Calendari Regates Creuer 2018 
lunes 22 enero de 2018 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Aqui vos deixam el Calendari de Regates de Creuer 2018

Queda pendent de confirmar les dues conferències.

velacncsp@gmail.com


(PDF) CALENDARI REGATES


ver toda la entrada ( 138 visitas )
Primera Prova Lliga Hivern 2018 
lunes 22 enero de 2018 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
LLIGA HIVERN 2018

EL LAMPO ROSSO DE JOFRE/CANTÓ I EL PHYSICAL DE Mª DEL MAR LÓPEZ, PRIMERS LÍDERS DE LA LLIGA D’HIVERN 2018

El passat dissabte 13 de gener, desprès d’un mes de descans per les festes nadalenques, es va celebrar la primera de les sis proves previstes a la Lliga d’Hivern 2018,

Aquesta primera prova va ser una regata costanera, en la qual les embarcacions del Grup 1 varen donar dues voltes a un triangle que anava des de la Colònia de Sant Pere fins a Son Serra per desprès anar fins una boia que estava enmig de la badia, per tornar a la boia de la Colònia, on hi havia l’arribada.

En el cas del Grup 2 feien una volta al triangle i desprès anaven i tornaven a la boia d’en mig de la badia abans d’acabar.

Aquests recorregut va fer que en el segon pas per la boia d’en mig de la badia les dues flotes es retrobessin fent que el darrer trajecte fins a l’arribada hi hagués més encreuaments.

Finalment en les classificacions varen ser les següents:

En el Grup 1 el primer va ser el Lampo Rosso de Jofre/Cantó, seguit en segon lloc del Lolita de C. Serra i en tercer lloc l’Aia de M. Oliver.

En el Grup 2 el primer va ser el Physical de Mª del Mar López, seguit del Tacuma de T. Llinàs en segon lloc i del Mami One de G. Llull en tercer lloc.

Desprès de la regata la tripulació del Lolita va convidar a tots els participants a un bon berenar per recuperar forces.
ver toda la entrada ( 124 visitas )
Gala de l'Esport 2017 
lunes 22 enero de 2018 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
Toni Massanet, Jeroni Cantó i l’Escola de Vela premiats a la IX Gala de l’Esport.

El passat Diumenge dia 7 de Gener l’Ajuntament d'Artà va celebrar la IX Gala de l’Esport on es reconeixen els resultats dels esportistes del nostre municipi i la tasca feta pels clubs al llarg del l’any.

El premi al Mèrit Esportiu en la categoria d'OR va ser un any més per Antoni Massanet desprès de completa una temporada increïble on no manquen pòdiums a nivell nacional en dues categories diferents i pòdiums a nivell internacionals, com foren el primer lloc al Campionat d’Europa Juvenil en 420 a Italia, Campió del Món Sub 19 en 420, i finalment el tercer lloc aconseguit al Mundial Open (absolut) de 420 a Austràlia on també l’equip espanyol del qual formava part, es varen proclamar Campions per Nacions.

El premi Honorífic d’enguany va ser per Jeroni Cantó en agraïment per tota la tasca desenvolupada al llarg dels anys dins la junta directiva del Club Nàutic i pel seu suport incondicional i foment de les activitats nàutiques esportives.

I finalment el premi als Valors de l’Esport va ser per l’Escola de Vela per la seva trajectòria en el foment de valors essencials en el creixement esportiu i personal de tots els navegants, essent el referent d’escola de la zona Nord de Mallorca.

Moltes gràcies a l’Ajuntament per aquests reconeixements i per l’organització de la Gala.


ver toda la entrada ( 52 visitas )
Entrega de Premis Lliga Tardor 2017 
lunes 22 enero de 2018 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
L’Aia de Miquel Oliver i el Physical de Mª del Mar López guanyador de la Lliga de la Tardor 2017 en les seves respectives categories.

El passat dia 16 de Desembre desprès d’anul·lar la prova prevista es var celebrar l’entrega de premis de la Lliga de la Tardor 2017.

Estava previst que a la Lliga es realitzessin un total de cinc proves però el mal temps va fer que només es poguessin navegar tres proves al llarg dels tres mesos.

Ha estat una lliga molt disputada, fins l’últim moment no es podia dir qui serien els guanyadors en cap de les dues categories, En el Grup 1 L’Aia de M. Oliver i el Lampo Rosso Jofre/ Cantó es disputaven de la primera i segona posició respectivament. I en el Grup 2 la lluita per les primeres posicions va ser entre el Physical Mª del Mar López i el Tacuma de T. Llinàs. Aquesta igualtat també es veia reflectida en el Trofeu de Guanyador Absolut on qualsevol de les quatre embarcacions anteriors eren possibles guanyadors.

