però poc desprès de que el Comitè dones la sortida el vent va començar a baixar, però no així l’altura de les ones, lo qual va complicar la competició.
L’Aia (Grup 1) de M. Oliver va guanyar en la prova en temps real desprès de col•locar se primer abans d’arribar a la meitat del primer tram desprès d’haver de recuperar set llocs degut a una mala sortida, seguit del Lolita de C. Serra i del Lampo Rosso de Jofre/ Cantó que varen lluitar des de bon principi i fins a creuar la línea d’arribada per el segon i tercer lloc.
En el grup 2 el Mami One de G. Llull es col•locava primer fins a meitat del recorregut on va tenir problemes per poder baixar l’spi (tercera vela, que es posa amb rumbs oberts per córrer més, sembla un globus, també es reconeix pel seu colors) va perdre dos llocs, que ja no va poder recuperar en favor dels seus perseguidors el Physical de Mª. Mar López i del Tacuma de T. Llinàs.
Desprès de la regata la tripulació del Tacuma va convidar a tots els participants un bon berenar.
Finalment i desprès de la formula de compensació la classificació de la tercera regata va ser la següent:
En el grup 1:
Primer el Lampo Rosso de Jofre/Cantó, Segon l’Aia de M. Oliver i el Tercer el Lolita de C. Serra.
En el grup 2:
Primer el Physical de Mª del Mar López, Segon el Tacuma de T. Llinàs i Tercer el Mami One de G. Llull.
A la Lliga la classificació quedà de la següent manera:
Grup 1
Primer: Aia de Miquel Oliver
Segon: Bauxa de Jaume Fullana
Tercer: Lampo Rosso de Jofre/ Cantó

Grup 2
Primer: Physical de Mª del Mar López
Segon: Tacuma de Antoni Llinàs
Tercer: Mami One de Gabriel Llull


ver toda la entrada ( 157 visitas )
Segona Prova Lliga Tardor 2017 
domingo 3 diciembre de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dia 4 de Novembre es va celebrar la segona regata de la Lliga Tardor 2017 en aquesta jornada la prova consistia en una regata costera.
El direcció del vent va ser un sud-oest estable que va bufar durant tot l’horabaixa, la intensitat va anar augmentant a mesura que finalitzava el dia, gràcies en això la duració de la regata va transcorre en poc més d’una hora per els primers classificats i quasi dues per els darrers.
La regata consistia en un pic donada la sortida passar la boia que hi havia davant el moll per posar direcció Formentor on a dues milles hi havia la segona boia on desprès anirien cap a Cap Ferruxt on estava la darrera boia abans de posar proa cap a la Colònia on estava l’arribada per el Grup 2, el Grup 1 va haver de passar una vegada més la boia de la Colònia per anar a la boia que estava en direcció Formentor per anar a l’arribada.
En temps real el primer en creuar la línia d’arribada va ser el Mami One G. Llull del Grup 2 seguit en segon lloc del Physical Mª del Mar López i en tercer lloc l’Almar de C. Morales. Mentres en el Grup 1 el primer en temps real va ser l’Aia de M. Oliver desprès de lluitar quasi tota la regata amb el Lampo Rosso de Jofre/ Cantó que finalment quedà segon i en tercer lloc el Bauxa de J. Fullana.
Al final de la jornada les tripulacions del Bauxa i del Lir ens varen convidar a tots els participants a sopar de Fideus de Peix. Enhorabona per el patró del Bauxa Jaume Fullana que ens va cuinar els extraordinaris fideus de peix.
Finalment una vegada aplicada la formula compensatori la classificació provisional va ser:
Grup 1:
1er Lampo Rosso de Jofre/Cantó
2n Bauxa de J. Fullana
3er Aia de M. Oliver
Grup 2
1er Physical de Mª del Mar López
2n Mami One de G. Llull
3er Tacuma de T. Llinàs
La classificació General Provisional desprès de dues proves es la següent:
Grup 1:
1er Aia de M. Oliver
2n Bauxa de J. Fullana
3er Lir de M. Rius
Grup 2
1er Physical de Mª del Mar López
2n Tacuma de T. Llinàs
3er Mami One de G. Llull
ver toda la entrada ( 23 visitas )

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Siguiente> Último>>