Finalment les classificacions quedaren així:

En el Grup 1 el Guanyador va ser L’Aia de Miquel Oliver, seguit del Lampo Rosso de Jofré/Cantó en segon lloc i en tercer lloc el Bauxa de Jaume Fullana

En el Grup 2 el Guanyador va se el Physical de Mª del Mar López, en segon el Tacuma de T. Llinàs i en tercer lloc el Mami One de G. Llull.

I el Guanyador Absolut va ser el Physical de Mª del Mar López.
ver toda la entrada ( 51 visitas )
XVII Trofeu Ferruxt de Vela lleugera 
domingo 14 enero de 2018 - Publicado por Oficina
El passat dia 25 de Novembre es va celebrar el XVII Trofeu Ferruxt de Vela lleugera desprès de que l’organització l’hagués d’anular per mal temps en el mes d’agost.
La Regata va ser una jornada lúdica entre el nostres alumnes i regatistes del Club Nàutic de Can Picafort que ens van acompanyar. La idea d’aquest dia era que els nostres alumnes poguessin posar en pràctica tots els coneixements que han adquirit.
En total varen participar 30 regatistes dividits en tres categories: Optimist, Laser Picó i 420.
La primera regata va començar amb un vent fluix del sud que es va morint abans que les embarcacions poguessin arribar a la primera boia del recorregut, obligant al Comitè de la regata a anul•lar la prova desprès d’esperar una bona estona a que el vent augmentes, cosa que no va succeir. Finalment va entrar un vent del nord que va permetré que es pogués dur a terme l’única regata del dia.
Desprès de la Regata es celebrar la entrega de premis acompanyada d’un berenar per tots els assistents.
Les Classificacions foren les següents:
Optimist Classe A (de 14 a 12 anys)
Primer Classificat: Xisco Bibiloni C.N. CAN PICAFORT
Segon Classificat: Marc Salom C.N. CAN PICAFORT
Optimist Classe B (de 11 a 9 anys)
Primer Classificat: Biel Ribot C.N. CAN PICAFORT
Segon Classificat: Carmen de Francisco C.N. COLONIA DE SANT PERE
Optimist Classe A (de 14 a 12 anys)
Primer Classificat: Jordi Jofre C.N. COLONIA DE SANT PERE
Segon Classificat: Álvaro Torres C.N. COLONIA DE SANT PERE
Classe Laser Pico (Dobles i Individuals)
Primer Classificat: Benito Van Rigth i Marti Adrover C.N. CAN PICAFORT
Segon Classificat: Tomeu Tortella i Bernat Plomer C.N. CAN PICAFORT
Tercer Classificat: Maite López C.N. COLONIA DE SANT PERE
Quart Classificat: Patricia Villan C.N. COLONIA DE SANT PERE

Classe 420
Primers Classificats: Joan Riera i Gonzalo Loureiro C.N. COLONIA DE SANT PERE
Segons Classificats: Gastón Morello i Josep Gosalvez C.N. COLONIA DE SANT PERE
ver toda la entrada ( 91 visitas )
El Lampo Rosso i el Physical varen ser els guanyadors de la Tercera jornada de la Lliga Tardor 2017. 
miércoles 20 diciembre de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina

El passat dia 18 de Novembre es va celebrar la tercera jornada la Lliga Tardor 2017, en aquesta ocasió el recorregut era el mateix que es va fer a la primera jornada de la Lliga, un Barlovent-Sotavent (un bastó cap al vent) en el qual les embarcacions havien de donar dues voltes.
Des d’un bon principi la jornada es presentava molt be per la competició, hi havia un bon vent de Gregal, amb una intensitat d’uns 14 nusos (uns 28 km/hora), en qualque moment hi va haver inclòs més, i ones que superaven el mig metre. Aquests condicions tan magnífiques feien preveure que la regata seria ràpida i que les embarcacions gaudirien de poder navegar, però poc desprès de que el Comitè dones la sortida el vent va començar a baixar, però no així l’altura de les ones, lo qual va complicar la competició.
L’Aia (Grup 1) de M. Oliver va guanyar en la prova en temps real desprès de col•locar se primer abans d’arribar a la meitat del primer tram desprès d’haver de recuperar set llocs degut a una mala sortida, seguit del Lolita de C. Serra i del Lampo Rosso de Jofre/ Cantó que varen lluitar des de bon principi i fins a creuar la línea d’arribada per el segon i tercer lloc.
En el grup 2 el Mami One de G. Llull es col•locava primer fins a meitat del recorregut on va tenir problemes per poder baixar l’spi (tercera vela, que es posa amb rumbs oberts per córrer més, sembla un globus, també es reconeix pel seu colors) va perdre dos llocs, que ja no va poder recuperar en favor dels seus perseguidors el Physical de Mª. Mar López i del Tacuma de T. Llinàs.
Desprès de la regata la tripulació del Tacuma va convidar a tots els participants un bon berenar.
Finalment i desprès de la formula de compensació la classificació de la tercera regata va ser la següent:
En el grup 1:
Primer el Lampo Rosso de Jofre/Cantó, Segon l’Aia de M. Oliver i el Tercer el Lolita de C. Serra.
En el grup 2:
Primer el Physical de Mª del Mar López, Segon el Tacuma de T. Llinàs i Tercer el Mami One de G. Llull.
A la Lliga la classificació quedà de la següent manera:
Grup 1
Primer: Aia de Miquel Oliver
Segon: Bauxa de Jaume Fullana
Tercer: Lampo Rosso de Jofre/ Cantó

Grup 2
Primer: Physical de Mª del Mar López
Segon: Tacuma de Antoni Llinàs
Tercer: Mami One de Gabriel Llull


ver toda la entrada ( 80 visitas )
Segona Prova Lliga Tardor 2017 
domingo 3 diciembre de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dia 4 de Novembre es va celebrar la segona regata de la Lliga Tardor 2017 en aquesta jornada la prova consistia en una regata costera.
El direcció del vent va ser un sud-oest estable que va bufar durant tot l’horabaixa, la intensitat va anar augmentant a mesura que finalitzava el dia, gràcies en això la duració de la regata va transcorre en poc més d’una hora per els primers classificats i quasi dues per els darrers.
La regata consistia en un pic donada la sortida passar la boia que hi havia davant el moll per posar direcció Formentor on a dues milles hi havia la segona boia on desprès anirien cap a Cap Ferruxt on estava la darrera boia abans de posar proa cap a la Colònia on estava l’arribada per el Grup 2, el Grup 1 va haver de passar una vegada més la boia de la Colònia per anar a la boia que estava en direcció Formentor per anar a l’arribada.
En temps real el primer en creuar la línia d’arribada va ser el Mami One G. Llull del Grup 2 seguit en segon lloc del Physical Mª del Mar López i en tercer lloc l’Almar de C. Morales. Mentres en el Grup 1 el primer en temps real va ser l’Aia de M. Oliver desprès de lluitar quasi tota la regata amb el Lampo Rosso de Jofre/ Cantó que finalment quedà segon i en tercer lloc el Bauxa de J. Fullana.
Al final de la jornada les tripulacions del Bauxa i del Lir ens varen convidar a tots els participants a sopar de Fideus de Peix. Enhorabona per el patró del Bauxa Jaume Fullana que ens va cuinar els extraordinaris fideus de peix.
Finalment una vegada aplicada la formula compensatori la classificació provisional va ser:
Grup 1:
1er Lampo Rosso de Jofre/Cantó
2n Bauxa de J. Fullana
3er Aia de M. Oliver
Grup 2
1er Physical de Mª del Mar López
2n Mami One de G. Llull
3er Tacuma de T. Llinàs
La classificació General Provisional desprès de dues proves es la següent:
Grup 1:
1er Aia de M. Oliver
2n Bauxa de J. Fullana
3er Lir de M. Rius
Grup 2
1er Physical de Mª del Mar López
2n Tacuma de T. Llinàs
3er Mami One de G. Llull
ver toda la entrada ( 131 visitas )
Lliga Tardor 2017  
martes 24 octubre de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina
El passat dia 21 d’Octubre es va celebrar la primera de les cinc proves que estan previstes a la Lliga de Tardor 2017. De les cinc proves està previst que tres regates siguin Barlovents – Sotavents i dues regates costeres.
La jornada es presentava grisa i amb un vent de gregal de poca intensitat (6 nusos) , i així va ser fins al final de la prova, quan el vent després d’arribar a desaparèixer durant quasi 10 minuts deixant a les embarcacions sembrades, va renéixer del nord i amb més intensitat que abans (10 nusos).
En aquesta primera prova les embarcacions havien de donar dues voltes al recorregut, enguany estrena’m recorregut, a diferència dels altres anys on totes les embarcacions anaven a la mateixes boies, amb l’única diferència que les embarcacions més grans i per tant més ràpides (grup1) solien donar tres voltes i les petites (grup 2) dues voltes, ara cada grup té una boia pròpia a barlovent*, així dons les embarcacions del grup 1 fan més recorregut i les del grup dos un mica menys, d’aquesta forma aconseguim que la flota navegui més junta i per tant que hi hagi més encreuaments i també que acabin més junts.
En temps real el primer en creuar la línia va ser l’Aia (Grup 1) de M. Oliver, set minuts i mig desprès entrava l’Almar (Grup 2) de C. Morales seguit del Tacuma (Grup 2) de T. Llinàs. Hem de destacar la lluita que es va lliurar just a l’arribada entre el Lolita d’en C. Serra i el Bauxa d’en J. Fullana i el Lir d’en M. Rius, que va anar guanyant terreny des del darrera i creuant la línia per davant per sorpresa dels seus competidors.
Finalment i desprès d’aplicar la formula compensatori la classificació provisional quedar així:
Grup 1
Primer classificat: Aia de Miquel Oliver
Segon classificat: Lolita de Carles Serra
Tercer classificat: Bauxa de Jaume Fullana

Grup 2
Primer classificat: Tacuma de Toni Llinàs
Segon classificat: Almar de Carlos Morales
Tercer classificat: Physical de na Maria del Mar López

Gràcies a tots i fins sa pròxima.


*Barlovent: part del recorregut que està més a prop del vent.

ver toda la entrada ( 112 visitas )
Escola Vela Cursos d'hivern Nins i Adults  
lunes 18 septiembre de 2017 - Notícias del Club - Publicado por OficinaInscripcions:

Socis a partir de dia 19 de Setembre
NO Socis a partir de dia 25 de Setembre

Vos esperam!!!!
ver toda la entrada ( 255 visitas )
XVII TROFEU FARALLÓ D’AUBARCA 
sábado 16 septiembre de 2017 - Regatas Cruceros - Publicado por Oficina


El passat cap de setmana s’ha celebrat el XVII TROFEU FARALLÓ D’AUBARCA, un any més ha comptat amb una gran participació, amb embarcacions provinents de Pollença, Porto Colom i també locals, fent un total 15 embarcacions que competiren en dos grups.

El Dissabte va ser la regata Costera, on les embarcacions desprès de sortir varen posar proa cap al Cap Ferrutx per després anar a voltar el Faralló d’Aubarca. Dins la badia les embarcacions tingueren pluja que els va acompanyar quasi tota la regata, i un bon vent. Una vegada arribaren al Cap Ferrutx les embarcacions es trobaren amb un temps inhòspit, amb vents de Llevant de quasi 20 nusos i ones de metre i mig que a més a més un vegada que xocava a terra rebotava feia que la navegació fos encara més difícil. Això va obligar a la flota a separar-se de terra per cercar aigües més tranquil·les i a la vegada poder navegar més ràpid. A causa del mal temps un parell d’embarcacions es varen retirar.

Des del principi l’Aia de M. Oliver i el Bauxa de J. Fullana es varen col·locar en els primers llocs de la flota i lluitaren per guanyar la regata en temps real, darrera d’ells lluitaven per arribar en tercer i quart lloc respectivament el Lampo Rosso de Jofre/Cantó amb el Lolita de C.Serra. Per darrera venia la major part de la flota encapçalada per l’Isis de T. Mas seguit del Moorea de S. Sureda.

La prova una vegada aplicat el sistema de compensació la va guanyar el Lampo Rosso de Jofre/Cantó per davant del Bauxa de J. Fullana i del Lolita de C. Serra en el Grup 1. En el Grup 2 va guanyar l’Isis de T. Mas seguit del Moorea de S. Sureda i del Tacuma de T. Llinàs.

El Diumenge la regata va consistir en un triangle davant del moll. La meteorologia va ser molt diferent, el vent predominant va ser de Sud – Sud-oest, la qual cosa va fer qui hi hagués constants canvis en la direcció i l’intensitat del vent, al llarg de tota la prova.

La regata tant en temps real com en compensat la va guanyar el Lampo Rosso de Jofre/Cantó que des del moment de la sortida es col·locava en primer lloc, en segon lloc va quedar el Lolita de C. Serra i tercer el Bauxa de J. Fullana, en lo que respecta al grup 1. En el grup 2 l’Isis de T. Mas seguit en segon lloc el Physical de Mª del Mar Lopez i de Tacuma de T. Llinàs en tercer lloc.

Finalment i desprès de dos dies de regates les classificacions foren les següents:

En el Grup 1 el Primer classificat va ser el Lampo Rosso de Jofre/Cantó, en segon lloc el Lolita de C. Serra i en tercer lloc el Bauxa de J. Fullana.

En el Grup 2 el Primer classificat fou l’Isis de T. Mas, seguit en segon lloc el Tacuma de T. Llinàs i del Moorea de S. Sureda en tercer lloc.

El guanyador Absolut va ser el Lampo Rosso de Jofre/Cantó.

Desprès de la regata el Club Nàutic va convidar a un berenar a tots els participants. A l’entrega de Premis que hi va haver desprès de la regata també es va donar al Trofeu a l’Aia de M. Oliver com a guanyador del Trofeu Faralló d’Aubarca a A2 que es va celebrar el passat dia 1 de Juliol.


ver toda la entrada ( 205 visitas )

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Siguiente> Último>>